| Message |
|
|
|
Cu un pic de rabdare si cu ajutorul site-ului de pe poza am gasit raspunsul:
COMMON NAME GLASS BLOOD FIN TETRA
SCIENTIFIC NAME Prionobrama filigera
FAMILY TETRAS FISH
ORIGIN ASIA
|
 |
|
|
valyy_dvd wrote:Care ar fi o modalitate de combatere a cinobacteriilor in faza encipienta,la cea in care ma aflu eu .Se vede o pata verde pe supstrat dar e inca la inceput si daca exista o cale mai simpla sau mai buna ,as dorio si eu.
Incearca cu un furtun, adica sa aspiri substratul din zona respectiva.
|
 |
|
|
Plante si aranjament nota 10*  !
|
 |
|
|
Frumusel acvariul! Prima impresie era ca pietrele sunt puse un pic prea in linie dar dupa plantare mi-am schimbat parerea. Dupa ce mai cresc plantele o sa acopere din pietre deci e oky. Ai o buturuga frumoasa foc acolo, nu o acoperi in totalitate de plante. Sa ne tii la curent cu evolutia acvariului. 
|
 |
|
|
Se prezinta bine acvariul.  In clipa de fata o sa ma leg doar de pozitionarea tuburilor. Daca se poate muta-le un pic mai in fata ca sa mai reduci din umbra de pe pietre.
In rest apa limpede si acvariu lipsit de alge in continuare. 
|
 |
|
|
Ati...ce vrei sa spui cu asta??? Tu, esti necalificat!
Adica inca un rand de pl..te ar da si mai mult farmec! Da-i in regula si asa. Imi place!
Sper sa nu te superi ca ti-am modificat un pic postul!
Scuze de Offtopic! 
|
 |
|
|
Frumos tare rau hardscape-ul. 
|
 |
|
|
Nu mai este nimic de adaugat pe langa ce au spus altii, felicitari pentru micutul acvarel si asteptam sa mai creasca un pic moss-ul din copacel!
|
 |
|
|
Bun venit pe forum acvariu.ro! 
|
 |
|
|
Felicitari pentru rezultatele obtinute si pentru un acvariu superb. La anul o sa fie si mai bine dar si asa locul 19 din 39 mi se pare unul decent! 
|
 |
|
|
Mda , 30 Mai!
|
 |
|
|
|
Un nou concurs incepe anul asta, sper ca de data asta vor fii si mai multi concurenti romani!!!
Termenul limita este de 15 mai.
Pentru mai multe detalii va rog sa va uitati in primul post unde sunt postat toate linkurile.
Bafta!
|
 |
|
|
Un mic update si poze cu lateralele.
Partea dreapta:
Partea stanga:
|
 |
|
|
Foarte frumos! Ai un acvariu unicat, Erio a devenit mai invaziv la tine decat Utricularia. 
|
 |
|
|
Multumesc @clonitza!
Un mic update: Am mai plantat niste E.Parvula pe langa pietre.

|
 |
|
|
Porcu wrote:
dogibeer84 wrote:Ar mai fii ceva conditi pentru un fir de Tonina???
N-ai vrea sa le stii .
Multumesc!
Sa va arat o poza mai recenta. Momentan ma cam lupt cu algele chiar daca in poza nu se prea vede.
Am facut un schimb de apa mai mare, am indepartat mechanic de pe plante si sticla.
Dozez si ceva easy carbo. Oricum a ajuns substratul Tropica si cred ca il paste un nou setup.
Poza:

|
 |
|
|
bogdan94 wrote:Acvariul arata foarte bine, imi place mult piatra cea mare...
Masculul de guppy e cumva blue moskov ?
Multumesc!
Da, este un fel de blue moskov. Nu stiu daca a mai observat cineva dar se vedea coada in partea dreapta, de dupa piatra. 
|
 |
|
|
sece4u20 wrote:frumos. insa curios. ce o sa bagi in el ca specie de pesti ??
Momentan am un gupi, mascul.  In viitor o sa pun niste creveti, pentru pesti e cam mic acvariul. 
|
 |
|
|
Multumesc de comenturi!
Porcu :
Am incercat faza cu "iarba" doar ca trebuie sa mai creasca un pic, in cel mai rau caz o sa mai plantez niste Vivipara, de o parte si de alta.
cibserg:
O sa rezolv si problema asta, ori cu niste fissidens, ori cu E. Parvula. eventual le combin cumva sa arete bine pana la AAC. 
|
 |
|
|
Multumesc mult pentru sfaturi!
Ca sa mai acopar un pic solul am mai adugat un pic de ADA peste Shirakura.( multumesc Sergiu  ). Nu am mai observat acest efect la nici un alt sol, in timp ce adaugam bilutele, apa a inceput sa fiarba ca si cea oxigenata. Poate si din cauza ca era tare uscat. O sa adaug si niste parvula, atata tot ca in acvariul mare am niste alge de toata frumusetea si mai astept, pana mai scap de ele, sa nu umplu si acvarelul asta.
Arata foarte bine acvariul de pe locul 12.
Si acum sa va arat o poza cu acvariul:
|
 |
|
|