Message |
|
Poze noi, in centru seamana putin cu Nano Topia
![]()  " alt="image" />
|
 |
|
Urmeaza sa trec pe leduri cree, de 5w in urmatoarea configuratie: 3albe, 3aalbastre si 3 albastre royal.
Pentru inceput nu o sa le dimez separat (inca nu mi-am luat controller), asa ca intreb, ar fi prea albastra lumina sau ar fi ok.
|
 |
|
Mai astept pana cand se mai incalzeste.
|
 |
|
Cred ca il poate trimite, retinerea nu este a mea, dumnealui are o retinere (sa nu moara).
|
 |
|
Din pacate il are dar e problema sa nu moara de la drum....
|
 |
|
Multumesc!, vad ac a aparut pe site-ul domnului Petty uratul, sa mi-l iau si sa termin odata cu aiptasiile sau sa imi iau creveti?
|
 |
|
Nu, o sa imi iau si eu atunci, ca un tub de 2 grame e 4 lei, sa zicem 37 tuburi mici, ori 4 lei, aproape dublu fata de cel ecotech si nu e nici special pentru corali.
|
 |
|
Eu bun ala de la ecotech?
|
 |
|
Pana acum esti multumit de sistemul zeovit, ca stau in dubiu daca sa imi fac un acvariu foarte bine dotat dar mai mic (120-150 l) pe sistemul zeovit.
|
 |
|
Am dulapul inchis si vad ca e foate cald cand deschid usa, sa bag un ventilator?
|
 |
|
Am rezolvat cu gel, urmeaza poze!
|
 |
|
Ma apuc acum de relipit corali si am un tub de super glue gel si 2 de super glue normal, pot sa folosesc si normal, primul meu gorgonian l-am lipit cu d-asta normal.
|
 |
|
Adaptoarele 3/4 cum arata, ca nu stiu daca am nevoie sau nu de asa ceva.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Un nou mare ++++++++++ pentru colegul Fanta! Un adevarat domn
O buna colaborare am avut si cu omul ala in varsta, cum ii zice.. a, sebacka
Recomandari maxime pentru amandoi!
?i din partea mea acelesai multumiri!
|
 |
|
Cred ca mi se imperecheaza clowni, vad ca unul se ascunde si cand iese celalalt se da la el.
|
 |
|
Eu doar cu unul care avea o buba nu am avut noroc, cei doi pe care ii am acum au fost adusi din import iar dupa o ora mi i-au trimis si de 6 luni sunt bine.
|
 |
|
Frumos!
Lemon- nu mai zi nimic si fa-ti si tu un saratel!
|
 |
|
Am rezolvat si am acum si fundal albastru, si-a revenit acvariul complet.
|
 |
|
Am vorbit cu Domnul George de la reef si are fitinguri de trecere prin sticla de 20, voi face in felul urmator:
Maine cumpar garnitura pentru fitingul asta (ca nu pot sa stau cu un hang on mic cu sps in el) si fac comanda de fiting de 20, fitingul de 20 il conecte cu un cot de 90 grade 3/4 (asta de acum) si rezolv probleama simplu, in sump am pompa de recirculare pusa sa recircule apa sa nu se imputa pana maine (nu red ca e posibil).
Trebuie sa mai iau si un spray bar sau ceva de retur pe 17 mm sa nu mai stau cu furtun in bazin si un colant.
|
 |
|
um02122 wrote:Mda, de asta e Matizul mai faina, distanta mica intre punti, usoara, trece printre copaci din prima, daca nu ai parcat chiar la bordura poti sa o impingi, etc. 
Daca iti plac masinile mici ai cu ce sa il schimbi daca vrei, Porsche 911 turbo ( sa iti pui o remorca si sa traga acvariul de 600kg  ) sau daca vrei mare si puternica un Hammer cu capacitate cilindrica 6, si iti pui acvariul in masina.
|
 |
|