Message |
|
Poti incerca citiva Keiser tetra. Sint destul de mari si frumosi ca pesti.
http://www.aquariumforum.de/gallery/files/5/8/0/2/5802img_0109-med.jpg
Daca nu ai avea scalarii ti as recomanda citiva melanotaenia praecox. In lumina zilei se vad demential , in special masculii.
http://www.aquarienverein-winterthur.ch/wp-content/uploads/melanotaenia_praecox_f1_0298_1000px.jpg
Daca musai vrei pesti mari poti incerca cu trichogaster leeri .
|
 |
|
Nenea Batman de acord cu tine. Eu ii spusesem de amano doar din considerente de alge.
|
 |
|
Uita te Putin pe net la poze cu tanichtis albonubes. Mie mi se par tare draguti, le place apa mai rece si ar merge 4-5 bucati in baziul tau.
|
 |
|
Cel mai bun gazon pentru incepatori este cel de Marsilea hirsuta. Este o planta frumoasa si nepretentioasa.
|
 |
|
Si Munchenul are apa foarte dura si crevetii nu au nici o treaba . Am Amano si RCS.
|
 |
|
Tonisoru wrote:Bine, dar poate totusi nu va fi nevoie de incalzitor. Poate exista anumite specii de creveti, pesti, melci  care sa nu aiba nevoie de o temperatura mai mare decat asta din acvariul meu. Sau poate gasesc unii deja aclimatizati la o temperatura din asta mai mica.
Am observat ca temperatura din acvariu este cu 1-1,5 grade mai mica decat cea din camera. Adica, daca in camera sunt 24,5 grade, in apa sunt 23, si tot asa. Este corect?
Eu am rasbora espei , creveti si melci . Nu am incalzitor si temperatura este undeva intre 22-23 de grade in permanenta. Vietuitoarele sint ok. Daca temperatura nu scade sub 21 grade e in regula . Poti tine varietati de danio mici , tanicthis albonubes , etc ...
|
 |
|
Eu am tinut si tin creveti cu rasbora, platy , neoni fara probleme. Din ce stiu eu populatia de creveti se autoregleaza cumva functie de spatiul care l au la dispozitie .
|
 |
|
Mi se pare foarte fain - eu din ce am mai vazut pe net , prin comparatie cu al meu din acvariu, asta are cele mai fine bule.
Singuru lucru care nu mi place sint bulele foarte fine prin toata masa apei .
|
 |
|
Un acvariu " muncit " . Arata foarte bine cu multe plante !
|
 |
|
Si ultima poza selenara ....
|
 |
|
.....
|
 |
|
Doar ca sa va mai arat ca acvariul exista
|
 |
|
Ma bucur ca jurnalul mai exista maestre !
Intrebare - de ce ai ascuns pestii dupa florile alea ?
|
 |
|
Larva450 wrote:N-am avut discusi ,am zis ca o sa încerc deci nu stiu daca poti pune....
Acvariul ala pentru discusi e ca o strada cu sens unic.... nu au ce cauta in bazinul ala la cit e de ingust.
|
 |
|
Nu ti face probleme nu stresezi pe nimeni atita timp cit tii cont de sugestiiile care ti se dau .
Legat de canistre ( filtre externe ) cele mai bune - fiabile sint cele de la Eheim. Trebuie sa urmaresti specificatiile filtrelor, legate de debit si in special capacitatea sau volumul de material filtrant.
Poti sa cauti ceva din gama Professional 3( ex Professional3 350 )
Legat de lumina la ce te ai gindit ?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Eu n-am sfaturi de dat, dar cu individul asta sunt de acord 100%
opincarul wrote:Sunt doar gras
 Bine ai revenit Mister Batman !
|
 |
|
Acum nu sint neaparat presat sa mi iau un filtru. Ala m ar fi tentat ca era la un pret foarte fain .
|
 |
|
Ce bine ti merg plantele!
|
 |
|
Bafta cu ele . Primul ( ma refer la cel din primele poze) imi place mai tare .
|
 |
|
Eu nu as tine cory astia . Ai inceput un aranjament frumos si ei te pot incurca scotind din nisip plantele mici .
|
 |
|