Message |
|
Le-am avut instalate la acvariu, acum 2 ani... le-am gasit intr-un sertar, zilele trecute.
Se doneaza unui acvarist bucurestean, deci nu ma duc la posta nici mort.
Se ridica din zona Dorobanti - Televiziune / 09.00 - 16.00 / luni-vineri.
|
 |
|
Le-am avut la acvariu, inainte de perioada "Radu si cutia cu maimute"... le-am gasit intr-un sertar, zilele trecute.
Se doneaza unui acvarist bucurestean, deci nu ma duc la posta nici mort.
Se ridica din zona Dorobanti - Televiziune / 09.00 - 16.00 / luni-vineri.
|
 |
|
|
 |
|
Draguta foc povestirea ta, mi-a placut!
... la prima poza mi-a luat ceva pana sa ma prind unde/care e pestele.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Baga si tu o poza cu baboiu'... ceva proaspat. 
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:N-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine.. Toti barbatii e un porc
Confirm! 
|
 |
|
Baga un lemn in acvariu... o sa fii surprins, cand o sa vezi Ancistrusul ca sta si "roade" lemnul.
|
 |
|
Filmul bacterian nu inseamna doar bazin neciclat (desi acolo se intalneste frecvent aceasta situatie).
Poate fi si de la un dezechilibru chimic, asa cum am zis mai sus... de exemplu, prea multa hrana ramasa nemancata & descompusa => o explozie a coloniilor de bacterii.
Tu trebuie sa fii acela care "se prinde" ce e gresit... gandeste-te si fa legatura cu vreo modificare recenta in rutina zilnica a bazinului.
Oricum, treaba cu servetelele de hartie functioneaza. Incearca d-alea mari, de la "rola".
|
 |
|
|
 |
|
Pelicula "uleioasa" este un film bacterian... arata ca bazinul nu este ciclat si arata un dezechilibru.
Se curata cu servetele de hartie puse pe suprafata apei... le asezi incet, ca sa pluteasca si apoi "le tragi la mal", cum ar veni. Repeti zilnic, de cateva ori.
Poti sa ridici tubul ala perforat mai sus de nivelul apei, in asa fel incat "jeturile" de apa sa sparga "pojghita" aia. Asta, ca solutie temporara. In mod normal e suficient ca apa sa fie "valurita".
|
 |
|
Este suficient sa golesti gutiera aia si sa muti tot materialul in noul filtru.
Daca mai adaugi material filtrant (nou), atunci poti sa le amesteci intre ele (vechi cu nou)... o sa se colonizeze rapid.
|
 |
|
elven wrote:#100 - Daca atunci cand te apuci sa-ti faci o casa, intai faci proiectul la acvariu si apoi casa in jurul acvariului...normal!
Asta doare tare rau!... se aude pana in nordu' tarii?
|
 |
|
|
 |
|
Mare acaretu'!
|
 |
|
Albastru de metil este un dezinfectant usor... nu se foloseste asa, "preventiv".
|
 |
|
Da, este o solutie corecta si va da rezultate.
|
 |
|