sal to all

. sunt nou in ale acvaristicii (insa m-am documentat super misto, mai ales de pe acest site) insa am shi eu o intrebare...(raspunsul nu l-am gasit cand am dat search...) as dori sa pun in acvariul meu, care are din pacate numai 25 litri, numai plante naturale, nisip, si... cam multzi pesti (ma chinui sa scap de ei, dar nici in WC nu vreau sa ii arunc...) deci as dori sa pun una, doua scoici vi, din "garla" de prin bistrita sau de prin siret, scoici nu mai mari decat unghia... ce imi recomandatzi? sa renuntzi la ideea asta, sau sa... ma duc sa caut scoici. tzin sa mentzionez ca scoicile vreau sa le tzin in acvariu, vii.
informatzii despre apa, PH, duritate, etc etc et c, nu pot sa va dau, ca nustiu... sunt un incepator(inca ma chinui sa ma obisnuiesc sa nu supraalimentez pestii cu mancare...) acum mi-a dat shi eu seama ca am prea multzi pesti
tzin sa accentuiez, ca mie, la un acvariu nu imi place sa vad neaparat pestii cum inoata, ci imi place sa am un adevarat (si cat mai frumos) coltz din natura. acum astept sa imi creasca plantele(am 4 tipurii de plante, dar nu stiu cum se cheama

) am pus shi un melc, shi as vrea vro 2 scoci, vro 3 pesti, iar in rest, alte vietzuitoare care se mai gasesc prin mediul acvatic cu apa dulce (nu stiu exact ce ar mai putea fi, dar nici broaste nu vreau sa imi pun

)