[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Am fost azi in prima si singura mea zi de concediu sa mi mai iau ceva characide linga rasbora si am venit cu astia acasa
Asa este dar mai pozam si lisitele si gistele din parc si am pastrat setarile alea .Dar cum spui pt crengute ar fi fost mult mai de efect la f-stop 2.8
Si inca una
Am iesit azi in parc si nu m am putut abtine .Sorry ca nu au nici o legatura cu acvariul .
Fiind acvariul crud inca nu am dozat prea mult de frica algelor. Pina acu 2 zile am dozat doar 5 ml de easy life nitro la 2 zile . Dar neavind decit 8 rasbora in acvariu si citiva creveti ma gindesc ca e o cauza si asta ca e foarte jos No3 in bazin .
Cred ca in prima faza voi mari doar doza de NO3 si sa vad daca sint consecinte pozitive .
BBA nu este , sint doar negre frunzele .Alge am doar citeva GSA, dar foarte putine . O sa las filtrul sa mearga la debit maxim ( acum e obturat partial din robinet - imi face curent foarte mare in partea din fata ).
Cred ca totusi NO3 si chiar Fe sint cam jos si de acolo am probleme.
Uite ce au mai scris si altii care au avut probleme cu alga asta ( poate ai citit deja):

http://acvariu.ro/forum/posts/list/19817.page
Legat de rotale, si la mine am vazut ca dupa ce cresc baza cred din lipsa de lumina ramine cu frunze mici , chircite . Fie tai si replantezi , fie tai la 6 cm de sol si vor creste fain iarasi .
Legat de pompe eu nu am folosit decit eheim si mi plac foarte mult , am un prieten care are acel eheim care vrei s al iei si e foarte multumit de el . Acum tu decizi .
Cred ca sint ceva carente de NO3, din ce am mai citit pe net . Valoarea lui era pe la 5 ppm. Am crescut de azi doza sa vad daca se vad imbunatatiri.
Am si la citeva staurogyne frunze noi galbui .
Foarte faine plante ! te invidiez !
Se spune ca un tablou ca sa fie vazut perfect trebuie sa fii la de doua ori si jumatate distanta de marimea lui .
Mai pun o poza cu rotala - poate mi da cineva o sugestie de ce cel putin o parte din ele arata asa jalnic .
Am facut si un test de fier in seara asta - undeva la 0,1 mg/l.
Important e sa ti placa tie , restu sint numai sugestii . Eu personal vad bazinul mai fain fara el , chiar cu groapa care se formaza acolo . Ca tipuri de bolovani ce ai folosit - mi se par super faini .
Acu vad modificarea
Arata f bine ! Si pare mult mai natural aranjamentul .
Era fain daca reuseai sa umpli tot backgroundul ...piatra aia suspendata arata putin ca un meteorit .
Si ultima poza ( sper sa va placa )
Si inca o poza
Citeva poze cu unii din locatarii favoriti .
Foarte adevarat CE spui leg at de gusturi. Totusi parca forma nu l ajuta deloc in peisaju asta. Plus cumva e izolat.
elis wrote:Eu unul as scoate piatra aceea , sigur ar arata mai bine !

Asta e SI parerea mea.
Foarte fain acvariul si pestii - singurul bolovan care parca nu se integreaza e cel mare , nu si are locul acolo .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: