Message |
|
Ti-ai comandat bazinul sau deja il ai?, succes, sa deschizi un topic.
La cat te ajunge investitia de start?
|
 |
|
Vreo urma de la mandarin sau tot mister neelucidat?
S-o fi evaporat, esti sigur ca nu ai avut in casa vreun musafir hotoman?
Cuiva i s-a evaporat skimmerul:
|
 |
|
Datorita fatului ca s- a intamplat cu overflowl am facut si o mica reamenajare, am spart pietre si am scos toti sps-i si i-am bagat putin in nisip, urmand maine sa ii prind cu superglue pe pietre.
Maine iau si un colier nou pentru overflow (s-a macinat asta datorita faptului ca m-am jucat la el si dau si cu silicon pe exterior pentru siguranta.
Apa s-a limpezit si de abea astept maine sa prind din nou sps-i si sa repun in functiune sumpul.
|
 |
|
Mi-am dat seama ca picura overflowl asa ca. Acum am coloana de apa mai mica si un hang on china pana imi iau fitingurile de la reef.
|
 |
|
Am o problema, daca maresc debitul la pompa peste 300 l/h in cateva minute imi da afara apa din bazin, sorbul este orientat in sus, sa il orientez in jos?
Daca nu, schimb fitingurile actuale cu unele de la reef.
|
 |
|
Frumos!, cand mai creste o sa vreau si eu un frag de acan dinasta.
|
 |
|
Da, asa ziceai!
|
 |
|
S? sti ca are shubi cree xp 5w, si epistar de 3w.
|
 |
|
Succes!, cu ce creveti?
|
 |
|
Poate scoate si fundalul!
|
 |
|
Atunci risc cu un tomestonus.
|
 |
|
Poate o sa il gasesti, s-o fi bagat in nisip.
|
 |
|
Sps-ii mei vad ca au inceput sa creasca, unul cu puncte verzi vad ca a crescut cel mai mult, vreu 3 mm si i-au dat 2 noi crengute (mici).
|
 |
|
Cine stie unde s-o fi bagat, bazinul mic comunica cu cel mare?, daca da s-o fi strecurat in overflow.
|
 |
|
Super extra super duper frumos!
|
 |
|
Arata bine, vrei sa tii in el africane sau pitice?, ca nu prea merg africanele in volumul asta de apa.
In legatura cu saratelul, apuca-te si incepel (si stefanp vrea sa-si faca unul!!!!  ).
|
 |
|
Acum am inteles perfect, sursa mea de 48 w 1300 mA e buna, multumesc ca v-ati pierdut timpul cu mine.
Cu respect, Blue (nu ma chema Andrei, la inceput nu am vrut sa imi dau numele real dar nu aveam de ce sa ma dau alcineva, daca nu ma credeti fac o poza cu buletinul).
|
 |
|
Bine!
|
 |
|
Pardon, omega:
![]()  " alt="image" />
|
 |
|
darthradu wrote:Plm creca am zis in partea cealalta cam cate leduri inseriate poti pune pe 48V. Ba chiar am lasat si loc destul  )
Nu stiu ce nu e clar imparti cati volti are sursa la 3.4 si ai un numar aproximativ de leduri pe care le poti lega la sursa respectiva.
Mi se pare de porc s-o dau in legea lui ohm pe forum.
Legea lui Ohm doar ce am facut-o la scoala, avem o profa rea cu ochi de vulpe, nu poate nimeni sa copieze la teste.
|
 |
|