[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Pai iluminarea care o am eu e asgiruata de un bec economic de 20w..... deci nu stiu sincer daca e mare diferenta
Bun.... deci dupa incercarea mea esuata de a inmultii creveti sau sa le fac casuta interesanta treaba sta in felul urmator.....
Din 30 de exemplare daca mai am 10 - 15 e ok..... pana saptamana trecuta totul nu era prea ok asa ca acvariul a luat o intorsatura radicala daca pot zice asa....
Am decis sa imi incerc norocu si poate poate realizez un aquascaping.... dar se pare ca nici aceasta tema nu e prea reusita....
In momentul de fata am bagat si 3 neoni urmand sa mai cumpar inca 3 sa le fac un card de 6...
Astept pareri, critici, comentari si daca este cazul aprecieri....
Inainte
http://imageshack.com/a/img577/7923/u348.jpg
http://imageshack.com/a/img823/9516/x9wj.jpg
Dupa
http://imageshack.com/a/img849/826/osc8.jpg
http://imageshack.com/a/img819/1456/sosn.jpg
Maestre, supe tari acvariile tale atat pot zice
alexandruv wrote:Da sefu, asta cu ventuzele o sap. Merg la magazin sa caut ventuze. Cand va auzi nevasta-mea ...

Va fii mandra banuiesc... nu =]?
alexandruv wrote:
koala wrote:Pune mana si ancoreaza lemnul ala de geam, asa cum ti-am zis!

Da sa traiti! Numai ca asa cu sticla nu am cum, habar nu am sa tai sticla/n-am pe cine sa rog/etc. Caut solutii...

Ai putea incerca cu asa ceva... scoti tile de plastic le lipesti de sticla si ancorezi ciotu....
Bun venit
Arata destul de bine, dar daca vrei vallisneria intreaga negaurita scapa de melci aia negri, am avut si inca am si ciopartesc plantele destul de tare cand sunt multi, si tu ai din belsug...
Ceva nu e ok in acvariul tau... ancistrusi sunt pesti rezistenti din cate stiu eu.... sa moara asa hmm
Super tare, arata bine ai PM
Bun venit, ne arati niste poze ?
Maestre, astept cu nerabdare rezultatul final
bettabetta wrote:ai ori au ichthyophthirius (uitate cu lupa si daca vezi niste viermi albi asta are) poate avea ooodinium.punele sera cyprinopur si sau sera oodinopur.sper ca team ajutat!!

Acest topic este OFF din 2010.......
Poti pune cate vrea inima ta, dar eu sa fiu in locul tau nu as baga asa ceva in acvariu deoarece ,, un acvariu este un colt de natura " dar este acvariul tau deci faci ce crezi de cuviinta cu el...
Ai PM - Private Message, ma poti intreba acolo tot ce vrei
Eu unul personal la mancare, optez pentru diversificare.... poti sa incerci sa iei FIX 1 sau fulgi....
Cat despre acvariu... poti lua in jur de 2-3 perechi de guppy si poti sa iei si 2 perechi de molly dexemplu...
Iti dau in PM cu mesengeru meu in caz ca mai ai nevoie de ajutor etc.
Sincer.... ar fii interesant dar intrebarea este gasesti asa ceva in tara la noi?
Si acum depinde de tine daca vrei sa arunci 2 - 3 mil. pe un capac....
Da... e ok si ala dar sa nu aiba granulatie foarte mare... ca sa iti faci o idee in cap... poate sa fie oleaca mai mare decat bobul de orez...
Ok, nu e absolut nici o problema doar ca nu intelegeam.... eu iti spuneam sa il procuri singur ,, moka " si tu raspundeai ca nu dai 28 de lei... asta nu intelegeam eu..
kazaku wrote:
Avansatul wrote:Nu este obligatoriu sa fie cumparat.... poti sa il procuri singur optim ar fi 3 - 5 mm, iti iei cat ai nevoie 1 kg 2.. 3 cat crezi tu, il speli bine in 2-3 ape..... si asta e tot

Eu supravietuiesc de pe o zi pe alta pana imi gasesc de munca, nu imi permit sa dau 28 de lei pe substrat.

Nisipul care e pus pe fund imi pare destul de fin, pietrisul de deasupra lui e mai maricel. Am cateva plante care au crescut destul de bine si asa, dar de cateva zile au inceput sa isi piarda frunzele. Schimbul de apa il fac zilnic, filtrul il curat odata la 10 zile. Din pesti nu stiu ce sa pastrez si ce sa dau, dar am sa vad ce imi ramane dupa selectia naturala.

A... ma scuzati sunt eu chior practic sau nu vad legatura dintre ce am spus eu....
Avansatul wrote:Nu este obligatoriu sa fie cumparat.... poti sa il procuri singur optim ar fi 3 - 5 mm, iti iei cat ai nevoie 1 kg 2.. 3 cat crezi tu, il speli bine in 2-3 ape..... si asta e tot

Si ce a spus el...
,, Eu supravietuiesc de pe o zi pe alta pana imi gasesc de munca, nu imi permit sa dau 28 de lei pe substrat.

Nisipul care e pus pe fund imi pare destul de fin, pietrisul de deasupra lui e mai maricel. Am cateva plante care au crescut destul de bine si asa, dar de cateva zile au inceput sa isi piarda frunzele. Schimbul de apa il fac zilnic, filtrul il curat odata la 10 zile. Din pesti nu stiu ce sa pastrez si ce sa dau, dar am sa vad ce imi ramane dupa selectia naturala. "
Daca gresesc sa imi zica cineva dar nu vad legatura dintre cele 2 postari....
Nu este obligatoriu sa fie cumparat.... poti sa il procuri singur optim ar fi 3 - 5 mm, iti iei cat ai nevoie 1 kg 2.. 3 cat crezi tu, il speli bine in 2-3 ape..... si asta e tot

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: