[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
cum merge compresia avand in vedere ca furtunul de la sera e schimbat cu altul? Nu ai la furtun pompita,asa e?Mergi tot pe metoda clasica...
Frate,din cate stiu,bule de aer in silicon inseamna lipire necorespunzatoare,si daca gresesc,cer sa fiu contrazis,poate mai aflu si eu un lucru,doua.De fapt,eu asa verific si imbinarile la acvariul cel nou,precizai asta si in topicul deschis de mine
Vezi ce zic baietii si ne anunti
Acvariul nu e facut de mine,dar daca tot veni vorba,sa sti ca m-am intrebat si eu asta.Practic sticla incepe a se curba la lungime,nu la latime,dar cred ca intariturile sunt sa tina lipiturile bine"inchegate",imbinarile sa reziste,sa nu care cumva sa ti se dezlipeasca siliconu din cauza presiunii apei.Sa tina sticla compacta.M-am uitat atent la linia siliconului,nu prezinta nicio bula sau ceva care sa imi dea emotii in legatura cu lipitura acvariului,dimpotriva acvariul pare lipit profesional.
Daca ti-l comanzi,cer bani alora de pe site pt reclama
Fac reclama nu numai la acvariu cat si la substrat Deci merit si eu ceva.Doar suntem romani,nu ?
Edit: Sa lasi nisipu' rosu obiect ambiental principal.Ori in cel actual,ori in cel ce vine,cel de 81
Pozele sunt facute in graba cu telefonul,deci contrastul de culori intre substrat,geam si aspectul in sine fara fundal,nu este deloc pus in ambienta curata,pozele iesind blur sau par "murdare".Insa o idee iti poti face.Aparatul foto il am la sotie
partea a2a
IN poza a4a vezi geamul putin curbat
asa am si eu.120 pe un mobilier,si cel de 25 dedicat puilor de ancistrus.ia-l pe cel de 81 si il bagi in camera .Sticla ar fi fost buna si de 6 macar,dar asta e.sa sti ca e lipit SUPER profesional,la milimetru,nicio bucatica de silicon de la imbinari nu depaseste linia.Deci asta ma convinge ca acvariul e facut cu cap,nu numai cu maini.Asigura-te ca nu ramane niciun mobilier de prost gust/vechi/degeaba prin casa,de care te poti dispensa si ocupa spatiul degeaba.SI astfel poate faci loc si de cel de 81 ..ORICUM la cel de 40 o sa renunti,pe viitor il faci sump,deci spatiul necesar va fi pt o maternitate si cel de 80
frate,sincer si eu am vrut cu silicon negru,tot cautam butonul de select silicon )Dar asta e doar un moft modern,odata ce a venit acvariul acesta,mi-am dat seama ca arata la fel de super si cu transparent,geamul fiind cristal,imbinarile nici nu se vad.Ce ma nemultumeste pe mine,este faptul ca nu pot sa ridic apa pana sus in buza limitei superioare a acvariului,datorita intariturilor.Adica pot,dar zic sa fie totul sigur 100%,deoarece cand il umplu pana aproape de ilipituri,distanta de 1-2 mm,geamurile fata/spate fac o curbura mica,as putea spune infima,iar gandul de a mi se frange/crapa/sparge sticla ma framanta uneori,dar apoi imi amintesc ca lipiturile nu sunt facute degeaba,acvariul e facut cu cap,de aceea mai sunt inca nu stiu cate zeci de bucati pe stoc,si imi amintesc ca eu de fel sunt mai sperios cand vine vba de acvarii,mai degraba FOARTE agitat.Neavand capac,stiind ca vin pestii,totusi ma multumesc si cu apa pana in intarituri.Suport nu ii trebuie,sunt SIGUR ca ai un birou/masa/dormeza pe care sa il rezemi.acvariul gol este destul de usor,l-am carat/spalat/montat singur.Este destul de robust,latimea facandu-l usor de montat chiar langa monitor daca ai pc.Eu asa l-am pus.Pretul ce l-am vazut la asemenea acvariu mi-adat BLOWN pe motiv ca asemenea configuratii depasesc 350 ron cu usurinta in magazine,iar manufactured by vecinu',nu e sticla cristal.Ca filtrare externa da,cred ca ii va face fata,MAI ALES daca vei avea si un intern/cascada.Acel cascada nr1 ce il ai tu,ii va face doar valurire de suprafata,eu avand super hang on nr 2 tot de la ocean free,mi-am dat seama ca,la acvariile ce depasesc 30cm,nu mai creeaza curentul acela in acvariu,ci doar valurire,deci automat iti trebuie si un intern,sau extern cu ceva debit la out,cat sa miste si nivelul de mijloc/fund al apei,altfel patesti ca mine: pana si rahateii de melci raman pe fund neatinsi )))
Facui niste poze,urmeaza sa le urc,sticla e nestearsa,insa facui sa iti dai seama cam cum ar veni,intariturile,si etc.
O sa iti vina foarte frumos ambalat,as putea spune profesional,l-am verificat imediat ce mi l-au adus,nu prezenta nicio zgarietura,totul bine si frumos.Am comandat de la aquarium prest si saci de 1kg de substrat cuartosnegru,mi s-a parut super pretul.8lei/kg.am luat 5 kg,mi-a intrat in acvariu cu aprox 500gr mai mult decat era nevoie O sa urc pozele imediat ce ajung acasa,ca trebuie sa plec urgent intr-un loc.Revin
Cu siguranta e Red Ramshorn.
