[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: r_o_n_i
Forum Index » Profile for r_o_n_i » Messages posted by r_o_n_i
Sry, eram ironic mai ales ca e vorba de melci. Discutii stiu ca nu sunt, am mai comandat de vreo 2-3 ori chestii impreuna cu Dragos si am fost 100% multumit
Si eu vreau :
5 Pack - True Mexican Super Turbo Snail
si
10 Pack - Spiny Shell Astrea Snail

40£ + cota la transport

Sper sa gasesc sa ii tina cineva intr-un refugiu / bazin pentru cateva zile.. sapt viitoare se anunta o delegatie lunga ..
Specific de la inceput , ca sa nu fie nelamuriri ,ca imi asum riscul mortaciunilor .
Multam !
Vand Turboflotor Blue 3000 . pret: 400lei
"a bagat marfa " la coral-farm.ro .. azi au ajuns coralii ; din ce am inteles pe la sfarsit de saptamana ajung si pestii . spor
faina treaba ; asteptam poze cu marea mutare
asteptam si Chinese Tunze .. alea sigur o sa arate ca vortech-urile . faza cu patentul nu stiu cat se aplica cand e vorba de replici chinezesti )
se apropie ca design de Tunze , iar daca se comporta ca in filmuletul cred ca merita incercata
Chinese Vortech WP-40 pareri?
arata bine , spor in continuare. cateva intrebari: de ce ai ales 50 inaltime si nu 60-65 (bazinul "vechi" e mai inalt de 50, vreo nemultumire) ? cu ce il vei lumina?
multam nea Koala , o sa-l sun maine pe Mosu sa vad daca are el ; la coral-farm ultima data cand am fost nu avea "modelu' ala"..
cumpar frag zoasi ca cei din poza de mai jos. astept oferte , multam

image
incearca aquavitro . eu dupa busitura am folosit aquavitro si sunt f . multumit de rezultate
cateva poze cu ce a rezistat si cateva achizitii:
image

image

image

image

image

image

image
eu am cumparat , am fost la fata locului nu am dat comanda online.
ca info:
Stocul de corali de pe www.coral-farm.ro este in curs de actualizare.
Luni 14 01 2013 stoc disponibil in Bucuresti la sediul H2Oterra Exotic
magicnature.ro
animal-planet.ro
multam , bazinul isi revine usor usor. oricum acum am scris pe toate sticlele ce e in fiecare
ledurile sunt diy , am scos din vechea lampa mh-urile , reflectoarele , drosere si x metri de cabluri , am pus un radiator ca asta pe care am pus 4 leduri albaste si 4 albe de 10w, centrat intre 2 t5-uri aquablue . am tras un "geam" de protectie din plexi de 2mm si aspectul exterior al lampii nu s-a modificat.
poze vin in weekendul asta sper
Cam tarziu , da va zic si eu La multi ani.. acu stirile :
Cum tot se anuntase sfarsitul lumii si pt cineva tot trebuia sa vina , uite ca a venit in bazinul meu ( cam cu 2 zile inainte de Craciun)... Am cam incurcat borcanele ( la propriu) si am pus 10l de apa in care erau 2 kg de clorura de Ca la autocompletare. Dupa ce s-a dus in bazin mai bine de jumate din cantitate , am vazut ca incep coralii sa dea coltu' , pestii stresati , aiptaasii plecate de pe pietre pe care le gaseam pe nisip , toti polipi inchisi.. soo am inceput sa teste no2 ,no3 , po4 , nh3 .. toate 0 sau aproape 0 .hmmmm cand testez calciu surpriza : am pus 2 siringi cu reactiv si fiola era inca roz .. atunci mi-am dat seama .. schimbat la urgenta vreo 240l , 80l a doua zi ... schimb de apa acum o tin o data pe saptamana cam 80l . raport final : cateva acropore decedate ( dintre cele mai mari ) , ceva polipi pierduti , sun -coral negru si portocaliu pierdut,multe fraguri mici pierdute ,pesti stresati ... acum la cam 3 sapt de la "incident" bazinul pare ca se redreseaza , cam toti coralii stau deschisi
Vestea buna este ca am renuntat la 500 w MH si i-am inlocuit cu 2 x54w t5 + 8x10w led . pana acum rezultate multumitoare , astept sa mai vina ceva leduri inca vreo 8 , care cred ca ar fi suficiente
multam , ramane sa ne auzim la telefon ... acu trebuia sa bag si eu 2-3 versuri , da inspiratie ioc
faine exemplare .. domnisoarele alea multe cum se inteleg? si-o poza de ansamblu pe cand?
nu te cred pana nu vad poze .. afara de poza aia cu mosu' ca mai, mai sa ma apuc sa caut bidoane goale prin casa si sa te sun sa-ti trimiti ajutoarele dupa ele , nici o poza domne cu bazinu
sa-ti traiasca noile achizitii

Forum Index » Profile for r_o_n_i » Messages posted by r_o_n_i
Go to: