Message |
|
Da, puii de astronotus sunt foarte haiosi la varsta asta... este valabil si in cazul puilor de Uaru amphiacanthoides (alta cichlida mare).
|
 |
|
Eu am bazin de ~600 litri apa (cu tot cu sump) si-am folosit o lampa UV de 11 Watt + o pompa de 150 litri/ora... Mi-a rezolvat problema cu infuzorii in 10 zile.

|
 |
|
- Nu ziceai ca toata cutia aia o sa vina mascata de un fundal 3D?... nu merge varianta cu autocolant.
- Teava de opensiphon (aia din mijloc) mi se pare prea inalta... ai calculat bine toate amanuntele?
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
MihaiF wrote: ... furtunul sta putin tensionat la imbinarea dintre carja si tija cu gaurele ...
Baga-l in apa clocotita, ca sa se inmoaie... apoi, da-i curbura dorita.
|
 |
|
Am deschis o lista cu viitori clienti pentru banare... primele pozitii sunt deja ocupate.
|
 |
|
Ce s-a intamplat?
E de bine, e de rau?
|
 |
|
La Coralis a venit marfa noua.
Atasez lista sosita pe mail.
|
 |
|
Stefan M wrote:... in 2 ore au curatat piatra complet cei doi ancistrusi din acvariu ( pe prima pagina am scris pleco .. imi cer scuze de confuzia respectiva ) - Koala, spuneai sa ii scot la inceputul topicului, la treaba asta cu algele te gandeai ?...
Nu!... eu ma refeream la faptul ca pleco se fac mari de tot si elimina multa mizerie.
Pe de alta parte, nici ancistrusii nu sunt o "jmekerie" intr-un bazin de africani... africanilor le place sa ciuguleasca algele de pe pietre, asa ca ancistrusii "le iau mancarea de la gura".
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Daca tot misuni, hai sa te intreb ceva. Vreau sa repozitionez o pompa si datorita pietrelor, ar fi un singur punct ideal in care o pot pune. Problema e ca in spatele geamului unde vreau sa pun pompa e BA-ul. Influenteaza (in rau) magnetul daca sta in apa?
Poti sa pozitionezi magnetul pe pozitie si sa imbraci in silicon saracia aia de parte externa... asa am facut eu la ale mele, pe vremea cand am reamenajat bazinul.
Da' n-are nici pe reaku, nici asa.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nu pot decat sa observ ca esti mai puturos ca mine. MULT mai puturos..
Asta e o mare realizare.
|
 |
|
Eu n-as "polisha" geamul pentru ca o sa-i dai efect de lupa.
|
 |
|
Da-l jos si uita de el... ocupa spatiu degeaba in bazin.
|
 |
|
|
 |
|
- Ti-ai luat astronotusi? Yuppieeeee!
- Eu am ancistrusi, pe langa 2 astronotusi mari... plecostomus se face urias si se caca monstruos de mult!
O sa ma abonez la acest topic!
Articol de citit: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/140.page
Bazinul meu cu astronotusi: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/140/27458.page
|
 |
|
dan-iulian wrote:Stiu ca ma risc, dar nu ma pot abtine!
Maestre 7-8 pui ... opresc?
Sa mor de nu ma bate gandul... vorbesc serios!
- mai lasa-ma 2-3 saptamani, ca ma decid pana atunci. Oricum sunt inca mici, poti sa ii lasi cu parintii inca 2-3 luni.
- poate, daca ii amenint "cu exilul" pe fraierii mei, se decid si ei sa s-apuce de treaba.
- trebuie sa vorbesc cu amicul de la care i-am luat, ca sa pot sa-i dau inapoi.
Oricum, daca e sa facem manevra, o sa vin pana la tine la Targoviste... merci pentru intentie!
|
 |
|
|
 |
|
- Estetic vorbind, ar trebui sa-l aduci "la nivel"... practic, rama de sus o sa acopere nivelul apei asa ca n-o sa ai niciun fel de disconfort vizual.
- Eu as incerca totusi sa pun "o pana" sub cabinetul ala, ca sa fie "treaba oabla"... cat de mare e diferenta de nivel?
|
 |
|
Da, bazinul e destul de mare si mai sunt si alti locatari... masculul o sa se imperecheze cu una din ele. Celelalte vor ramane "pe margine", la incalzire.
Am avut d-astia si se fac frumosi foc!
|
 |
|