| Message |
|
|
|
inca cei doi micuti asteapta un nou proprietar
|
 |
|
|
|
nu stiu ce sa zic,nu se vede foarte bine,cauta fin rot,vezi daca se potriveste
|
 |
|
|
|
lampa uv sigur nu ai,eu in poze nu am vazut cel putin,oxigenarea buna e asigurata de valurile facute de filtru,si carbunele activ se afla in fiiltre(in general zic),cred ca ale tale sunt umplute cu burete(asa vin cele interne/hang on)
|
 |
|
|
imi pare bine 
|
 |
|
|
|
fa si schimburi de apa,daca le dai mancare asta va rezulta in azot,printre altele(din descompunere).
|
 |
|
|
|
eu l as lua,dar vezi ca pe nevertebrate este betta cube,e de 10l la 400,acum 100 in plus ca sa ti dublezi volumul...nu stiu faci cum crezi,eu l as lua mai ales ca are lumina de 11w
|
 |
|
|
|
incearca sa aerezi galeata,cu o pompa
|
 |
|
|
|
nu stiu ce sa zic,baga niste sare neiodata(de muraturi) cam o lingurita/10l apa.poti incepe de la o lingurita/20l
|
 |
|
|
|
anubias,echinodorus,cryptocoryne wendti,java moss,chritsmas montagnei,eleocharis pusilla mini-plante easy.decor-roci si ceva lemne,vezi ca lemnele sa nu coloreze apa-isi vor pierde proprietatea asta in timp.nu merge fara ciclcare!!!!lasa acvariul o luna sa se cicleze.adauga colonii de bacterii,in filtru si apa,ce ai in filtru?eu l as umple cu material fitrant biologic,gen matrix
|
 |
|
|
|
A iesit foarte frumos,imi place cum ai aranjat dragon stone-ul!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ce ati alege dintre Coral Moss si Christmas Montagnei?+nu stiu de cat moss am nevoie,nu m am decis inca
|
 |
|
|
|
Am o intrebare,filtrul ciclat trebuie sa mearga pana cand eu 'restartez'acvariul,nu?si dupa,nu as putea sa pun materialul filtrant care are colonii de bacterii in filtrul extern?sau e obligatoriu sa mearga in paralel?
|
 |
|
|
|
valabil...
|
 |
|
|
Interesant  eu tot caut lampa pentru restart da' cred ca raman la diy-ul meu 
|
 |
|
|
|
ce lumina folosesti?
|
 |
|
|
Foarte frumos contrastul 
|
 |
|
|
|
se topeste,nu rezista
|
 |
|
|
 arata bine,foarte reusite pozele!
|
 |
|
|
|
Tetra/Barbs.Nu te complica cu vivipari,se inmultesc usor,in scurt timp vei avea acvariul suprapopulat.Eu as alege neon verde/negru,tetrazona sau microrasbora galaxy,poate chiar boraras.
|
 |
|
|