[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru Bazavan
Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Salut.Am si eu un pachet mare de plante la vanzare(moss,sagittaria,rotala,ludwigia,anubias,cryptocoryne).Daca te intereseaza da-mi un semn pe mess:alex.rock2008
Numai bine!

L.E.:Te pot ajuta si cu crevetii.
Reducere:55 de lei pentru cei din Ploiesti si 60 de lei pentru cei din alte localitati(cu transport inclus prin posta).
Salut.Se vinde urmatorul pachet de plante:
-rotala rotundifolia-peste 10 fire de 30-35 cm-10 lei
-cryptocorine grown si green-cativa pui si ateva plante tinere-10 lei
-o planta anubias barteri tanara-10 lei
-un pot mare de stryngi moss(in jur de 15x15)-10 lei
-un pot mare de java moss(in jur de 15x15)-10 lei
-sagittaria subulata-peste 20 de bucati-20 lei
-ludwigia-mai multe fire-5 lei

Pret pentru tot pachetul 60 lei.
Mentionez ca plantele nu au alge.La cerere se mai pot adauga sagittaria,moss si rotala.
In poza nu este si anubiasul.
Trimit si in tara.

image
Salut si bine ai venit.Ne dai si noua mai multe detalii?
Asteptam si poze.
Numai bine!
Foarte frumoasa evolutia bazinului.Felicitari Stefan!
Salut.Si eu te rog sa iti deschizi un topic nou si sa citesti regulamentul.Multumesc!
Multumesc pentru linkuri Stefan,dar asa cum am zis si mai devreme,sunt cam sceptic cand vine vorba de cumparat butelii de la diversi.Oricum,o sa studiez bine toate ofertele inainte de a lua o decizie.
Multumesc.
Cu plantele actuale(in cea mai mare parte) merg de mai bine de 2-3 luni si din cand in cand le mai si tai sau scot o gramada de pui(in cazul sagittariei si al cryptocorynelor),deci nu imi fac probleme de asta.
Problema mea este ca nu pot sa tin plantele mele preferate .Dar sper sa rezolv totul usor,usor.
La mine restul sistemului nu este o problema.Mai toate sunt foarte putin folosite pre deloc.Toate componentele sunt de la dennerle.

Cu tinutul in picioare si departe de sursa de caldura nu este o problema.Eu am acvariul in hol.Butelia ar urma sa stea in picioare in dulap(unde am spatiu disponibil in jur de 90 de cm inaltime) si nu am calorifer sau tevi de apa calda prin apropiere.

Am sa iau legatura cu ei.Oricum,cred ca pentru inceput nu e nevoie de una atat de mare.Daca ma incadrez in cel mult 300 de lei cu una de 6 sau 7 l o comand chiar maine.
Sunt putin sceptic in privinta robinetului dupa ce am patit ce am patit(si la prima incercare).Daca e sa repar butelia aceasta,o sa ii schimb robinetul cu totul si o sa ii fac revizie.
Salut Iulian.Problema e ca momentan nu imi permit una noua.Eu imi rezervasem 200 lei pentru repararea acesteia.Pe cand una noua ma costa minim 3-400 de lei.

Poate reusesc sa fac rost de banuti.De unde imi sugerezi sa iau o noua butelie?Dupa ce am patit parca nu mai am incredere in oricine care zice"Merge bine domn-le!".
Gabriel :Centrul respectiv este in complexul Xenia.
Narcis :mi-a zis de siguranta respectiva.Mi-a zis ca ei mai schimba si sigurante dar ca nu este sigur si ca cel mai bine este sa imi puna robinet nou.Faza asta cu "noi mai facem si d-astea" iar mi s-a parut o dovada a faptului ca habar n-au de capul lor...
Daniela :M-am gandit si eu la varianta asta.Problema este ca eu sunt in perioada tezelor si a testelor.Nu prea mai am timp de altceva in afara scolii.Poate sa trimit pe cineva,sa vedem.
Porcu: acum iti dai seama ca ma amuz si eu,dar atunci eram un car de nervi .Din pacate este singurul centru din oras...

