[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan_florin
Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
dan.pavelescu wrote:Nenea Dragos stie de toate
Nu vreti sa va casatoriti cu mine? Spal, gatesc, la nevoie latru si prin curte.. [/quot

Si tu Dane ai o gramada de calitati, dar esti prea modest. Pe"Sentimente.ro"cu tine!
elven wrote:Nu am fost niciodataa fan curve....pana am dat de asta care e foarte discret...foarte silentios. Ma refeream la NAC7

La fel e si NAC5, believe me! Evident, tot la la la varianta de"moravuri usoare"ma refer.
Cu ce han-tatar e inscriptionat crabul tau, ca rezista desenul pe el de atata vreme? smilie Altfel...dragut, si-a tras si-o umbrela de la la Harrods.
dan.pavelescu wrote:Merci Dane, dar pompa de valuri am (are si controller, o pot jongla dupa bunul plac). O mica pompa de "recirculare" trebuie sa caut.

edit: ce parere aveti despre Tunze 1073.008?

Scuze, eram pe telefon si nu ma prinsesem ce fel de pompa vrei, eu ramasesem blocat la partea in care Sebi, ti-a raspuns la intrebarea cu pompa, iar eu am crezut ca de pompa de valuri e vorba. Mea culpa!
Sa-i amintesti lui Andrei ca n-ai camera separata la pompa.
Nu cauti nimic, iti dau eu pompa de valuri ce am primit-o cadou de la tine. E mica, economica si-si face treaba. Daca insa te gandesti la ceva filtru intern, in care sa pui si ceva perlon, etc, atunci nu te pot ajuta.
Cu mare drag, sper sa te bucuri de el.
Ce uameniii!
Coralul e rezervat momentan. Multumesc pentru intelegere celor care mi-au scris in privat.
Sunt sigur, Aure! Ma si intrebam de ce nu m-a sunat deja.
Donez un"copacel"destul de mare de Kenya Tree. S-a dezvoltat destul de repede si acum nu-i mai gasesc loc printre ceilalti corali ai mei.
Mentionez ca se da personal celui interesat. Detalii pe PM.
bulan77 wrote:cand ma gandesc ca vroiam doar sa vand niste melci

Ce ati facut cu topicul bietului om....
Da, ii dau dreptate lui lukitza, pestele din poza e femela, nu mascul. Uita-te dupa masculi, iar daca nu gasesti, poate-l conving pe fratele meu sa-ti dea tie masculul lui.
Am fost si eu invadat la un moment dat de alge bubble. A fost un chin sa ma lupt cu ele, iar in final m-am declarat invins. Am schimbat tactica si mi-am luat un crabusor Mithrax. In cateva zile am ramas fara gram de alge, dar din pacate in lipsa lor, nici crabusorul nu a mai supravietuit mult. Prinsesem drag de acea vietate si mi-a parut foarte rau dupa el cand a murit.
Asadar, eu recoamand acest crab pentru lupta cu algele bubble.
Felicitari, George! Totul arata foarte bine, mai putin acei saci de pasla care ti se vor colmata foarte repede. Fa cumva sa schimbi acei saci cu varianta din naylon, Bubble Magus.
Asa cum ai zis,"in timp"vor disparea algele. Cu rabdarea cum stai?
Vanzarea nu s-a concretizat, astfel anuntul e in continuare valabil.
Intreg sistemul de mai sus este rezervat pana maine.
Din diverse motive si lipsa de timp ce-l impiedica sa fie dedicat 100% acestei pasiuni, un amic m-a rugat sa postez un anunt cu vanzarea intregului sistem astfel:
- acvariu + sump ( acvariu cu dimensiunile 101 /39/42 cm, sticla de 10 cu laturile mari din sticla ultraclara - sump format din 2 compartimente 80/26/34 cm, sticla de 6 normala)
- skimmer BM Curve 5 (stare perfecta de functionare)
- pompa recirculare Eheim Compact 2000 (inca in garantie)
- lampa leduri Hagen Fluval Marine Performance full spectrum 91 cm
- pompa valuri Tunze 6015
- osmozor Aquili kit clasic + NPS (inca in garantie)
- piatra vie aprox.19-20 kg (provenienta UK)
- nisip tenta rozalie, granulatie 0,5-1mm aprox. 15 kg (UK),
- stoc viu - pesti (3 Chromis Viridis, 2 clowni (pereche), 2 Gobiodon Okinawae, 2 melci Nassarius, 1 melc Turbo, asterine, etc.
- stoc viu - corali (2 tipuri Euphyllia, Ricordeea, Palythoua (diverse culori si tipuri), ciuperci rosii, verzi, verzi cu striatii, paroase, Kenya tree, Xenia, etc
La toate cele de mai sus se da bonus instalatia de pvc-u (robineti, coturi, tevi), mancare pesti si corali in cutii aproape pline (NLS, Hikari), cutie ROWA 500 gr. (folosit 100 gr.), salimetru Sera, teste apa, termometru, saci prefiltrare Bubble Magus, reactor in linie, etc.
Pret: 2650 lei usor negociabil
Mentionez ca acvariul se afla in Cluj si se vinde cu totul.
Pentru cei interesati de amanunte, poze, etc, va rog sa sunati la nr: 0742215828 (Valentin) Multumesc!
Cumpar un exemplar de Royal Gramma (Gramma Loreto).
Multumesc anticipat!

Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Go to: