[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan_florin
Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Merci, Sebi! Nu vazusem tomenthosul, doar clownii. smilie
Poate voi lua in considerare un peste micut care sa inoate si in partea inferioara a acvariului, clownii mei preferand momentan sa stea mai mult la suprafata, astfel, mare parte din mancarea ce le-o dau, ajunge pe jos si este consumata de bristle worms.
Am si eu o ricordee, nici eu nu o hranesc deloc.
"insa ma roade sa am display mai mare si sa imi dea mai mult de 5-7 zile de independenta." Cunosc sentimentul , dar cine stie, poate intr-o buna zi.... Sebi, remarc o Ricordea florida la tine in bazin, o hranesti suplimentar sau nu?
Alta intrebare: nu ai fost/esti tentat sa mai introduci un peste micut alaturi de cei doi clowni? Intr-o oarecare masura, cubuletul tau m-a inspirat cand l-am facut pe al meu, si cumva, parca imi doresc sa vad la tine un al 3-lea peste, ca sa-mi fac curaj si eu.
Faina treaba, Andi! De nota 10!
Sa fie bine, sa nu fie rau! Sper sa nu auzim vesti proaste, ar fi mare pacat de un peste asa frumos.
La multi ani sotiei si din partea mea, George! smilie
Mare p?cat, dar asa cum concluzionai si tu, orice început are si-un sfarsit.
Chiar daca s-a vrut FO, nu am rezistat fara floricele ...

Foarte frumos, colegu', dar ce s-a ales de acel acvariu?

Vizionand acel video din link, am vazut o filmare de-a ta cu un puffer si un rechinas, sa inteleg ca povestea s-a terminat fara happy end?

Scuze Levi, pentru off topic.
La sugestia altor colegi (carora le multumesc), eu am fixat lampa mea de leduri la 20cm de luciul apei, prinsa in tavan, evident. Acuma vorbim de neoane, dar cred ca poti aplica treaba asta si la tine. Avantajul major e ca te poti descurca mult mai usor cand vine vorba de mentenanta, iar caldura degajata de lampa, nu-ti face acvariul ciorba.
lukitza wrote:Eu sunt ciclidar dar mai nou tot la marine intru.
Imi plac mult discutiile de aici, orice explicatie e insotita de poze detaliate, tre sa fi chiar prost sa nu pricepi.

Ramai la sectiunea ciclide, aici iti pierzi inocenta si te maturizezi prematur.
Am rezolvat. Topic inchis, multumesc!
Asa cum spune si titlul, cumpar una bucata pompa de valuri Koralia nano 900, de la un coleg marinimos caruia ii prisoseste. Eventual, pot da la schimb o pompa Sunsun jvp-110, cu debit de 2000l/h, in stare foarte buna + diferenta din partea mea.
Pentru eventuale detalii, rog sa-mi lasati mesaj pe privat. Multumesc!
Faina treaba facurati, bravo!!! Care va sa zica, de aia nu v-am mai vazut activand pe forum, voi trageati la"galere"! Asteptam sirenele...pardon, murenele.
1. Cu seringa introduci 1 ml din apa ce urmeaz? s-o testezi, in flaconul pentru test.
2. Din flaconul cu reactor No3 nr1, pui exact 4 picuri.
3. Din flaconul cu reactor No3 nr.2, pui o lingurita rasa de praf (cu lingurita rosie pentru testare)
4. Agiti usor întreg continutul din flaconul pentru test cca 30 de secunde.
5. Compari culoarea obtinuta cu scala de culori de pe cartonasul pentru test.

Succes!
Scuze, am citit printre randuri. E ok, poti sa-i bagi linistit fara sa te stresezi, ciclidele nu fac gris cu una, cu doua. Daca totusi gresesc, poti sa-mi trimiti nota de plata sa achit pestii morti. Acuma serios vorbind, am avut si eu ciclide si te asigur ca nu vor pati nimic.
Scuze ca ma bag in treaba, dar consider ca linistit poti baga apa si pe urma pestii, ce rost sa te complici atat? Astia nu-s pesti marini sa-i aclimatizezi la picatura.
Mai mult, eu as baga 20-30% apa noua, de la robinet. Totusi, inainte trebuie sa aduci acea apa la temperatura apei din acvariu si sa o lasi o vreme sa iasa clorul din ea. Mult succes!
koala wrote:- pestii s-au calmat, amandoi, si nu mai arata niciun fel de interes (unul, pentru celalalt).
dan.pavelescu wrote:Ah, da, am patit-o si eu. S-au casatorit

Ai PM!
Ei, ei...

Sub care era alta stea
dan.pavelescu wrote:Aoleo, ascunde repede pompa de valuri ca ramai fara ea, mai stiu eu un caz - nu dau nume, ca se supara Koala

Mare figura mai esti!
Multumesc de raspuns, mi-ai luat o piatra de pe inima. Deja imi si imaginam ca o sa-mi devoreze tot ce inseamna melci si corali in cateva zile. Uffff....
Nu se punea problema sa o omor pur si simplu, as fi dat anunt ca o donez cu mare drag celui care se simte in stare sa o tina in frau si sa-i tempereze naravul. Koala, merci si de pontul cu prinsul, sper sa cada-n capcana.

Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Go to: