[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
darthradu wrote:Ai tu d-aia la acvariu Blue?

N-am, dar mimentan nu am nevoie (vreau sa vad acvariul de sus si nu imi e frica sa nu sara.
Vorbeste cu shubi sa iti faca daca poate din plexiglass pe cnc.
Shubi wrote:
aurecj wrote:.... eu chiar vreau sa-mi fac "borcanul" ala mare si s-ar putea sa am nevoie de ceva ajutor... Si inca mai sper ca nu e cazul sa ma duc sa-l cer prin alte locuri, ca de exemplu nanoreef...

De pe nanoOLXreef.ro poti sa-l cumperi direct dar tre sa intrebi aici cum se foloseste, acolo doar site de anunturi !
Mai nou Margareta se imbraca ca zanu` de la Banca Transilvania

Margareta nu recomanda upgrade la bazine!!!
Credeam ca din lipsa de apa de osmoza ai luat apa de la retea si ai turnat carbon sa ii iasa po4.
Ar trebui sa iti maiiei o pompa pentru cazuri neprevazute, si sa faci un program de exemplu 30 minute una/ 30 minute alta, asa nu cred ca ar mai pati ceva acvariul intr-un asemenea caz.
Ai pus apa de la retea?
Poate trece si koala la recif.
xr1140 wrote:
dares wrote:
- Lampa cu leduri de 3W 10000K + 20000K + Royal Blue + UV

lampa e DIY?
cate leduri ai folosit si ce combinatie?
ce radiatoare?
nu e cam mult 60W pt 60L?

eu am un Dennerle Scaper's 50L caruia i-am pus gand rau si momentan sunt la capitolul lampa, de asta intreb.

Nu e mult, eu la 30 litri am 45 w, vorbeste cu colegul shubi.
Rog un administrator sa schimbe clarkii in ocellaris.
Problema e sa nu il gasesc si sa se descompuna si sa imi creasca no3.
Trebuie sa iti placa tie nu noua, parca e de tip bolovan mic si greu.
Sa sti ca are un om de pe nanoreef.ro piatra vie cu 35 lei/ kg, arata bine, vreo 20 kg dar da si la kg.
E clar, crevetele meu a murit, se poate sa fi fost otravit de sun coral, euphiylia sau de ricordea, ca deja incepuse sa se puna pe sun coral si pe ricordea cand hraneam corali, am vazut zilele astea ca ricordea a stat putin stransa si azi vad ca mare, e posibil sa il fi halit sau otravit?
Sa-l fi prins un vierme d-ala lung nu cred.
Sa-l fi omarat clownii si sa il fi mancat, aiptasiile, ca nu ii gasesc cadavrul.
Si eu vreau sa vin sa il v?d, superb!!!
Imi iau si eu niste biscuiti.
Pana la urma ce leduri va avea lampa?
Îi faci sump pana la urma?
Cel mai bine inca doua lampi, daca nu iti permite bugetul poti sa iti iei leduri china de 3 w si sa iti faci o lampa super buna.
Am inteles!, mi-a disparut crevetele de marea neagra, ori e bagat prin pietre, ori a mierlit si nu il gasesc ori a sarit din acvariu si l-a a mancat cainele meu (mananca tot ce gaseste si dupa aceea are numai probleme).
Si mie imi place actualul.
Am vazut niste coloranti de silicon, or fi toxici?
Coloana de sus cu acvariul din topicul Nano Topia de pe nanoreef.com.
Furtunul o sa fie inlocuit cu un spreybar si hang on-ul dispare pentru ca imi iau un ciorap de prefiltrare in sump.
Succes!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: