[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nagy Attila
Forum Index » Profile for Nagy Attila » Messages posted by Nagy Attila
Intros wrote:.....pot scrie mult mai mult decat despre partile bune...

Subscriu si eu la ce au scris baietii mai sus.

Felicitari pentru scape si pentru locul obtinut!
Felicitari tuturor pentru participare si pentru locurile destul de fruntase pe care v-ati clasat.
Acvariile arata foarte, foarte bine!
Mai adaug la vanzare:

2buc Digital Balast T5 2x24w TRIDONIC.ATCO PC 2/24 T5 PRO Ip .............50Ron/Buc

1buc Digital Balast T5 1x24w TRIDONIC.ATCO PC 1/24 T5 PRO Ip .............30Ron

Pentru Cluj ofer bonus 2 buc tub T5 965 24w si 1 buc tub t5 865 24w.

Vand urmatoarele:

2 Acvarii de 60/40/40 96L ------ 40 ron/buc (doar sticla)

1 Acvariu de 70/40/40 112L-----50ron ( ar fii un capac de pal dar nu foarte estetic)

1 Acvariu juwel rekord 60 + substrat Shirakura --230 ron

1 Filtru JBL CristalProfi i80 folosit maxim 1 luna, medii filtrante burete+bonus perlon si siporax-----100 ron

Bonus cantitati mari de Hydrocotyle verticillata.
Vand ca de filtrare nu ai scris. Problema poate fii de la lipsa filtrarii biologice.
Vand urmatoarele:

2 Acvarii de 60/40/40 96L ------ 50 ron/buc (doar sticla)

1 Acvariu de 70/40/40 112L-----70ron ( ar fii un capac de pal dar nu foarte estetic)

1 Acvariu juwel rekord 60 + substrat Shirakura --250 ron

1 Filtru JBL CristalProfi i80 folosit maxim 1 luna, medii filtrante burete+bonus perlon si siporax-----120 ron

1 Filtru Tetratec ex 700 cu toate piesele originale(mai putin returul dar a fost schimbat cu jbl) in stare buna de functionare, nu a curs niciodata + mediile filtrante din care 2

sertare cu siporax---- 150 ron Rezervat
Bonus cantitati mari de Hydrocotyle verticillata.
Salut si bine ai venit. Asteptam pozele.
Felicitari ! Ai un acvariu de nota 10+
Felicitari celorlalti colegi care au participat si sa speram ca o sa deschida cat mai repede galeria sa ne clatim un pic ochii!
Hai sa va arat si voua de ce surpriza placuta am avut parte in dupa masa asta.
Nu stiu cum, cand s-a intamplant doar a aparut pe geam.
image
image
image
Ai PM!
Vand creveti Crystal Red grade A si S circa 20 de buc per total. Trimit in tara doar cu buss.
Pret 25 ron grad A
35 ron grad S
Doritorii sunt rugati sa posteze aici si pe urma datele in PM.
Foarte interesant ti-a iesit pana acum acvariul dar eu parca a-si face niste modificari incat sa nu sara ochiul omului de la Vivipara la bonsaiul cu moss.
Sfatul meu ar fii sa scoti Vivipara si sa o inlocuiesti cu Acicularis, ar arata mult mai bine dar sa fii pe faza sa nu creasca unul in celalalt.
Foarte frumos Olandezul, chiar daca ti-e ti se pare "overgrowth" eu zic ca acum tufele arata asa cum ara trebui sa arete intr-un Olandez.
Idem ca si Porcu, m-am inscris doar ca nu am primit email-ul de confirmare, o sa vedem in 21 ce si cum
Update foto:
image

pc.ciprian wrote:eu zic ca e eustralis 100%

Subscriu si eu! Eventual sa ii spunem Pogostemon Stellata..... e aceeasi chestie doar este numele nou. Am o poza in Plant Finder , cel mai verde, acolo se vad crestele de pe frunza.
methos wrote:
A mai patit cineva asa ceva sau pot sa merg la Tropica cu el?
Mersi.

Baga prima data o poza aici sa vedem despre ce ar fii vorba.......
A iesit de zile mari !
Singura problema ar fii ca nu pot sa dau back dupa ce ma uit la o planta si trebuie sa inchid si sa redeschid daca vreau sa ma uit in continuare.
Bun venit pe forum!
Ai un acvariu pe cinste !

Forum Index » Profile for Nagy Attila » Messages posted by Nagy Attila
Go to: