[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Asta ma pregateam sa scriu ca bem si un wisky de 18 ani
Facem nenea Pavelescu!
Da mai incolo. Imi fac un nano cum l ai avut tu.
Maestre ma bucur ca ai reaparut printre noi.
Mi ar placea sa facem un acvariu nou.cred ca as pastra lungimea dar l as face de 40 cm de lat.
Daca vreodata ai drum prin München te somez da treci si pe la Mine.
Am luat ieri si rasborele - 10 bucati - e jale cit sint de speriosi, sper sa le treaca...
stefanp wrote:Sa vedem ce iese

Tare s curios si eu .... sper sa iasa ceva...
Daca weekend u asta decurge totu ok, adica nu am de lucru altceva încep noul hardscape.
Aseara am încercat sa bag radacina mare in acvariu sa vad Putin cum arata- a fost prima data cind am înjurat capacu juwel- mi am facut o tona de nervi.
Eu zic sa nu te complici cu asta , nu merita - mai bine asculti de ce ti a spus Koala si incepi cu unul "normal".
koala wrote:
atar wrote:... intelegi de ce moare grabitul si agitatul ala de Superman iar LILIACUL traieste...

E vorba de metabolism?

Asta e tare!
Faina rau creanga. Spor la curatare si tratare.
Si mie mi place bazinul.La cite plante ai eu as renunta la furtunasul de aer de la filtrul intern.
um02122 wrote:
ionut_dt wrote:Mie-mi spui?!?!
Am ajuns sa citesc topicurile de la acvarii plantate

+1

Eu am ajuns sa ma gandesc sa deschid un plantat. Bomba cu drojdie, nu?

Sinteti pe drumul cel bun.
Ca un om serios si cu copiii ce sint , azi cind am iesit de la job am iesit in parcu de linga bloc cu radacinile si citeva din pietre sa incerc ceva . E greu de evaluat cind nu ai un volum in care sa faci aranjamentul dar am facut un prim aranjament- nu va ramine chiar asa pt ca piesele grele - rocile adevarate - sint in bazin . As vrea oricum sa adaug mai multe si sa fie mai masiv de atit. Poza cropuita reprezinta in mare volumul bazinului. Cred ca e un pic si prea clasic aranjamentul, o sa incerc ceva mai elaborat da mi se pare al naibii de greu sa faci ceva adevarat.
koala wrote:Pestii mei sunt bine.

Chiar uitasem ca ai pesti ....
Te urasc pentru asta...
Bine ai revenit nenea Koala!
Cit despre mincare ce sa zic....cel Putin in Munchen nu am mincat nicaieri mai bun ca la greci.
Ma tot gindesc si la plante ce sa folosesc...... nu stiu daca o sa mearga in schema asta bolbitisul.
Cred ca ar merge in spate central ceva stem cu crestere lenta . In fata as merge cred pe parvula dar si o zona de plaja.
As alegei plante la care sa nu trebuiasca sa tund tot la 4-5 zile.
Voi pastra Christmas moss dar as mai adauga cred inca o varianta de moss cu alta nuanta.

Tipa de la petshopu de unde am luat radacinile mi a zis ca la sfirsitul lui octombrie vine Oliver Knott pentru o prezentare si sa merg si eu sa l vad. Mi ar placea sa am bazinul gata pina atunci si sa ii arat poze cu el.
O sa tin cont de ce zici. Ideea e ca trebuie sa am loc si de bolovani.Foarte faina ultima poza care ai pus o.
Nu e cel mai potrivit decor unde le am pozat dar na azi dimineata la cafea m am jucat putin cu ele pe balcon.La radacina mare am sa i tai toate ramurile mici- mi se par inestetice si ca aglomereaza prea mult zona.
...
Am luat ieri 3 radacini si pentru prima data mi am dat seama ca acvariul meu e destul de mic .... am facut si ceva poze cu ele iar in combinatia de 3 radacini ma intind cam pe toata lungimea acvariului ..... nu imi displace ideea dar vreau inca sa folosesc la maxim si pietre mai mari asa ca probabil voi ramine doar cu 2 in bazin.
Am inceput sa incerc diferite combinatii intre ele sa vad cum ar arata ok .
Io zic ca ii e atit de greu, ca atunci cind se va intoarce va trebui luat asa incetu cu incetu... o s ai trebuiasca o perioada de readaptare ....

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: