[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lucian
Forum Index » Profile for Lucian » Messages posted by Lucian
Sunt convins ca se pot gasi unghiuri de fotografiere si/sau obiectiv cu alta focala care sa avantajeze mai mult aranjamentul. Mie imi placea mai mult cum arata in stadiul anterior (mai ales mijlocul) Oricum, felicitari

LE: astept raspuns la un PM
kirucd wrote:Da' tot nu vrei sa bagi si apa

Deabia dupa ce pune geamul din fata
Imi place mult
Am sters postul de la vanzari.
Cel mai rau caz este ca zona afectata sa se infecteze cu urmari neprevazute... De asta este recomandat un bazin de carantina steril si tinut cat mai curat...
Pai eu zic sa inchidem lista duminica seara. Deja discutam de o saptamana care este o perioada rezonabila ca cei interesati sa fi intrat macar o data pe forum
De asa "plicitiseala" ducem lipsa mare Deabia stept sa ma mai "plictisesc" la urmatoarele serii.
Multumim
In cazul loviturilor la ochi nu ai ce sa faci. Poti cel mult sa-l tii intr-un bazin de carantina pentru a-l mentine intr-un mediu cat mai curat ca sa nu apara infectii.
Va fi un jurnal frumos povestit
Ai facut treaba buna pana acum. Ce iti recomand este RABDARE... Eu nu as pune apa de test decat dupa 2 saptamani. Am facut un test: am luat doua bucati de sticla de 10mm ramasa de la fasiile de ridigizare si le-am lipit ca si acvariul. Dupa o saptamana (cand as fi vrut sa dau o apa la acvariu) am taiat lipitura de test si am descoperit ca miezul era inca vascos si nu se intarise decat vreo 2-3mm de fiecare parte a lipiturii...
Reactualizez cererea mea:
1 x HI 721 - Minicolorimetru pentru fier
1 x HI 721-25 - Reactiv pentru 25 de teste (fier)
1 x HI 713 - Minicolorimetru pentru fosfati
1 x HI 713-25 - Reactiv pentru 25 de teste (fosfati)
1 x HI 38050 - Set test Nitrat (ca ?i NO3--N)

Naspa asta cu preturile. Oare putem ingrosa obrazul si dupa ce stabilim lista finala (hai sa stabilim o data finala ca altfel o lungim pana de revelion ) mai punem de-o bere pentru clujean si il trimitem cu lista la fabrica sa ne aduca preturile Sau putem sa le cerem o proforma ca sa le platim cu OP. Oricum nu am inteles daca a intrebat modalitatea de plata mai ales pentru produsele care le aduc pe comanda. Dragos sau cei care ati mai cumparat de la ei, cum se facea cu banii?
Fundul se poate dubla si gauri dupa aia. Gaurirea nu trebuie sa ridice probleme, mai ales ca vorbim de grosime mica de sticla...
Lipirea dublurii se face pe toata suprafata.
Daca va apucati sa dezlipiti fundul sa aveti mare grija deoarece rigiditatea bazinului este data de fund si daca se desface "coaja" care ramane este deformabila si lipiturile se pot tensiona foarte tare si sa cedeze foarte, foarte usor...
Sa va traiasca fetita si voi sa fiti sanatosi!
Tu vezi de treburile tale ca si noi avem grija sa bem un pahar pentru voi
Am vazut multe echipamente de "firma" care aratau cu mult sub cele facute de tine. Arata profesional Felicitari!
Eu am incercat sa dau de cei de la Cluj vreo doua saptamani si cand in sfarsit am dat de ei, mi-au spus sa le trimit un mail cu ce vreau. Dupa ce le-am trimis s-a asternut tacerea si nu am mai dat de ei (nu raspund la telefon ) Am vorbit cu Mosu si nici el nu a mai dat de ei... Ii doare undeva de vanzari.

Koala, cu placere iti voi ramane dator cu cate o bere pentru urmatoarele:
- HI 721 Minicolorimetru pentru fier
- HI 721-25 Reactiv pentru 25 de teste (fier)
- HI 713 Minicolorimetru pentru fosfa?i
- HI 713-25 Reactiv pentru 25 de teste (fosfa?i)

Sa gasim o firma este cea mai mica problema

Ca sa nu ne irosim timpul cred ca mai bine ar fi sa-ti trimiti omul sa testeze terenul inainte

Se pot face solutii de etalonare. Daca exista substante de aditie pentru ce veri sa masori se poate realiza si o solutie etalon. Ne bazam ca producatorii acelei substante au dreptate in privinta puritatii, dar pentru ca se merge pe o dilutie foarte mare deja puritatea substantei de baza conteza mai putin. Cel putin pentru N, P si Fe este destul de usor de gasit substantele de baza...

LE: eu mi-am facut pentru N si P si m-am ingrozit - Sera, JBL, Tetra, Salifert au erori de peste 50% la fosfor (JBL are o eroare mai mica ~25% si il utilizez doar sa vad in ce interval am fosfatii) iar la azot doar testul de la Salifert pot spune ca se inscrie intr-un acceptabil 10-15% eroare si asta pe intervalul meu de concentratii care ma interesa (0-15ppm NO3)
Si o precizare pentru teste: ce v-am spus am observat la apa dulce...

Mosu nu mai da de cei care aduc Hanna. daca va ganditi sa faceti o comanda afara ma bag si eu pentru un checker Hanna
Ohoooo... Lipsesc si eu cateva zile si uite ce creste prin curtea unora. Pentru sotia ta si pentru tine
Super proiectul. Indiferent ce tip de acvariu vei face un sump este aur la asa acvariu.
Cum rezolvi iluminatul?
Userul ColbanR va sta pe bara o perioada pentru ca a ignorat in mod repetat regulamentele si atentionarile Administratorilor:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26906.page
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26204.page
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/25823.page

Oare este asa de greu sau doare sa scrii cateva cuvinte
smilie
In partea dreapta asa cum ai facut tu bazinele nu vei avea nici macar acces vizual la bazinul din spate. De ce nu il imparti spatiul din dreapta in doua invers. Oricum spatiul este aproape patrat deci poti sa alegi latimile astfel incat sa pastrezi aceleasi volume.
mergi pe varianta simpla si eficienta: 1 burete; 2,3 si 4 siporax
Eu am 2 filtre, unul pentru filtrare mecanica si altul pentru filtrare biologica
Foarte buna decizia ta. Oamenii domnului Brad lucreaza bine.
Pacat de acest setup pentru ca avea potential si era aproape de tot de final...
Dar primeaza familia care a necesitat amenajarile interioare Macar ai studiat efectul prafului de tinci si a lavabilelor asupra plantelor?
Te asteptam cu urmatoarea realizare.

Forum Index » Profile for Lucian » Messages posted by Lucian
Go to: