| Message |
|
|
|
Nu am auzit de dropsy la neoni,insa ...de ce nu ? EU am salvat un caras de dropsy,vezi topicul meu si poti face ceva asemanator.Daca are solzii inca pusi la locul lor,s-ar puteasa nu fie dropsy.
|
 |
|
|
Depinde cum arata buretele si depinde cum arata siporaxul.Ca sa nu umblu toata ziua in acvariu,clatesc filtrul/buretele/siporaxul odata pe luna.Atunci cand mai scoate zgomote ciudate acel filtru,sa nu uiti sa il scuturi putin  Asa isi scoate aerul ramas din interior,si nu se mai aud vibratiile 
|
 |
|
|
|
Off...si tu ai pierdut unul...fir-ar,acel colisa este cel din avatar cu zebra roz?
|
 |
|
|
Observa-le comportamentul,ar fi super tare sa poti tine 2 masculi in acelasi acvariu,intelegandu-se de minune.Masculii sunt si mai colorati 
|
 |
|
|
hmmm..Nu am acvariul langa mine sa masor filtrul,insa sa sti ca debitul,chiar si cu rotita aia de reglaj,este prea mare chiar si pt un 100l.Eu il am in cel de 120 l,si il las la jumate cu ambele rezerve puse,si intr-adevar,curentul e cam puternic,ar mai trebui diminuat,dar pestii mei s-au obisnuit,stiu locurile"moarte"unde curentul nu e assa puternic,in caz ca vor sa se odihneasca,si se joaca in curentul creat si in jurul rezervelor,deci nu ar trebui sa te incurce inaltimea si latimea atata timp cat acvariul tau depaseste 120l.Plus ca arata si bine,pe ideea ca:"baa ce tare! Am ditamai filtrul intern,si nu e degeaba pus  "
|
 |
|
|
paradoxx wrote:Nu am putut sa nu observ LEGENDARUL resun 2500  )))
Ce am mai observat in acest video/topic,este de ce ne plac africanii asa tare.Intr-un timp uitasem,dar imi reamintii: cat de bestial inoata,dungile lor,si cand se afla intr-un acvariu spatios,totul e cu atat mai bine
Multumim pt acvariul ce il detii,pt ca ne delectam si noi ochii 
Cat si sufletul 
|
 |
|
|
Nu am putut sa nu observ LEGENDARUL resun 2500  )))
Ce am mai observat in acest video/topic,este de ce ne plac africanii asa tare.Intr-un timp uitasem,dar imi reamintii: cat de bestial inoata,dungile lor,si cand se afla intr-un acvariu spatios,totul e cu atat mai bine
Multumim pt acvariul ce il detii,pt ca ne delectam si noi ochii 
|
 |
|
|
Oricand si cu placere,atata timp cat se termina cu bine....
Pestiucii mei sunt f fericiti
ASteptam noua achizitie de corry,speram din alt lot/loc/petshop
Later Edit: Si bineinteles sa aflam cauza "spectacolului" 
|
 |
|
|
|
daca tot veni azi vorba de ciortaneala,pot pune si eu un comment in legatura cu acestia,chiar daca nu le am cu saratele.Personal,primul,cel rosu,imi place cel mai mult,probabil il ajuta si pozitia.Sunt sigur ca si cel din a4a poza arata super prins dintr-un alt unghi
|
 |
|
|
Perffect,as face la fel,insa deocamdata nu as avea timp de ei  sa ii stapanesti sanatosi 
|
 |
|
|
|
iuuuuuuu ramirezi de 2 cm...vezi ca trebuie sa ai mare grija cu ei,mai ales acum ca sunt mici
|
 |
|
|
|
Vechii locuitori unde sunt ?
|
 |
|
|
 ))))))
BIne ai venit
|
 |
|
|
Nu te cred 
|
 |
|
|
|
Proveniti din ce ?
Nu cred ca o pana de curent chiar si de ceva ore bune poate face asta.In urma tratamentului,si toate astea,da.Dar tratamentul de la ce a survenit? e ceva ce nu stim.Cred ca acvariul trebuie resetat.Ma tem de asta de dapt.
|
 |
|
|
|
of,imi e greu sa citesc.Tare greu
|
 |
|
|
Pt banii ce i-am dat,sunt multumit.Si nici nu imi da impresia ca imi inunda casa.E obligatia noastra de acvaristi sa ne temem de orice probabilitate oricat de infima asupra dezastrului.Dar e si obligatia ca acvaristi sa incercam,altfel nu stim cum ar fi fost.Cu riscul de a invada casa cu apa,raman la stadiul actual doar pt a experimenta "taria"acvariului,il supun atat pe el cat si pe mine la un enduro test,sa putem spune mai departe daca totul e sigur si recomandam sau nu 
|
 |
|
|
|
O sa vezi diferenta la JBL.Chiar si la granulele cu spirulina,dar...oricum,per ansablu,pestii mei topesc mancarea de la JBL.Am avut in trecut altele si ba le scuipau la prima "adaptare",ba le ignorau...Pe formulele astea d ela JBL sunt chititi.Bineinteles ca NLS si hikari sunt mult mai bune.Dar eu recomand ce e bun si la un pret acceptabil
|
 |
|
|
Stiu ce zici Domnule Batman,si eu am fost oarecum mirat.Mai ales acum de la curbura de sus,insa lipitura mi-a dat de inteles ca acvariul este super lucrat.Este intr-adevar un mister.Ma gandesc sa ii sun sa ii intreb  Daca e las maine comment cu ce zic  CHiar sunt curious si eu
L.E: are aprox 14 zile si se tine bine...
|
 |
|
|
|
NuUUU in niciun caz sa nu faci asta.Eu cautam ceva specie mica de peste sau orice vietate mai mult sau mai putin acvatica in afara de creveti...Unui betta ii trebuie cel putin 15 litrii sa se simta ok.Traieste poate si intr-un litru,insa nu inseamna ca traieste bine.
Edit: Ma gandeam sa pun betta sa vad cum ar sta,in maniera in care as avea acvariu special dedicat lui Betta,insa nu l-as lasa acolo,ar fi doar sa ma conving cat de rau o duce.
|
 |
|
|