AM si eu vreo 8

http://www.toateanimalele.ro/Pesti/Acvariu/Melci/GyraulusSp/GyraulusSp.php
mancarurile de la JBL, acelea cu click incorporat
Iti recomand substrat oricum.IN el se dezvolta bacterii binefacatoare apei,daca este intretinut ok.Si nici nu este scump,poti cumpara inert,nu neaparat nutritiv
True.Viata chiar devine si mai grea decat a fost.Si multumesc faye pt dreptatea daruita mie,insa in felul acesta,nu mersi.Nu ma lua cum luati pe bebe 12345 sau mai stiu eu care,ca nu dau dovada de cretinatate,ci de implicare..Daca e sa incepem asa,toate posturile mele de care va plangeti nu sunt interferente,ci doar implicare atat spirituala cat si emotionala.Da,e vba doar de pesti,dar sunt implicat cu totul,viata mea personala include acvaristica,deci haide sa nu o dam in paralele si in "paradoxuri" pe motiv ca pana la mine,anca nu voia decat sa i se inchida contul,si cand am vrut sa calmez spiritele si am dat-o exemplu,a fost ca si acum.Haide sa nu incepem ca ancamarketing,si nu pot sa cred ca din nou se deschise subiectul asta pueril,pe baza commenturilor mele MAI BUNE SAU MAI PUTIN BUNE dar MEREU bine intentionate.Invat si eu,invata si altii.Mai prost,mai bine,eu de la ei,ei de la mine.Daca imi e greu de crezut ca un oltean din timisoara sa fi crescut un bala shark mai mult de cativa ani astfel incat sa nu moara de batranete,nu inseamna ca sunt sfatuitorul clubului de acvaristica romaneasca.Daca sunt consilier marital,sunt pt cine se regaseste ca mine in ideile si consensurile altora/ale mele.Nu cer nimanui sa ma inteleaga,si mereu am fost deschis contrazicerilor.O dam in aiureala,si mi-e ca mi se duce starea.Daca esti de parerea celor care cred ca commenturile mele sunt in cautarea de rang superior,gresesti.Dupa cum am spus,sa mi se dea rang atunci cand il voi cere.Vreau sa invat,si sa invete si altii odata cu mine.Daca il invat prost,corectati-ma si pe mine si pe el,de asta se numeste FORUM de acvaristica,nicidecum RPG/MMORPG sa facem nivele si questuri.Nu strangem rankuri, ci consiliere in materie de "DE TOATE" dupa cum ne place sa citim peste toate topicurile unde useri mai destepti sau mai putin destepti pun tot felul de nazbatii in materie de acvaristica sau orice altceva.Repet,suntem aici sa invatam,nu sa ne dam ranguri superioare unul altuia.Cat voi fi activ,tineti minte ca userul PARADOXX va scrie cu pasiune si dedicatie,oriunde simte ca ii va face placere sa se impuna/interpuna/alature.Vbesc la persoana a3a,pt ca am vazut ca mai nou asa se face cand un user este ocarat pt implicarea sa,daca nu are nimic de aratat si incearca sa fie elev cat si invatator.Respectul meu pt cei cu ani grei in acvaristica este la fel ca si pt cei ce incepura acvaristica acum 1 ora.LA FEL.Pentru ca "respecta-ma ca sa te respect".DE cand sunt aici nu am incercat sa o dau in polemici,sa nu arat cuiva respect,ci dimpotriva,am incercat sa calmez spiritele dandu-ma pe mine exemplu,atat in materie de consilier marital,gramatica,acvaristica,etc.Nu doresc a fi avertizat sau A NU FI AVERTIZAT de userii mai mari din bun simt fata de mine,caci stiu ca ar trebui sa termin odata cu astea.Insa o dam in atacuri la persoana si imi displace.Sunt pe forum de acvaristica,repet,nu de rpg-uri sa ne certam care are upgrade-urile mai bine plasate.Ofer din tot sufletul respect si pasiune pt tot ce e bun pe acest forum.Asta e ceea ce fac.Daca nu va convine,take it or leave it. sa fie ultima data cand "ma apar".Criticile le accept ORICAND,dar sa fie cu motiv
eh haide Serios acum,cat ti-a trait carasul ? Sau bala ? As vrea din suflet sa aud si povesti cu final fericit(in cazul in care moartea de batranete si nu din boala este un final mai fericit)
Sti ca stiu asta.Nu faceam insa deloc referire la anii de acvaristica ci la viata pe care o are un bala,pur si simplu mi se pare mai greu de crezut ca un bala sa moara de batranete,nu prea am auzit/vazut oameni "plangandu-se" de chestia asta.
vbim corect cu perfect simplu,imperfect,past tense simple,past tense continuous,etc.Deci eu stiu ca MAI ALES in timisoara,vorbesc cu "am fost" cand e vba de acu 2 secunde,dar corect gramatical este "fusai" sau "fusei" ca doar de-aia sunt oltean,nu ?
"am venit acasa" ma refer la ziua de ieri."venii" ma refer la acu 5-10 minute,chiar si cateva ore in urma
Am avut ma refer la acu ceva timp in urma,nu la ziua de ieri.Cel mai precis ar fi sa ne zica pana cand i-a avut
stiu in ce an suntem,dar a zis ca A AVUT,deci nu era ca si cum ar fi zis ca i-a avut in 2015 ca sa ii fi luat prin 2005 Si am presupus ca i-a avut maxim pana in 2012(da,12 ani,vbeam cu aproximatie)
nu cred ca au murit de batranete traiesc 8-10 ani,si ma indoiesc ca ii aveai dinainte de 2000
aaaaa,da,chiar i-a facut si nu doar odata...SI o apreciez la maxim,pt ce a facut.Orice pt pestisorii nostri

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: