[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Un mic update din seara asta. Multe nu s-au intimplat , am plante cu crestere destul de lenta si nu sint modificari spectaculoase. Am ceva BBA pe unele frunze de microsorium si stauroyne dar acvariul incepe sa se dezvolte frumos . Hygrophila pinnatifida e inca mica dar creste frumos si ea. Voi avea floare de bucephalandra. Am cautat zilele aste aludwigia arcuata sa cumpar dar nu am gasit . Este in plan sa pun citeva fire printre lemne.

[/img]image
Eu la un acvariu dr 125l brut folosesc un eheim professionel 4 250. Filtrul face fata cu brio si mi se pare potrivit pentru bazinul meu, in nici un caz prea mare. Cred ca ar fi mers si versiunea urm?toare adica 350.
Nu te deprima bazinul cind il vezi asa ?
Mai nene arata super. Felul cum bate lumina il face tare fain bazinul.
Cred ca e cel mai fain bazin sudamerican care l-am vazut la viata mea.
Cred ca arata bine , e destul de greu sa ti dai seama ce e acolo , unghiul ales pentru filmare nu e chiar cel potrivit , iar cind ai filmat front view tine doar o secunda ....
Nu stiu care este cauza dar de ceva timp frunzilitele noi de monte carlo sint mici si chircite .Restul plantelor merg ok. Dozez acum 10 ml de ferropol la 2 zile si 10 ml NPK tot la 2 zile . Poate macro nu e suficient , poate totusi ciclarea nu s a incheiat inca habar nu am .
Trebuie sa iau un test nou si de PO4 si NO3sa vad ce valori am.
+10 pentru cum arata plantele .
Faye wrote:Bagat o pompa de aer.

Cit timp are becul de la lampa vechime ? Dupa un timp le scade intensitatea luminoasa si calitatea radiatiei emise .
Cu fierul cum stai in bazin ? La ce valori este ?
Astazi am schimbat neonul Dennerle care avea deja venerabila virsta de 2 ani si vreo citeva luni bune . Pe partea de intensitate a luminii nu simt nici o diferenta - batrinul isi facea inca bine datoria. Probabil pe partea de calitate a spectrului emis probabil ca exista o diferenta dar de aia nu am cum sa mi dau seama.
Cred ca e vorba de lumina . Nu e suficienta .
Pestii dau senzatia ca fac eforturi sa respire . E deficitara oxigenarea apei ?
Nu stiu cit ma pricep dar Dan a fost un dragut si mi le a aratat toate in poze. I am zis mai toate sint excelente, ai facut treaba de milioane dar asta are un plus , nestiind ca tu l ai gindit . Io ti am mai zis ca le ai .
dan.pavelescu wrote:Uite draga, ca in weekend am avut si alte preocupari. Sa nu dai cu pietre, ca eu n-am mai pus mana pe asa ceva de prin 2014.

image

Daca tu ai participat la conceperea astuia nu zic decitt atit : smilie smilie smilie

Mi s a parut cel mai fain din toata colectia .
Eu as incerca ceva simplu cu pietre de riu. Ar fi mult mai de efect.
Treburi serioase , ce sa zic.
Multumesc Lucian.
E drept ca staurogynele pleac? mai greu.
Asa mi vine sa incep si eu un nano....
Alge pe unele frunze batrine am avut mereu. Nu stiu daca chiar bba.
P?rerea mea este ca plantele au luat o foarte repede din loc si au ap?rut ceva deficiente de fier. Am dublat deja doza astept sa vad rezultatele.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: