[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
inca cei doi micuti asteapta un nou proprietar
nu stiu ce sa zic,nu se vede foarte bine,cauta fin rot,vezi daca se potriveste
lampa uv sigur nu ai,eu in poze nu am vazut cel putin,oxigenarea buna e asigurata de valurile facute de filtru,si carbunele activ se afla in fiiltre(in general zic),cred ca ale tale sunt umplute cu burete(asa vin cele interne/hang on)
imi pare bine
fa si schimburi de apa,daca le dai mancare asta va rezulta in azot,printre altele(din descompunere).
eu l as lua,dar vezi ca pe nevertebrate este betta cube,e de 10l la 400,acum 100 in plus ca sa ti dublezi volumul...nu stiu faci cum crezi,eu l as lua mai ales ca are lumina de 11w
incearca sa aerezi galeata,cu o pompa
nu stiu ce sa zic,baga niste sare neiodata(de muraturi) cam o lingurita/10l apa.poti incepe de la o lingurita/20l
anubias,echinodorus,cryptocoryne wendti,java moss,chritsmas montagnei,eleocharis pusilla mini-plante easy.decor-roci si ceva lemne,vezi ca lemnele sa nu coloreze apa-isi vor pierde proprietatea asta in timp.nu merge fara ciclcare!!!!lasa acvariul o luna sa se cicleze.adauga colonii de bacterii,in filtru si apa,ce ai in filtru?eu l as umple cu material fitrant biologic,gen matrix
A iesit foarte frumos,imi place cum ai aranjat dragon stone-ul!
https://img.plici.ro/album/OV

inca o varianta de scape...
Ce ati alege dintre Coral Moss si Christmas Montagnei?+nu stiu de cat moss am nevoie,nu m am decis inca
Am o intrebare,filtrul ciclat trebuie sa mearga pana cand eu 'restartez'acvariul,nu?si dupa,nu as putea sa pun materialul filtrant care are colonii de bacterii in filtrul extern?sau e obligatoriu sa mearga in paralel?
valabil...
Interesanteu tot caut lampa pentru restart da' cred ca raman la diy-ul meu
ce lumina folosesti?
Foarte frumos contrastul
se topeste,nu rezista
arata bine,foarte reusite pozele!
Tetra/Barbs.Nu te complica cu vivipari,se inmultesc usor,in scurt timp vei avea acvariul suprapopulat.Eu as alege neon verde/negru,tetrazona sau microrasbora galaxy,poate chiar boraras.

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: