Message |
|
Un mic update din seara asta. Multe nu s-au intimplat , am plante cu crestere destul de lenta si nu sint modificari spectaculoase. Am ceva BBA pe unele frunze de microsorium si stauroyne dar acvariul incepe sa se dezvolte frumos . Hygrophila pinnatifida e inca mica dar creste frumos si ea. Voi avea floare de bucephalandra. Am cautat zilele aste aludwigia arcuata sa cumpar dar nu am gasit . Este in plan sa pun citeva fire printre lemne.
[/img] 
|
 |
|
Eu la un acvariu dr 125l brut folosesc un eheim professionel 4 250. Filtrul face fata cu brio si mi se pare potrivit pentru bazinul meu, in nici un caz prea mare. Cred ca ar fi mers si versiunea urm?toare adica 350.
|
 |
|
Nu te deprima bazinul cind il vezi asa ?
|
 |
|
Mai nene arata super. Felul cum bate lumina il face tare fain bazinul.
Cred ca e cel mai fain bazin sudamerican care l-am vazut la viata mea.
|
 |
|
Cred ca arata bine , e destul de greu sa ti dai seama ce e acolo , unghiul ales pentru filmare nu e chiar cel potrivit , iar cind ai filmat front view tine doar o secunda ....
|
 |
|
Nu stiu care este cauza dar de ceva timp frunzilitele noi de monte carlo sint mici si chircite .Restul plantelor merg ok. Dozez acum 10 ml de ferropol la 2 zile si 10 ml NPK tot la 2 zile . Poate macro nu e suficient , poate totusi ciclarea nu s a incheiat inca habar nu am .
Trebuie sa iau un test nou si de PO4 si NO3sa vad ce valori am.
|
 |
|
+10 pentru cum arata plantele .
|
 |
|
Faye wrote:Bagat o pompa de aer.
|
 |
|
Cit timp are becul de la lampa vechime ? Dupa un timp le scade intensitatea luminoasa si calitatea radiatiei emise .
Cu fierul cum stai in bazin ? La ce valori este ?
|
 |
|
Astazi am schimbat neonul Dennerle care avea deja venerabila virsta de 2 ani si vreo citeva luni bune . Pe partea de intensitate a luminii nu simt nici o diferenta - batrinul isi facea inca bine datoria. Probabil pe partea de calitate a spectrului emis probabil ca exista o diferenta dar de aia nu am cum sa mi dau seama. 
|
 |
|
Cred ca e vorba de lumina . Nu e suficienta .
|
 |
|
Pestii dau senzatia ca fac eforturi sa respire . E deficitara oxigenarea apei ?
|
 |
|
Nu stiu cit ma pricep dar Dan a fost un dragut si mi le a aratat toate in poze. I am zis mai toate sint excelente, ai facut treaba de milioane dar asta are un plus , nestiind ca tu l ai gindit .  Io ti am mai zis ca le ai .
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Uite draga, ca in weekend am avut si alte preocupari. Sa nu dai cu pietre, ca eu n-am mai pus mana pe asa ceva de prin 2014.

Daca tu ai participat la conceperea astuia nu zic decitt atit :
Mi s a parut cel mai fain din toata colectia .
|
 |
|
Eu as incerca ceva simplu cu pietre de riu. Ar fi mult mai de efect.
|
 |
|
Treburi serioase , ce sa zic. 
|
 |
|
Multumesc Lucian.
E drept ca staurogynele pleac? mai greu.
|
 |
|
Asa mi vine sa incep si eu un nano....
|
 |
|
Alge pe unele frunze batrine am avut mereu. Nu stiu daca chiar bba.
|
 |
|
P?rerea mea este ca plantele au luat o foarte repede din loc si au ap?rut ceva deficiente de fier. Am dublat deja doza astept sa vad rezultatele.
|
 |
|