[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Am doo ventilatoare PC. Care se pricepe sa faca o automatizare care sa regleze viteza lor in functie de temperatura apei ?
Red Tapajos ii am din aprilie 2015, luati de mici (~3cm). Doar unul dintre ei, masculul dominand cred eu, s-a colorat de vreo 2 luni sa zic. Restul fie i-am luat fie mari fie sunt inca prea mici pentru a discuta de culori.
koala wrote:Foarte misto, felicitari!

- ai scapat de probleme?
- pui cand ai de gand "sa faci"?

Am scapat si nu prea. Am tot facut bai cu albastru de metil si au disparut in proportie de 90-95 %, insa dupa o perioada tot la masculul de severum a aparut iar, ca dupa o perioada sa dispara. Atat timp cat nu se extinde sunt linistit

Cat despre pui, a depus o pereche de geophagus cateva icre pe care le-a si halit imediat. Din pacate Red Spotted inca nu dau semne.

@Gabi C: Mersi
Nu se sperie nimeni, nu fuge nimeni

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Deja cred ca sunt mai multe poze cu tzatze decat cu acvariu
Ancamarketing wrote:Pam-pam...ce sa zic Maestre Koala...numai ce ai intrebat de depus si cand m-am uitat, acum 1 min, o piatra e plina toata de icre, au depus de trei ori mai multe icre.

Se intampla ceva paranormal, numai ce te-ai gandit si Severumii, care au stat cuminti de multa vreme, au si depus.

Sa nu te puna necuratu sa te gandesti macar, dar mai ales sa ma intrebi, daca mai vreau un copil.

Doar unul ?
E clar ca hrana de calitate ajuta. Scumpa, dar face
dan.pavelescu wrote:Apa, un pic de soare, sanatate curata!

image

Pe mine ma pierdeti. Care topic era cu pesti si care cu gagici ))))
Cat despre HITH am gasit un articol bine documentat:

http://www.aquarium-pond-answers.com/2008/02/hole-in-head.html

Ajung sa cred din ce in ce mai mult articolul asta despre hrana:

http://www.americanaquariumproducts.com/Quality_Fish_Food.html

Am scapat de cosurile de pe inotatoare:

image

image

Pe de alta parte i-a mai aparut o gaura in cap

image

Geophagusii aia mici, winemilleri, au inceput sa prinda culoare:

image
image

Cum au vazut aparatul s-au bagat si ei

image
image
image
Ar trebui sa scrie pe ele. Chiar daca scrie ca nu afecteaza, ia cateva fiole de culturii de bacterii pentru momentul in care termini tratamentul.
E sezonul tratamentelor ? ))
Nu pot sa spun ca sunt fan al speciei, le vad mai mult partea practica. Totusi, provocarea este destul de mare asa ca spor
Important e sa nu se acreasca ))))))
Ciorba face minuni ))
Acu-s la mare, abia luni ma intorc in bucuresti. Sunt la fel de curios si eu sa vad cum ii dau de cap )
O chestie ciudata. La mine in acvariu doar severumii au fost afectati, acum tu zici tot de ei. Or fi atat de norocosi ? )
Vad ca baile de albastru de metil incep sa-si faca efectul. "Cosurile" de pe inotatoare s-au micsorat vizibil, mai dificil cu cele de pe corp. O sa ii fac toata saptamana, vedem ce iese.
Faye wrote:Am vazut "cosurile" astea pe severumii amicului cu americanele. El i-a bagat la carantina si pentru ca nu a stiut daca e infectie sau boala gaurilor in cap, i-a tinut in cocktail de baktopur cu metro, vreo 7 zile. Acum nu mai au nimic.

De ce, au crapat ? ))))

Ontopic: In mod normal ar trebui sa se duca cu baile astea scurte. Daca nu, luam sabia )

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: