| Message |
|
|
Intros wrote:.....pot scrie mult mai mult decat despre partile bune...
Subscriu si eu la ce au scris baietii mai sus.
Felicitari pentru scape si pentru locul obtinut! 
|
 |
|
|
Felicitari tuturor pentru participare si pentru locurile destul de fruntase pe care v-ati clasat.
Acvariile arata foarte, foarte bine!
|
 |
|
|
|
Mai adaug la vanzare:
2buc Digital Balast T5 2x24w TRIDONIC.ATCO PC 2/24 T5 PRO Ip .............50Ron/Buc
1buc Digital Balast T5 1x24w TRIDONIC.ATCO PC 1/24 T5 PRO Ip .............30Ron
Pentru Cluj ofer bonus 2 buc tub T5 965 24w si 1 buc tub t5 865 24w.
|
 |
|
|
|
Vand urmatoarele:
2 Acvarii de 60/40/40 96L ------ 40 ron/buc (doar sticla)
1 Acvariu de 70/40/40 112L-----50ron ( ar fii un capac de pal dar nu foarte estetic)
1 Acvariu juwel rekord 60 + substrat Shirakura --230 ron
1 Filtru JBL CristalProfi i80 folosit maxim 1 luna, medii filtrante burete+bonus perlon si siporax-----100 ron
Bonus cantitati mari de Hydrocotyle verticillata.
|
 |
|
|
|
Vand ca de filtrare nu ai scris. Problema poate fii de la lipsa filtrarii biologice.
|
 |
|
|
|
Vand urmatoarele:
2 Acvarii de 60/40/40 96L ------ 50 ron/buc (doar sticla)
1 Acvariu de 70/40/40 112L-----70ron ( ar fii un capac de pal dar nu foarte estetic)
1 Acvariu juwel rekord 60 + substrat Shirakura --250 ron
1 Filtru JBL CristalProfi i80 folosit maxim 1 luna, medii filtrante burete+bonus perlon si siporax-----120 ron
1 Filtru Tetratec ex 700 cu toate piesele originale(mai putin returul dar a fost schimbat cu jbl) in stare buna de functionare, nu a curs niciodata + mediile filtrante din care 2
sertare cu siporax---- 150 ron Rezervat
Bonus cantitati mari de Hydrocotyle verticillata.
|
 |
|
|
Salut si bine ai venit. Asteptam pozele. 
|
 |
|
|
Felicitari ! Ai un acvariu de nota 10+
|
 |
|
|
Felicitari celorlalti colegi care au participat si sa speram ca o sa deschida cat mai repede galeria sa ne clatim un pic ochii! 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ai PM!
|
 |
|
|
|
Vand creveti Crystal Red grade A si S circa 20 de buc per total. Trimit in tara doar cu buss.
Pret 25 ron grad A
35 ron grad S
Doritorii sunt rugati sa posteze aici si pe urma datele in PM.
|
 |
|
|
|
Foarte interesant ti-a iesit pana acum acvariul dar eu parca a-si face niste modificari incat sa nu sara ochiul omului de la Vivipara la bonsaiul cu moss.
Sfatul meu ar fii sa scoti Vivipara si sa o inlocuiesti cu Acicularis, ar arata mult mai bine dar sa fii pe faza sa nu creasca unul in celalalt.
|
 |
|
|
Foarte frumos Olandezul, chiar daca ti-e ti se pare "overgrowth" eu zic ca acum tufele arata asa cum ara trebui sa arete intr-un Olandez.
|
 |
|
|
Idem ca si Porcu, m-am inscris doar ca nu am primit email-ul de confirmare, o sa vedem in 21 ce si cum 
|
 |
|
|
Update foto:
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:eu zic ca e eustralis 100%
Subscriu si eu!  Eventual sa ii spunem Pogostemon Stellata..... e aceeasi chestie doar este numele nou. Am o poza in Plant Finder , cel mai verde, acolo se vad crestele de pe frunza.
|
 |
|
|
methos wrote:
A mai patit cineva asa ceva sau pot sa merg la Tropica cu el?
Mersi.
Baga prima data o poza aici sa vedem despre ce ar fii vorba....... 
|
 |
|
|
A iesit de zile mari !
Singura problema ar fii ca nu pot sa dau back dupa ce ma uit la o planta si trebuie sa inchid si sa redeschid daca vreau sa ma uit in continuare.
|
 |
|
|
Bun venit pe forum!
Ai un acvariu pe cinste ! 
|
 |
|
|