Oare se gaseste robinet separat?Pot lua si din alta parte si el doar sa imi faca o verificare si sa monteze robinetul?
Astazi am fost cu butelia la centru.Acolo i-am explicat ce si cum si i-am spus ca trebuie sa schimbe robinetul.Dupa aceea,a incercat vreo 3-4 minute sa imi explice ca trebuie sa ii schimbe robinetul .Si i-am spus:"Ok,pai haideti sa-l schimbam" si el imi da raspunsul foarte senin:"Pai nu avem".
Se pare ca va trebui sa mai astept o saptamana(cel putin).
Salut!Revin dupa o luna si ceva in care nu am mai dat semne de viata.Din pacate,scoala mi-a ocupat cam tot timpul si a trebuit sa abandonez forumeala.

Am cate ceva de povestit,dar si de aratat.O sa incerc sa fiu concis.
Am trecut cu bine peste gris de data aceasta.Am fost nevoit sa duc temperatura pana la 32 de grade.Din acest motiv am avut si doua victime:doi neoni.
Multumesc colegului endler pentru ajutor!
Am renuntat la neonii albastrii si am trecut pe cei rosii.Si daca tot am facut o noua comanda de pesti de la Dan,nu m-am putut abtine sa nu imi iau si:
-o pereche de ramirezi bolivieni
-4 buc colisa-superbi!
-5 SAE
Ca si la celelate comenzi am fost foarte multumit de ce am primit.De acum,cand o sa am nevoie de ceva o sa apelez numai la Dan.
Pe pestii enumerati mai sus am achizitionat si 2 labeo,4 ramirezi electric blue(dintre care unul nu a rezistat) si 1 scalar negru.

Fauna arata acum asa:
-10 scalari(unul negru,restul clasici) din care voi pastra 2 perechi
-20 neoni rosii
-24 rummynouse tetra(am comandat 20 si am primit bonus)
-7 ramirezi(o pereche neormala,una de bolivieni si 3 exemplare electric blue)
-7 ancistrusi(3 albino,4 normali)
-2 labeo
-5 SAE
-4 colisa
Atunci cand am patit ce am patit cu pestii prima data,am scos toti crevetii care facusera si ceva pui.Acum am o mica crescatorie de creveti in care isi fac veacul 3 specii,mai exact sakura,RCS si snowball.
Am facut curatenie si la capitolul plante.
Am scos mai tot ce nu mergea la mine si am ramas pe plante mai usor de intretinut.

Flora arata acum asa:
-cryptocorine
-rotala
-ludwigia
-moss
-echinodorus tenellus
-bacopa
-anubias
-un pui nymphea lotus red pe care l-am gasit in alta planta.Acum ceva timp am avut o planta matura,dar,neavand Co2 nu a rezistat.A avut grija in schimb sa imi lase un bulb.Puiul,crescand in conditiile actuale,a rezistat.
-+ inca doua al caror nume imi scapa

Cu butelia inca nu am rezolvat nimic,dar joi ma duc cu ea la centrul.Am achizitionat in schimb un reductor nou de la dennerle(cu 2 manometre) pentru a fi mai linistit.Apoi am adus acasa butelia care era abandonata pe la bunici intr-o baraca.
Atunci cand ma duc la centru o sa ma interesez care sunt costurile pentru repararea ei si cat ma costa o butelie noua.Daca pretul este ok,imi iau o butelie noua.

Una peste alta,ochiul meu de incepator vede cat de cat un progres.Dar asta nu inseamna ca sunt multumit de starea actuala a acvariului.

Imi cer scuze daca v-am plictisit.Mai departe las pozele sa vorbeasca in locul meu.
Imi pare rau ca oricat m-as chinui sa scot niste poze de calitate,nu reusesc cu aparatul actual.Este in plan si un aparat profesional(astept sugestii si pentru asta )
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Aveti PM!
Incearca la acvarii.biz
Eu am fost foarte multumit de cum au lucrat.Am facut un acvariu de 145x40x50 cu capac si instalatie electrica si am dat 900 de lei si am primit si bonusuri substantiale.
Salut.Sunt interesat de achizitionarea a 20-30 de snowball shrimp.
Astept oferte pe PM sau pe mess: alex.rock2008

Numai bine!
In filtrul extern pun inele ceramice sau alte materiale pentru filtratrea biologica iar pe cel intern il folosesc pentru filtrarea mecanica.
Foarte faini crevetii.Imi poti spune si mie de unde i-ai luat si cat ai dat pe ei?

Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Go to: