hmm sa incep cu inceputul,ca si tine,am salvat multe animale din mila mai mult,nu pt ca erau frumoase.Mai mult decat atat sunt persoane care se chinuie sa le iasa pui de betta,si tie ti s-a intamplat din accident.
1: Ai grija ca acel neon cu lumina calda sa nu faca apa si mai calda.Pt betta,temperatura de 26-27 e ok,dar sa nu depaseasca 29
2: Le poti da orice le intra in gura,dar asta cand mai cresc,deocamdata incearca si fa-le rost de mancare pt puiet,orice scrie "baby" pe cutie,de la jbl novo baby la tetra pana la artemio baby novo mixuri sau alte minuni
3: Iti Recomand sa ii separi,chiar daca nu ii mananca acum,Betta-ul matur va deveni agresiv cu ei cat de curand,in general tinuti in acelasi acvariu,2 masculi de betta se bat pana la moarte,de aceea li se spune luptatori siamezi
4: Stiu cazuri unde puii de betta crescuti de mici in acelasi acvariu,au convietuit si s-au obisnuit tinuti mai multi in acelasi acvariu,fara ca macar sa se atinga unul pe altul,DECI CRED ca ai putea face si tu asa ceva,dar depinde de cati ai,cum si...ce acvariu ai.
5: Ia un filtru cascada,nu iti agita apa(betta nu suporta apa valurorasa), sau CEL PUTIN un burete bolborositor/pompa de aer legata la un burete printr-un furtun la 1 leu/metrul.
6: Ai grija sa nu ajunga lumina solara in acvariu,nu stiu ce alt acvariu cu discusi mai ai,probabil nu mai cresc caci nu mai au unde
7: sper ca crapii koi ii ai in iaz