[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Rowaphos nu dai si la vrac?, ca M-ar de cutie.
Frumosi!, mancarea congelata pe care o cumperi se gaseste si la noi, eu iau mix marine quinet, si odata pe saptamana pun cate 15 % din fiecare tip, jbl plankton pur, korall fluid, grotech de granulatie mica si jbl maris intr-o canita mica cu apa din acvariu si torn mixtura aia, cu pompele oprite 2 ore, seara, e spectacol cu clowni si cu sun coralul, cand aveam crevetele de mare era si mai frumos dar imi stresa sun coralul.
Bineanteles ca urmatoarele 2 zile aditionez nopox ca sa fiu sigur ca am no3 2 sau nedetectabil, test de apa fac odata pe saptamana.
In concluzie vreau sa spun ca este o hrana buna.
Arata foarte bine!
Arata foarte bine!
Arata mai bine cu cioata!
Eu am observat si la un gorgonian, altfel a crescut la inceput primul meu gorgonian prins cu superglue si alfel cel pus intre doua pietre care s-a prins de la sine.
Multumesc mult!!
Arata mult mai bine dacat chinezaria pe care o am, cu o placa pe care sunt lipite toate ledurile in serie!
Nu mult mai bine, e super, de abea astept sa o pun in functiune!!!
Asa e si placa mea de ldd, nu?
Aerosv: si tu vei folosi controller?
Poti sa renunti la cele 2 pompe si sa pui pe post de recirulare a apei sump acvariu pompa de valuri de 900 litri, cum are koala la cubul cu latura de 40.
Da, din pacate nu am gasit decat ceea ce aveam, dar macar am gasit un adaptor pe care as putea pune osmozorul la robinetul de la cada in speranta ca as avea debit mai mare.
Azi trebuie sa iau ceva de la emag asa ca dau si o fuga la romstal, poate gasesc fitinguri cu diametru mai mare.
In cazul asta nu ai mai putea pune inca un powerhead in mini sump?
Deci inseamna ca carbunele meu e dus, o sa iau rowaphos.
Sa va mai spun ceva, miercuri schimb lampa cu una mai performanta facuta de shubi, cu leduri cree de 5 w, 3W, 3B, 3RB, pe 3 canale, doua ldd de 1000 si unul de 700 pe o placa ce permite 6 ldd-uri pe un storm x controller.
Ca si offtopic, ar fi bine daca as posta acest post pe olxnanoreef, "scapandu-ma cu numele shubi".
Mi se fac alge, am fosfati desi testul nu detecteaza, ce as putea folosi, no3 po4 x vad ca nu diminueaza algele.
Shubi wrote:Levi, au intrat zoasi la Peti, or fi ai tai ?

image
image

Astia sunt la Peti, serios, asa multi?
Pe intai Martie, eu cand am primit prima data bazinul (ala din sticla neclara care a fost schimbat) l-am si startat, cu ala mare o sa ma misc repede ca de intai August vreau ciortanii.
Am vrut sa pun o poza cu tot acvariul in care un clown era ascuns, dar intra pe site culcata, o pun pe flckr si o pun si pe site!
pc.ciprian wrote:foarte misto euphilia, de la cine o ai? mai are de dat? sau... e de dat?

E de la fanta, nu stiu daca mai are de dat, eu nu o am de dat.
Ca e transparent si nu sunt probleme cu penetrarea luminii in bazin.
Succes!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: