[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Gabi C wrote:Mai nene arata super. Felul cum bate lumina il face tare fain bazinul.
Cred ca e cel mai fain bazin sudamerican care l-am vazut la viata mea.

Mersi de apreciere insa sunt bazine mult mai misto ca al meu. Ma seaca ca nu pot sa tin plante ( le tot rod si anubias nu vreau sa pun ). Plus ca apa nu e atat de cristal pe cat mi-o doresc

Btw, cine a curatat seachem purigen si cu ce ?
koala wrote:Bah, unde-s puii de severum? Io asta vreau sa stiu.

Astia ie d'aia fara pui )
Ie viu

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Vand JBL E901, folosit, functioneaza impecabil, echipat cu accesoriile originale. Contine doar buretii din primul compartiment, in rest este gol.

Pret 250 lei

Ridicare din zona Lujerului.
M-am tot gandit si la aspectul asta, de asta inca sunt in dubiu.
Pe de alta parte incet incet ma conving ca e greu sa tii plante cu severumii. Cred ca o sa mai incerc varianta cu ceva plutitoare, gen pistia, legate cumva sa nu ajunga in sump, si daca tot nu tine, aia e
Esti dejeaba ))
Asta?

Pai aia sunt "cei mai" in plus ))
koala wrote:Stii deja ce pesti consider eu ca-s in plus acolo, nu?

Oscarii?
Ia de aici
Misto proiect. Partea nasoala este ca si la inaltimea asta o sa ai nevoie de scara, mai ales atunci cand trebuie sa umbli in spatele acvariului
Te baneaza de pe celalalt forum ? ))
Dan P wrote:Si noi asteptam o filmare.

Confirm
Stiu, tocmai de asta ti-am zis si eu. Repet, sex nu mancare si bautura
Dan se referea la sex
Cred ca ar fi nimerit sa aduci lumina cat mai in fata astfel incat sa ramana decorul in umbra.
Asa ciudat aratau si la mine la inceput. Acum, ori ca m-am obisnuit cu ele ori din cauza algelor nu mi se mai par asa ciudate. E drept ca am mai mult material lemnos si plante in el.
Ma gandeam doar sa nu am variatii de temperatura in apa zi/noapte. Ma gandesc ca mai bine o las calda, dar constanta decat mai rece dar cu variatii de temperatura.

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: