[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
exista o siguranta?sau ceva de genu?https://img.plici.ro/album/OV
aici am o poza cu capul pompei,cum ar trenui sa stea partea mobila de plastic?cum sa l amorsez?
2211,scuze
Salut,am instalat filtrul,nu i am dat drumul,puteti sa imi explicati pe scurt ce si cum trebuie sa montez,vreau sa ma asigur ca am facut totul bine.Multumesc anticipat!
eu as lua anubias,echinodorus si buchephalandra
Salut si bine ai venit.Betta e un peste usor de intretinut,dar eu Iti recomand urmatoarele:ia un acvariu de 10-15L,e suficient,mai mare s ar pierde betta ul prin el.Va trebui sa schimbi apa des pentru ca nu ai un filtru sau macar o pompa de aer.Iti vor trebui plante adevarate,deoarece aduc multe beneficii acvariului,plus sanasele de a se accidenta pestele(sa se taie in mare parte)sunt reduse la 0.Daca iei acvariu(nu bol),ia un filtru de tip hang on,va fi suficient pentru volumul dat.Ca decor ar merge niste buturugi/pietre,spala le bine DOAR CU APA.Echinodorus Bleheri,Anubias,Java Fern,Bucephalandra,Christmas Montagnei,Cryptocoryne,acestea sunt plante de tip easy,adica sansele sa le pierzi sunt minime,fiind usor de intretinut.Citeste articole despre:Ciclarea acvariului,Ciclul azotului,Lumina,Echipamente.
cu regula de 3 simpla poti afla usor de cat ai nevoie,eu sunt nedumerit pt ca aq starter rapid spune ca poti introduce pestii in 24hr,totusi eu as face asta oricum,deoarece voi pastra cam 50% din apa din acvariu
In privinta bacteriilor m am decis:iau 2 fiole de prodbio si inca un tip de culturi,dar nu sunt decis intre:cele de la easy life sau dennerle aquarium starter rapid/bacto elixier.sugestii?
Totusi,ceva fertilizanti?
Faza e ca eu am un 2210 care trebuie ciclat si pana atunci raman cu internul,de aceea intreb..nu vreau sa am probleme cu no2/no3
Salut,as dori niste sugestii pentru:niste culturi de bacterii(vreau sa adaug la schimbul de apa cam 2-3 sapt,pana se restabilizeaza acvariul) si niste fertilizanti pentru acvariu,chiar daca voi avea doar plante easy,mi e frica sa nu mi pierd plantele,mai ales gazonul)
valabil...
fin rot probabil,ia ti un acvariu calumea,numa chinui pestele
lumina e un subiect delicat,nu trebuie o cantitate uriasa,20w ar merge,doar ca ai nevoie de co2 si fertilizare.eu nu as da 350 de lei pe o asa lampa...o banda led rezistenta la apa e 60 de lei,are 3 metri cred,mai bine iti faci tu una...
imi place cum arata,dar spatele e cam gol...
eu zic ca la dimensiunile astea mai bine iti faci una diy
t5
edit;ia ti eleocharis pusilla mini,e un gazon foarte usor
teoretic,intre 0.5-1w/l,de exemplu bobi ciupe are 108w la 380l brut si nu are probleme(baga si fert.si co2),eu as ramane cu cele curente
nu i as trimite cu curierul,nu cred ca ar supravietui...
din pacate toata lumea care m a contactat e din bucuresti...

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: