[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Am inteles, acum vad si eu ca nenea ala nu mai are nici un acvariu, oricum am ramas pe lampa made by Dorin.
Da, imi da si lupe, o sa vin dupa ce imi vine lampa sa vad cum i-ati facut sistemul de prindere.
Bine, o sa va sun.
I-au eu clestele.
Bine ai venit!
Wow, superb!!!!!!!
Cum mai merge acvariul?
Da nu m-am simtit ofensat, n-as fi avut de ce, dar toti iti spunem sa pui o poza cu acvariul tau, chiar daca nu e curat sau nu arata bine.
2smokes wrote:
Akaiu wrote:Mda...abureala in continuare.
Mai Mr.6500K, daca zici ca ti-ai facut cont doar ca sa cumperi corali exista o arie denumita Bursa marina. Daca tot esti atat de discret cu bazinul atunci poti la fel si prin restul ariilor si sa te abtii de a mai veni cu teorii din astea gen Gica contra Sunt alte forumuri unde se pot bate campii in voie.
propui sa ma abtin sa comentez ,nu te pune nimeni sa citesti sau sa dai reply la ce scriu eu e libera exprimare,vrei un loc unde toata lumea sa fie de acord cu tine deschide ti un cont pe facebook si fa ti un cerc din oameni care sunt in acord cu ideile tale ,multi useri care dau afaturi pe forum despre cum sa cresti acropore nici macar nu stiu cum fuctioneaza ciclul azotului,eu consider ca fac un bine gratuit postand cate un coment din cand in cand

Hmmm, cu ciclul azotului vorbesti de mine, sa nu crezi ca toti credem ca ai acvariu marin pentru ca ai scris asta, ai fi putut sa cumperi niste caulerpa doar ca sa ne faci sa credem ca ai marin, dar pana nu pui niste poze eu cred ca faci copy-paste numai ca sa fi ghita contra, atunci o sa cred ca ai marin:
2smokes wrote:daca tot te duci pe la koala as avea niste caulerpa taxifolia sa i donez ,am primit o ca bonus la niste corali comandati si nu am unde sa o tin ca in curand ma apuc sa desfiintez refugiumul
Am inteles, atunci raman la ea, cred ca mi-a zis in gluma ca nu-i buna, ca am vazut si din pozele tale ca arata foarte bine acvariul cu ea, poti sa-mi spui si mie cum i-ai facut suportul, ca sa stiu ce sa-mi cumpar?
Ar fi mai bine sa renunt la lapa de la domnul Dorin si sa-i spun sa nu o mai faca si sa-mi iau niste becuri cu leduri, ca am vorbit cu HBOT si mi-a recomandat aceste becuri cu leduri:
http://www.ebay.com/itm/E27-9-15-21-27-36-54W-LED-Aquarium-Light-Coral-Marine-Reef-Tank-Grow-Lamp-Bulb-/181446705116?pt=AU_Pet_Supplies&var=&hash=item2a3f10ffdc
Un coleg de pe un alt forum mi-a spus ca nu e buna lampa pe care urmeaza sa mi-o faca domnul Dorin, voi ce parere aveti?
Cred ca coralul din penultima poza e candy coral, un acvariu superb!
@2smokes : Cea mai buna lumina pentru cresterea sps n-o fi 2700 K , ca ca te contrazici ca cu cat e mai galbena lumina cresc sps mai bine !!!!
Ps: eu mi-am tinut marinul o vreme pe 6500K si arata rau si nu cresteau corali, de când am trecut pe un bec de 26w cu 2 fasi luminoase de 10000k si una de 30000k plus un bec de 11w de 30000k nu mi-a crescut gorgonianul, de când am pus aceasta combinatie gorgonianul aproape mi s-a dublat.
Shubi wrote:Daca vorbesti cu colegul Shubi, sa sti ca poate sa-ti faca rama + plasa dintr-o singura bucata de plexiglass, sa-i spui doar ce grosime sa aibe "firul plasei" si cat de mari sa fie ochiurile

LE. Ceva in genul asta:

Ceva de genul asta o sa vreau eu, dar dupa ce imi vine noul bazin din sticla ultraclara o sa masor si v-a contactez.
ionutlatcan wrote:
Andrei1234 wrote:Am uitat sa spun ca am in lucru la domnul Dorin o lampa identica cu a lui Andrei Panaite, tot cu sursa normala pe care o voi schmba când domnul dorin v-a gasi pe stoc sursa dimabila.

Cine e Domnu Dorin....e Regili Ledurilor ???

Cam asa!!!
Am uitat sa spun ca am in lucru la domnul Dorin o lampa identica cu a lui Andrei Panaite, tot cu sursa normala pe care o voi schmba când domnul dorin v-a gasi pe stoc sursa dimabila.
Si eu.......
Am o intrebare, la sfarsitul lunii o sa schimb bazinul cu unul de aceleasi dimensiuni dar din sticla ultraclara, cum e cel mai indicat sa procedez?, mentionez ca il schimb deoarece trebuia sa schimb raftul deoarece acsta s-a cam degradat din cauza sarii si am si 2 mici zgarieturi pe geamul din fata.
Acvariul e impecapil si nu are nici o zgarietura, bonus tot ce se vede in el plus filtru hang on clasica 3 si hailea hl bt400, acvariul cu cutie originala, filtrele tot cu cutie originala, tubul pl a fost schimbat acum 2 saptamani si un mare bonus, un pot de 30/30cm de moss.
Pret 250 lei negociabil.
Bonus stand de 90lungime, 45 latime, 90inaltime pentru acvariu, e facut sa tina maxim 250kg.

Merita vazut!, pe mine acvbariul plus tot ce ofer, incluzând si raft m-au costat aproximativ 800 lei.

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: