Message |
|
Ok, daca iti merge bine cu asta trec si eu la dennerle-ul asta de 60 litri.
|
 |
|
La asta lasi dor lampa aia mica de 36w, ala de la pepika cati litri va avea?
|
 |
|
Mie mi-a explodat acum doi ani un instinctor in porbagajul masinii, vara pe caldura pe un drum prost, a oprit tata masina si cand sa se uite ce s-a intamplat deschide porbagajul si era albit, ca o vata, bineanteles ca era o butelie luata de la o masina mai veche si avea revizia expirata, de atunci in nici o masina nu mai am butelie, s-a curatat asa de greu albeata!!!
|
 |
|
Vand set-up, toate plantele din poze plus 5 litri de Jbl Mandado nou, de 3 luni, bonus o bomba de co2.
Poze: ![]()  " alt="image" />
 [/img]
![]()  " alt="image" />
![]()  " alt="image" />
![]()  " alt="image" />
Pret 180 lei negociabil, trimit si in tara dar doar prin curier!
|
 |
|
Asta nou de cati litri e?
|
 |
|
Ce credeti, azi am facut un schimb cu domnul Andy, i-am dat vechea lampa pe niste corali, deci stocul viu se completeaza: o ricordea, cativa viermi penati, un frag de gorgonian, kenia verde, o ciuperca rosie, miste zoasi si vad eu si niste melci (au fost pe piatra), pun si eu niste poze, acvariul incepe sa arate cat mai bine!
|
 |
|
Pentru un marin merita, dar cred ca o sa pateasca ca si mine, cand vede ca nu mai are acvariu plantat incepe sa se gandeasca ce dimensiuni de acvariu plantat sa aleaga!
|
 |
|
Mai e disponibila pompa eheim 1002, daca da o iau eu categoric!
|
 |
|
Da, am vazut, multi nu pot sa faca cu dslr-uri bune poze cum a facut el cu compactul!!!
|
 |
|
Frumos acvariu!!!, cand il desfintezi o sa vreau sa cumpar si eu miste plante de la tine, sau ai deja de vanzare ceva plante si acum?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nu doar aparatul conteaza..
Trebuie sa ai ce sa pozezi si cine sa pozeze 
Normal!, eu am surprins un Macropodus Opercularis atacand un Betta Splendens, mai bine zis tata a surprins, nu eu, singura modificare adusa pozei a fost crop, in rest nu a umblat la nimic, ca si crop-ul conteaza, o zona cu ceva ce nu-si prea are locul in compozitie te poate descalifica, dar in cazul colegului alex08 din punctul de vedere al meu pozele sunt superbe!
|
 |
|
Superb!, aparatul foto pe care il ai este foarte bun, acum doi ani am castigat cu o fotografie facuta cu 450d, cu un obiectiv se 50mm, iso 200, la aquarium terrarium, nu vreau sa ma laud, ti-am subliniat ca e bun aparatul foto pe care il ai!
|
 |
|
In avion!!!, nu te lasa nici cu un circuit electronic facut, sa nu fie bomba, imposibil butelie de co2!!!
|
 |
|
Si eu intreb acelasi lucru, mai ai piatra?
|
 |
|
Momentan nu vreau ricordea, dupa ce trec la sump si scap de posibila destabilizare.
|
 |
|
Mi-a venit lamputa, pun imediat niste poze!!!
|
 |
|
Gata, mi-a venit sursa dimabila si am montat-o, a fost simplu de montat si e super, e mean well, o sa pun niste poze!
|
 |
|
Gata, maine imi vine lampa, si pun niste poze cu ea!!!
|
 |
|
Poze: ![]()  " alt="image" />
 [/img]
![]()  " alt="image" />
![]()  " alt="image" />
![]()  " alt="image" />
Ma gandeam sa renunt la acest acvariu deoarece vreau sa-mi dedic timpul liber marinului si celui mic, voi ce parere aveti, merita sa renunt cand deabea am inceput sa-l fac cat de cat acceptabil?
Ps: pozele sunt facute tot cu telefonul, bombitza de co2 e facuta "cand nu aveam ce face", nu am facut-o s-o folosesc
|
 |
|
Bine!
|
 |
|