| Message |
|
|
|
multumesc de gazduire. Se poate inchide. Voi redeschide topicul la donatii
|
 |
|
|
|
o ultima tufa( 15ron) pe anul acesta
|
 |
|
|
|
mai sunt doar 10 fire. Datorita conditiilor de afara e valabil doar pentru Bucuresti
|
 |
|
|
|
si inca 2 poze
|
 |
|
|
|
Ultimele noutati la mine in acvariu. Am facut o tunsoare si inlocuire de plante. Am mai pus gazon Lilaeopsis brasiliensis, blyxa red, mimoza si inca o planta a carei denumire o s-o aflu mai tarziu. Acum acvariul arata asa
|
 |
|
|
|
eu am scapat de ea fertilizand cu easy carbo si introducand SAE in acvariu. Sincer nu i-am dat importanta si treptat a disparut
|
 |
|
|
|
30 fire blyxa japonica 1ron/fir
|
 |
|
|
|
in Iasi mai este un tip care creste creveti. Nr lui de telefon il poti afla de la Stefan. Poate vrei sa-l contactezi daca vrei sfaturi de la un crescator
|
 |
|
|
|
acum am vazut postarea asta a ta. Poti pune cateva poze cu evolutia acvariului? Pe langa creveti mai poti adauga 2-3 fire de blyxa in care se ascund foarte bine crevetii. Ei au nevoie de locuri in care sa se ascunda, sa se simta in siguranta si sa isi depuna icrele
|
 |
|
|
|
de plante nu ne-ai spus nimic. Citind de nr pestilor tai din acvariu, mi-am adus aminte de bairamurile din facultate in care ne strangeam intr-o camera de camin cate 20 de insi si ne distram tare bine. Numai ca a doua zi.......plecam toti la casele noastre
|
 |
|
|
|
iti faci prea multe probleme. Daca vrei sa fii baiat destept, la cei 60 de litri pe care ii ia bazinul tau, iei 4 bidoane de 5 litri de apa plata, sau un butoi de 20. Urci bidoanele pe un scaun la inaltimea acvariului ca sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu a camerei . Din practica iti spun ca in casa se inregistreaza o diferenta de 1-1,5 grade celsius cam la fiecare 1.5 m inaltime. Ca sa intelegi mai bine, intr-o camera se inregistreaza la podea 22 grade, la 1,5m/h 23 grade si la 2,5 m/h( la tavan) 24 grade. Bidoanele trebuie sa nu fie pline si cu dopul desfacut ca sa poata elimina clorul. Le pui toate odata si asta este. Imediat incalzitorul va intra in functiune si ca regla temperatura apei. Daca vrei sa urmezi varianta cu 40 sticle de 1/2 sau 80 de 1/4, dupa 2-3 schimburi de apa acvaristica o sa ti se para un chin care nu ti se potriveste sau o sa-l lasi pe bunicul sa faca chestia asta ca si asa are prea mult timp liber si nu face nimic toata ziua
|
 |
|
|
|
bine ai (re)venit. Tu Severus ei Severum. Sa inteleg ca exista o stransa legatura intre voi de vrei sa incepi cu ei? Bafta!
|
 |
|
|
|
eu cand fac schimbul de apa pun bidoanele in aceeasi camera cu acvariul ca apa sa aibe o temperatura aprozimativ egala cu cea din acvariu. Oricum incalzitorul va intra imediat in actiune
|
 |
|
|
|
poti sa-l faci linistit. Gandeste-te ca schimbul de apa reprezinta o reamprospatarea apei, adica imbunatatirea ei si in nici un caz nu va afecta puii( conditia este ca sa nu schimbi mai mult de 30% din apa
|
 |
|
|
danyh4you wrote:MI-am facut cont pe picasa am facut album si tot nu imi apar imaginile.Imi puteti spune mai concret ce trebuie sa fac?
cand scrii mesajul ai jos cu albastru Attachaments. Se ataseaza orice fisier din computer. Poza trebuie sa aibe un format mic, ca sa nu ocupe spatiu mult
|
 |
|
|
|
planta care ai luat-o de la mine este mayaca fluviatilis. Iti trimit si o poza cu ea
|
 |
|
|
|
plantele au fost vandute. Se poate inchide. Multumesc
|
 |
|
|
|
inca 30 fire blyxa japonica disponibile. 1ron/fir. Pentru provincie minim 15 fire
|
 |
|
|
|
plantele s-au vandut. Se poate inchide topicul. Multumesc
|
 |
|
|
|
sa stii ca si mie mi s-a parut la fel. De aceea ii spuneam sa se increada in propriul instinct. Pana la urma gusturile nu se discuta
|
 |
|
|