[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Dan Ionut wrote:Il voi lua pe cel mai bun. trebuie neaparat sa fie nou ?

Nu neaparat,poti lua de la colegii de pe forum Doar striga ca ai nevoie
ai o gama variata,in functie si de buget...Recomandabil,cel putin un Ecco pro 300,sau un professionel 2026...
Daca te ajuta bugetul,poti urca la un Eheim Professionel 3 350 sau chiar 350 T
Later.Eedit. : Ia un SUN SUN Te vor indruma colegii catre unul bun
EHEIM CAT MAI MARE !
M-am gandit ca e copil si la 14 ani,nu cred ca ar avea unde sa tina depozitati cate 70 de l saptamanal,presupun ca ar face scandal cu familia,mai ales daca ar sta laapartament si nu vreau sa se plictiseasca sa se certe cu familia in fiecare saptamana cand vine schimbul de apa,cat nici de schimbul de apa la pesti nu trebuie sa se plictiseasca.Trebuie incurajat treptat catre evolutie,de-asta am zis cifre oscilatorii.Dar daca sta la casa,hai sa fie 30%,mai ales ca nu are extern
sa zic ca deocamdata e ok,dar ar fi mai OK daca in acel resun ar fi macar ceramica in loc de acele bile de plastic negre...Dar,avand 14 ani,vei avea destul timp sa inveti pe parcurs,nu e nicio graba.Nu stiu cum e ph-ul apei,dar daca nu ai niciunul bolnav si nu ai avut mortalitati recent,inseamna ca totul decurge ok
AAAAAAAAA...Pai...fi atent.Poti schimba odata pe saptamana cate 20 de litrii aproximativ.sau la 2 saptamani,30l.Faza este ca apa nu trebuie pusa direct de la robinet,cum umpli galetile,cum le torni..ci le lasi in jur de 24 de ore sa"respire",adica sa iasa clorul din apa,pt a nu fi atat de toxica apa noua pt acvariul comunitar.Spun cu aproximatie si in jur de,pt ca cifrele pot oscila in functie de zile,stare,ora...Si MAI ALES de filtrare.Ce filtre ai ?
scuza-ma nu inteleg...le dai o galeata de mancare in fiecare zi,sau la 4 zile,sau cum ? Nu prea inteleg..
Fir-ar,si eu care ma bucuram
Stiu de hranirea pestilor in timpul tratamentelor ca nu e recomandata,deoarece mancarea accelereaza "inmultirea" bacteriilor intestinale.Dar programul pus de tine,suna bine,pt faptul ca nu li se slabeste organismul,stresul tratamentului si izolarii,plus nemancarea ar putea face mai mult rau decat bine.Si din nou,asteptam.Multa bafta
nuuuu,nuuuu.7 litri e volumul total APA
Pai da,ca e 1.eu am avut 3,se simteau f bine. Tu sti ce faci
Salutare,asteptam pozele
smilie
pe timpul tratamentelor,mai ales in cazuri de genu',hranirea trebuie diminuata.Asta din cate stiu eu
Hei,nu toti AI mei erau FOARTE activi,dupa ce s-au linistit de a mai inota in cercuri de sus in jos ,s-au adaptat si mancau la un loc cu cory,experimentau acvariul,se puneau pe crengi,etc stau ascunsi daca ai lumina extrema
Lasa-l,lasa-l ca invata si el limba,dar fortat...Nu-i mai traduceti
Nu,nu!!! Nu lua hranitor auomat,lasa sa vedem si noi cum functioneaza,daca iti mor pestii sau nu ))
Superbitate !
ia-ti kuhli loach albino Daca gasesti.Insa sunt sigur ca orice kuhli te-ar incanta la privire,mai ales ca vad ca esti excentric
Sa sti ca m-am gandit si eu la chestia asta cu hrana....Cand vine vba de ea,imi fac griji in legatura cu descompunerea in apa,cat elibereaza din ea,daca se imprastie toata prin tot acvariul dupa 2 zile,si sa nu putrezeasca prin apa...ia foloseste-o si spune-ne si noua cum gasesti acvariu
hehe ce tare ca exista si astfel de chestii,nu stiam de ele.Deci practic ingereaza solutia odata cu mancarea.Sper din suflet sa isi revina,imi pare rau ca nu te ajuta mai multi useri cu sfaturi,presupun ca nici ei nu inteleg care ar fi problema cu aripioarele alea....
Sa fie intr-un ceas atat de bun,incat sa nu le sune ))))

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: