| Message |
|
|
Tot ce ai zis mai sus este constatat de TOTI de pe acest forum,PARIEZ ! Ce bani,ce spatiu,ce planuri? Cu banii de voiam sa plec la mare,imi mut acvariul in casa"cea noua",cu chirie,instalez pe acolo chestii,si fac "niscai"cumparaturi.PENTRU PESTI bineinteles  ))))) Bine ca am sotie SUPER intelegatoare,ca altfel in camerutele ce le avem,cu grue ar accepta cineva acvariu ditamai.
ON: Abia astept sa iti vad scalarii luand amploare in noul setup.
|
 |
|
|
E foarte bine daca te-ai axat pe acvarii,si microbul s-a axat pe tine  Sa fie numai de bine de acum 
|
 |
|
|
|
Hehe,aceste tipuri de setup sunt printre primele dintre preferatele mele.Crengi multe si lumina difuza arata bestial !
Ca fauna la ce te-ai gandit ?
Later Edit: Pacat ca acvariul nu e mai maricel,macar 100Lungime,un setup ce vrei tu ar avea nevoie de ceva mai mult spatiu de manevre ....
|
 |
|
|
|
Offf...si guppy ca si cory(demonstrat PRACTIC acum cateva zile de un user) sunt pesti subestimati.Si ei au necesitati,si sunt foarte sensibili la valorile apei,ca oricare alt peste.Inca o data totusi,sper sa nu ai probleme
|
 |
|
|
Chiar e jaf la drumu' mare,insa mi se pare mult de munca la unul profesional  Decorul este pe putin spus interesant,mai ales pt faptul ca mi se pare ca e pus.....invers?? Pe ideea ca ...straturile ar fi trebuit puse la pietre margine in margine,nu una peste alta.Ma gandesc totusi ca e bine si asa 
|
 |
|
|
Gandeste-te dulce macinat la un neplantat,hardscaping brut
|
 |
|
|
Da,deci si practic si teoretic toate commenturile astea nu vor sa arate decat un singur lucru
Ca ti se vor imbolnavi pestii,si vei incepe cu topicuri gen"Ajutor,peste bolnav".Acum ca ti-am deconspirat viitorul (  sper totusi sa nu ai probleme) in caz ca vei avea nevoie de ajutor la pesti,sau etc sa ne anunti,chiar daca au fost prezise niste chestii  Ape limpezi. Stiu ca ai deja,dar pt orice eventualitate 
|
 |
|
|
|
Le trebuie filtru,sau cel putin "burete bolborositor" de ala negru ce se conecteaza la pompa de apa.Decat sa dai 25 de lei pe burete si 20 pe pompa,mia bine dai 35-40 pe un filtru mic
|
 |
|
|
Vezi ca inainte sa adaugi pesti,asigura-te ca apa este complet ciclata,si ca ai o filtrare buna la acvariu  Citeste mai mult despre ciclare etc si pe google,sau pe acest forum
|
 |
|
|
E diferit  Si daca tie iti place,ne place si noua.Unde ai mai vazut asemenea acvariu,sau macar pe aproape ? Nu tu castele,nu tu plastice...si totusi FOARTE extrem.Atata timp cat apa si pestii din ea sunt mai mult ca ok,totul e mai mult ca ok  Vezi ca surubul acela din capac sau ce este,sa nu stea in apa prea mult 
|
 |
|
|
Mici stiri: Se pare ca melcilor le-a priit din plin apa neciclata,caci s-au inmultit  Ma asteptam la asta bineinteles,asa ca in curand voi avea melci de donat  Deocamdata sunt ca niste particule 
|
 |
|
|
|
Pe profilul meu,topicul numit "Vesti bune"
|
 |
|
|
frustrarea e mai mult a lui,decat a noastra  Stiu cum e sa nu ai rabdare,dar una e cu apa,si alta cu pestii.Tin prea tare la pesti incat sa ii iau si sa ii instalez la risc.
|
 |
|
|
Iar plecati D-le Koala ? Incredibil
|
 |
|
|
Jur  Tot ce stiu este de pe forumul acesta.Si bineinteles din ce am avut/obtinut personal
|
 |
|
|
Te contrazic putin  Vezi ca or sa iti sara in cap colegii cu ciclarea  CIclarea TOTALA a unui bazin,poate sa dureze si pana la 4-5 luni pana sa fie stabil,unii zic chiar 6
Deci ciclarea unui bazin in niciun caz mai putin de 3-4 saptamani (si asta cu bacteriile acele gen Easy Start).Ca la carte nu inseamna decat sa dai drumul la filtru cu apa in acvariu,si sa astepti
Ciclarea ta nu e terminata nu datorita chimiei de la solutii,ci pur si simplu de la faptul ca nu e inca terminata.
In cel de 80de l mai stau 2 saptamani cred fara sa pun pesti.Si Eu risc aici,dar cred ca o sa adaug ceva easy start  Am o sticluta 
|
 |
|
|
|
Woai,lumina este extraordinara !!!! Daca imi amintesc bine,cred ca asa ceva recomanda D-ul Batman pe forum acum cateva ore.Sunt placut surprins si de faptul ca ai pus si coolere pe capac.Oricum,sunt impresionat la lacrimi.Pestii arata bestial
|
 |
|
|
Am unu' maricel de prin martie -aprilie...suntem in iulie... sa vedem 
|
 |
|
|
 N e b u n i e 
|
 |
|
|
Ia o lumina normala si nu iti mai bati capu'
Sau o lasi pe asta si nu iti mai bati capu cu cheltuielile.
Il schimbi cand ai bani
|
 |
|
|