Message |
|
Cumpar:
Neoni rosii - 100 buc
Scalari diamond - 5 buc
URGENT!
george [at] acvariu [dot] ro sau PM
|
 |
|
Pare sa fie, Trichmanes javanicum (Borneo Fern).
Se ataseaza de buturugi sau roci. Da foarte bine in terarii. Iluminare medie, temp. 20-27.
|
 |
|
Caut vanzator/vanzatoare pentru magazin de profil.
Cerinte:
- prezenta agreabila
- cunostinte in domeniul animale de companie
- abilitati de prezentare a produselor
- conostinte de lucrul cu computerul si casa de marcat
Oferta:
- salariu atractiv
- bonusuri
CV-urile insotite de foto, se trimit la adresa job [.] george [@] acvariu [.] ro
Orice alta cale de corespondenta nu va fi luata in considerare.
Vor fi contactati doar aplicantii selectati pentru interviu.
|
 |
|
Leo2003 a decis sa se retraga de pe acvariu.ro.
|
 |
|
La cererea lui, Chitron, a decis sa se retraga din aceasta comunitate!
|
 |
|
INTROS wrote:Nu intamplator pe site-urile ADA se recomanda ca in primele 3 saptamani de la lansarea acvariului sa se foloseasca ca fertilizant doar Brighty K (potasiu) si Green bacter (suspensie de bacterii nitrificatoare).
 vrabia malai viseaza
Ce reaqu, doar o mana de oameni au inteles ca startarea trebuie ajutata cu bacterii.
bacterii
|
 |
|
Si eu folosesc fertilizanti cu NPK. Daca ai mana si ochi nu ai cum sa dai gres.
|
 |
|
@ iulius2005
Intra pe shop, acolo gasesti intructiuni de utilizare, conditii si termene de livrare, informatii de contact, etc.
Dar ca sa inchid acest subiect.
Pretul afisat este in LEI noi cu TVA inclus.
Termenul de livrare este 2-5 zile lucratoare.
Modalitatea de livrare: posta sau curier rapid.
Taxa de livrare: 5-9 lei depinde de greutate.
Orice alt post despre shop pe acest topic va fi sters.
|
 |
|
Tu trebuia sa fii romancier.
|
 |
|
Felicitari. Dar deh Toronto e una, Bucuresti-ul e alta. Nu prea ne baga capitalistii in seama cu ale noaste 24 de abonamente.  )
|
 |
|
Prima e doar extensie de reactor.
In set exista intradevar un reactor de CO2.
Da. Se pot imbina doua reactoare scurte, pentru a rezulta un reactor lung.
|
 |
|
Iti recomand calduros citirea acestui ARTICOL
Daca au "gris" ii poti trata cu:
JBL Punktol
Tetra Contralck
si altele...
|
 |
|
Depinde de diametrul gaurii si de sita de protectie.
Mie mi se pare ideal sa se foloseasca gaura pentru prea-plin acolo unde se doreste acest lucru. Riscul de inundare este minimal. Reglarea si controlul nivelului sunt foarte usor de facut.
Iar pentru siguranta maxima, elecrovalve de 1/2" pentru apa, si controlere cu senzori de nivel.
Nu radeti avem colegi forumisti care folosesc astfel de solutii (deloc ieftine), insa asa au toate sansele sa ajunga la performante notabile.
Daca Sicmar are bunavointa de a scrie doua randuri despre sistemul lui, e invitatul meu.
|
 |
|
Nu stiu cat este de bine, dar ...
Zicea M.A. printr-un post pe undeva, de o butelie care a "trecut" prin pereti.
Daca ai nevoie de CO2, iei o butelie de CO2. Pentru O2 o butelie de O2. Si tot asa pentru toate nevoiele.
Eu unul vad 3 dejavantaje.
- Butelia are fundul bombat deci trebuie sa stea culcata sau sprijinita.
- Montajul, robinet-reductor-si ce o mai fi dupa el e foarte mare si grotesc
- Pare destul de greu de controlat. Nu-mi dau seama daca reductorul are si robinet de reglaj fin. Daca nu are e nasol rau.
- Ceasurile nu par a fi foarte precise.
Reactorul 1000 e un rector extern, si trebuie sa-l alimentezi cu by-pass din flitru canistra.
Recatorul de la JBL e unul decent pentru un acvariu mediu, in plus se poate extinde prin adaugarea de segmente noi.
|
 |
|
de ce nu folosesti tevi si fitinguri de pvc in locul furtunelor gofrate? In felul asta sigur ai putea monta UV, incalzitor extern. reactor extern, fitlru de fosfati sau ce ai mai avea nevoie. Ba mai mult ai putea face si in-out prin acest sistem.
|
 |
|
Gabriel wrote:
Eu schimb 50% din apa in fiecare saptamana ceea ce inseamna ca nivelul apei ar fi scazut sub sita aspiratiei = dezamorsare.
Daca chiar iti foloseste functia asta, schimba doar 45% ca sa nu se mai dezamorseze. 
|
 |
|
In principiu pot ecloza in acvariul comunitar, cu conditia ca masculul sa fecundeze icrele, iar icrele sa nu fie mancate de catre parinti. Ancistrusii sau cory nu ar trebui sa fie o problema pentru o pereche de scalari experimentata. De obicei se foloseste un al 2-lea acvariu pentru eclozare si prima luna de viata a puilor. Astfel puii sunt mai usor de urmarit, de hranit, de intretinut, etc.
|
 |
|
Parerea mea este pH-controler-ul te scuteste de o parte din griji, e comod si aproape indispensabil in cazul acvariilor marine. Ba mai mult de obicei se folosesc 2 la un acvariu, unul la nivel de reactor si altul la nivel de acvariu.
|
 |
|
E un "Balantiocheilus melanopterus" sau popular "Bala Shark".
|
 |
|
Cred ca sunt. 
|
 |
|