[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
cam in 80% din cazuri,are efect la ancistrusi faza cu schimbarea apei cu o temperatura mai joasa,un fel d eracire a apei,mai ales acum vara chiar si mie mi s-a intamplat anul trecut sa fac schimb de apa si sa las temperatura brusc cu aproape 3 grade,am citit ca la ei e semn ca vin apele ceea ce inseamna trai bun,si pun icre ca sa aibe puii lor cum ar veni unde sa se inmulteasc,al naibii si instinctu asta...deci consider ca si pt africani poate fi la fel.mai ales daca au unde sa scoata puii,cu siguranta o vor face
un acvariu atat de simplu dar atat de dragut nu am mai vazut
in the booty ...in the booty
Ce mai zice acvariul ?
Merg si ancistrusii.Draguti sunt si Platydoras costatus cat si bineinteles pleco.Acvariile unde nu "merg" ancistrusii sunt acvarii care au un troublemaker de obicei,acum depinde de personalitatea pestilor tai.
L.E. Daca vrei african,synodontis sau Clarias gariepinus,dar nu stiu daca gasesti si iti trebuie acvariu imens
iuuuu....nu pot sa nu iti apreciez atat femela betta cu puiutul,cat si poza de avatar,in cazul in care esti tu Contrastul pozei si expresia faciala face ca avatarul tau sa fie mai mult decat inedit
nu,nu le pune incalzitor.Doar iarna daca ii tii pe hol sau in vreo camera racoroasa.in General la betta nu trebuie sa scada sub 23,caci nu se mai simt confortabil.De aceea si traiesc 2 ani jumate in medie,caci temperatura ridicata accelereaza metabolismul la pesti.Si 90% din ei mai sunt si hibrizi.Te ajutam oricand ai nevoie,de asta suntem aici,plus ca ne face placere.Pasiunea provine din a vedea pesti fericiti si la altii in acvariu,nu numai la noi
@stefanP :Stiu ca nu se refera la caldura apei lol ci la lumina galbena ))))) Dar am avertizat-o sa fie atenta in general la neoane caci pe timp de vara,caldura generata de ele poate fi foarte periculoasa.Avusei impresia ca scrisei al 2lea cuvant"calda" cu majuscule,ca sa se inteleaga la ce fac referire,dar anyway.
@oana: odata la cat timp ?
Da.au aparut de la plante.Nu sunt rai.Decat daca e o invazie.Faptul ca sunt multi,consider ca dai ori prea multa mancare la pestii tai,ori le dai prea multa si nu le cureti substratul
Nu mi-ai spus cum faci schimburile de apa
la discusi ma retrag,sa comenteze altcineva
ce e insa cu bulele alea la suprafata,sau impuritati? fir-ar ca nu imi dau seama si tind sa cred ca nu prea e bine.cum faci schimburile de apa?
aaa,asa fiuf,ma speriasem.credeam ca cine stie ce intern ai la 400 de l cu discusii ce ii ai acolo oricum,mai recomand un intern.Dar e bine.Mie mi se par draguti discusii ce ii ai,nu se vad prea bine,dar mi se par normali de la distanta Nu stiu insa ce varsta au
Cristal profi Extern E901 ? sau intern cu flow de 90/l pe ora ? foarte bine ca ai facut rost de un asemenea acvariu pe gratis,eu as fi in culmea fericirii...
pozele se vad foarte mici.nu prea deslusesc decat corpurile mari de pe-acolo..ce filtrare ai la discusi ? ma cam ingrijoreaza culoarea apei,sper ca e de la lumina
nu trebuie sa aspiri,ci trebuie sa bagi un filtru cascada cu burete pe IN-ul tevii(adica pe unde trage apa) sau un burete bolborositor...dai 41 de lei pe un burete bolborositor cu o pompa de aer si 1 metru de furtun Le poti da orice,adica orice mancare de pesti Stiu si de faza cu galbenusul de ou,dar se murdareste repede apa caci nu il mananca pe tot
hmm sa incep cu inceputul,ca si tine,am salvat multe animale din mila mai mult,nu pt ca erau frumoase.Mai mult decat atat sunt persoane care se chinuie sa le iasa pui de betta,si tie ti s-a intamplat din accident.
1: Ai grija ca acel neon cu lumina calda sa nu faca apa si mai calda.Pt betta,temperatura de 26-27 e ok,dar sa nu depaseasca 29
2: Le poti da orice le intra in gura,dar asta cand mai cresc,deocamdata incearca si fa-le rost de mancare pt puiet,orice scrie "baby" pe cutie,de la jbl novo baby la tetra pana la artemio baby novo mixuri sau alte minuni
3: Iti Recomand sa ii separi,chiar daca nu ii mananca acum,Betta-ul matur va deveni agresiv cu ei cat de curand,in general tinuti in acelasi acvariu,2 masculi de betta se bat pana la moarte,de aceea li se spune luptatori siamezi
4: Stiu cazuri unde puii de betta crescuti de mici in acelasi acvariu,au convietuit si s-au obisnuit tinuti mai multi in acelasi acvariu,fara ca macar sa se atinga unul pe altul,DECI CRED ca ai putea face si tu asa ceva,dar depinde de cati ai,cum si...ce acvariu ai.
5: Ia un filtru cascada,nu iti agita apa(betta nu suporta apa valurorasa), sau CEL PUTIN un burete bolborositor/pompa de aer legata la un burete printr-un furtun la 1 leu/metrul.
6: Ai grija sa nu ajunga lumina solara in acvariu,nu stiu ce alt acvariu cu discusi mai ai,probabil nu mai cresc caci nu mai au unde
7: sper ca crapii koi ii ai in iaz
Hei,ce se mai aude cu proiectul acesta ?
a,asa da
wow,chiar ma bucur ca asta era Chiar speram ca asta sa fie
Acvaristica asta inseamna Sa imbinam placutul cu PLACUTUL !

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: