Message |
|
Bine, imi iau fir multifilar, si de data asta lipesc frumos!
Edit: am fir multifilar negru/rosu dar minse pare mai bun cel unifilar, afecteaza cu ceva?
|
 |
|
Poza cu un led ars sa vada shubi ca sa imi trimita leduri lafel:
Pentru lipire e buna pasta Arctic Silver sau sa ma duc la informatician sa imi puna el (e la o strada distanta).
|
 |
|
Am lipit albastrul si albul, cum imi vin cele 3 albastre imi iau un ldd si sursa apoi ii dau drumul.
|
 |
|
parerea mea este sa renunti la discusi, daca erau niste exemplareb 100% naturale ar fi meritat sa te chinui sa ii cresti, asa mai bine ai un acvariu frumos decat nicimacvariu frumos, nici discusi perfect sanatosi!
Hc cuba creste bine?
Eu as tine un banc imens de neoni intr-un astfel de acvariu, daca ti-ar permite bugetul ar fi interesant sa tii 200 de boraras briggite.
|
 |
|
Daca face careva o carcasa vreau si eu unul !!!
|
 |
|
E interesant ce propuneti, dar controllerul acvariu.ro o sa faca asa ceva, ce rost ar mai avea inca unul?
|
 |
|
Nu am inteles doar atat, dar mi-ati prezentat diferentele dintre storm si storm x, pe mine ma intereseaza dintre storm si si asta diy.
|
 |
|
Dintre storm si storm x evident ca aleg varianta x, ca e mai evoluata!
|
 |
|
Nu stiu cum le-am ars, oricum le schimb, am facut rost de fir smecher, un cablu de net desfacut are in el fire dinalea ca si ale aprimite de la shubi, maine imi refac lipiturile la canalul alb si albastru royal si cand o sa imi trimite shubi ledurile rezolv si cu blue, dar nu o pun in functiune pana nu am controller, cred ca o sa aleg storm x pentru ca o sa imi permita bugetul si nu vreau sa am probleme la un controler diy cu programarea.
O sa il rog pe shubi atunci cand o sa imi trimita controllerul sa imi faca o carcasa pentru lampa din plexi sau komatex sau cu ce poate, ca sa nu o mai las descoperita.
|
 |
|
Arata bine, dar ar fi mai bine cu o carcasa facuta calumea, inca nu stiu ce sa aleg dintre asta si storm x!
|
 |
|
Superb!!!, zoasi aia sunt de vanzare cumva?
|
 |
|
Aiureli, cred ca a mancat-o la cina!!!
|
 |
|
Asa cred si eu, dar atatea leduri date la 100% nu sunt cam multe pentru 40 litri, sa sti ca controller ieftin poate sa iti faca darthtadu, eu cum sunt mic si neandemanatic, inca ma gandesc ce sa aleg intre storm x si ala facut, cred ca o sa aleg storm ca nu am chef sa am probleme, adica sa trebuiasca sa il programez sau asa ceva.
|
 |
|
Asteptam sa pui apa in el, unde e lampa, sa inteleg ca e in frigiderul lui Pavelescu asteptand sa fie mancata la pranz, nu?
|
 |
|
Arata foarte bine, se potriveste cu Mac-ul!
|
 |
|
Nps, nu nfs!
Eu am fosfati de cand am turnat pentru autocompletare un pahar de apa de la retea asta vara din lene!
|
 |
|
Am spatiu sa pun si mai multe sticle, asa ceva se poate face si pentru biopelete sau alceva daca lipesc plasa la gaurile sticlei si la pompa?
De marix o sa fac cat mai curand!
Care este avantajul matrixului intr-un astfel de reactor?
|
 |
|
Am vazut ca koala are un reactor de matrix diy la bazinul mic, ar merge sa imi fac si eu unul?
|
 |
|
Maine fac un schimb de 8 litri si peste 2-3 zile unul de 6 litri sa scap de alge, daca as schimba 1-2 litri de apa pe zi m-ar ajuta cu ceva?
|
 |
|
Daca nu isi i-a osmozor ii dau eu apa.
Buretii poti sa ii arunci ca nu sunt buni de nimic!
|
 |
|