[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Ok, daca iti merge bine cu asta trec si eu la dennerle-ul asta de 60 litri.
La asta lasi dor lampa aia mica de 36w, ala de la pepika cati litri va avea?
Mie mi-a explodat acum doi ani un instinctor in porbagajul masinii, vara pe caldura pe un drum prost, a oprit tata masina si cand sa se uite ce s-a intamplat deschide porbagajul si era albit, ca o vata, bineanteles ca era o butelie luata de la o masina mai veche si avea revizia expirata, de atunci in nici o masina nu mai am butelie, s-a curatat asa de greu albeata!!!
Vand set-up, toate plantele din poze plus 5 litri de Jbl Mandado nou, de 3 luni, bonus o bomba de co2.
Poze: " alt="image" />
[/img]
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
Pret 180 lei negociabil, trimit si in tara dar doar prin curier!
Asta nou de cati litri e?
Ce credeti, azi am facut un schimb cu domnul Andy, i-am dat vechea lampa pe niste corali, deci stocul viu se completeaza: o ricordea, cativa viermi penati, un frag de gorgonian, kenia verde, o ciuperca rosie, miste zoasi si vad eu si niste melci (au fost pe piatra), pun si eu niste poze, acvariul incepe sa arate cat mai bine!
Pentru un marin merita, dar cred ca o sa pateasca ca si mine, cand vede ca nu mai are acvariu plantat incepe sa se gandeasca ce dimensiuni de acvariu plantat sa aleaga!
Mai e disponibila pompa eheim 1002, daca da o iau eu categoric!
Da, am vazut, multi nu pot sa faca cu dslr-uri bune poze cum a facut el cu compactul!!!
Frumos acvariu!!!, cand il desfintezi o sa vreau sa cumpar si eu miste plante de la tine, sau ai deja de vanzare ceva plante si acum?
dan.pavelescu wrote:Nu doar aparatul conteaza..

Trebuie sa ai ce sa pozezi si cine sa pozeze

Normal!, eu am surprins un Macropodus Opercularis atacand un Betta Splendens, mai bine zis tata a surprins, nu eu, singura modificare adusa pozei a fost crop, in rest nu a umblat la nimic, ca si crop-ul conteaza, o zona cu ceva ce nu-si prea are locul in compozitie te poate descalifica, dar in cazul colegului alex08 din punctul de vedere al meu pozele sunt superbe!
Superb!, aparatul foto pe care il ai este foarte bun, acum doi ani am castigat cu o fotografie facuta cu 450d, cu un obiectiv se 50mm, iso 200, la aquarium terrarium, nu vreau sa ma laud, ti-am subliniat ca e bun aparatul foto pe care il ai!
In avion!!!, nu te lasa nici cu un circuit electronic facut, sa nu fie bomba, imposibil butelie de co2!!!
Si eu intreb acelasi lucru, mai ai piatra?
Momentan nu vreau ricordea, dupa ce trec la sump si scap de posibila destabilizare.
Mi-a venit lamputa, pun imediat niste poze!!!
Gata, mi-a venit sursa dimabila si am montat-o, a fost simplu de montat si e super, e mean well, o sa pun niste poze!
Gata, maine imi vine lampa, si pun niste poze cu ea!!!
Poze: " alt="image" />
[/img]
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
Ma gandeam sa renunt la acest acvariu deoarece vreau sa-mi dedic timpul liber marinului si celui mic, voi ce parere aveti, merita sa renunt cand deabea am inceput sa-l fac cat de cat acceptabil?
Ps: pozele sunt facute tot cu telefonul, bombitza de co2 e facuta "cand nu aveam ce face", nu am facut-o s-o folosesc
Bine!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: