| Message |
|
|
|
Dimpotriva, plantele te ajuta la ciclare.
|
 |
|
|
adrian09 wrote:ctred ca testele alea sunt ALL IN ON.... daca da,nu sunt sigure dar te pot ajuta sa vezi schimbarile care apar...niste poze ... ar fii super
|
 |
|
|
Foarte frumos, felicitari! 
|
 |
|
|
|
Deci, preponderent verde, corect?
|
 |
|
|
|
Unde stai cind vii in tara?
|
 |
|
|
OK, tine apa pregatita si testeaza NO2 diseara. Daca nu apar cresteri semnificative (adica daca ramina sub 0,1) mai astepti o zi si faci schimbul de apa.
Asta e, te chinui putin pentru ca nu te-ai documentat bine dar pina la urma o scoti la capat. De Revelion, vei avea ce sa prezinti musafirilor.
|
 |
|
|
skija wrote:Rotala green ma refer si poti pune si ceva moss pe crengi
Da, frumoasa. Se potriveste pe linga crengi si imbraca bine spatiul.
Notat. Multumesc frumos.
|
 |
|
|
PPR
Proiectare
Planificare
Realizare
... dupa care constati ca ai uitat ceva, si o iei de la capat!
|
 |
|
|
|
Citeva idei bune. Multumesc!
Am avut o experienta proasta cu ferigile dar cred ca a fost din lipsa mea de stiinta. La fel cu Rotala Bonsai.
Nu-i nimic, cred ca am prins curaj sa mai incerc o data.
|
 |
|
|
Multumim, Gabi!
Tine-ne pumnii!
|
 |
|
|
|
Payti, asta este ultima mea postare pina voi constata ca ai inteles rindurile de mai jos.
Tu ai o problema care apare destul de frecvent la tineri, chiar si la altii mai in virsta. Si ti-o spun ca un om care face umbra pamintului de vreo 50 de ani.
Tu incerci sa sari peste etape. Orice faci, fie ca este ingrijirea unei gradini, fie ca este constructia unei case sau chiar a unei cariere ori consolidarea unei
reputatii, toate presupun parcurgerea unor etape si pauze periodice pentru a medita asupra ce ai facut bine, ce ai facut rau si ce trebuie sa imbunatatesti.
Acuma, probabil ca ai remarcat ca cvasitotalitatea colegilor au ajuns sa-si construiasca o anumita reputatie si au cistigat o anumita recunoastere pe forum
in timp, cu eforturi mari, si fizice (cunosc colegi care muncesc in alte tari de dimineata pina seara iar noaptea isi prezinta acvariile) si financiar (nu e usor sa
investesti in acvarii cind ai copii mici, familie de intretinut, case de construit, mobila de schimbat, ... in fine chiar si alte pasiuni). Insa, toate acestea vin
impreuna cu munca in echipa, cu acceptarea unor sfaturi sau declinarea argumentata a altor sfaturi, nu cu citate scoase din context si nici cu repetarea
obstinata a afirmatiei "da, dar ...". Avea dreptate un prieten al meu, englez, care imi spunea odata ca "Silviu, nicaieri nu in lume nu am intilnit atit de des
sintagma asta : Yes, but ... Toata lumea este de acord dar totodata impotriva!". Asadar, te sfatuiesc sa recitesti post-urile colegilor cu atentie, sa vezi ce
ti se potriveste si ce nu, sa iei notite (da, eu imi iau notite, poate suna stupid dar imi fac notite cu ceea ce mi se pare important sau esential pentru ca scriind,
inveti) si apoi sa-ti faci un plan clar dupa urmatoarea formula : proiectare - planificare - realizare.
A, uitam ceva, legat de buget! Eu am invatat de la profesorul meu de management ca cel mai important indicator de performanta, indiferent ce faci, este ROI.
Dupa ce vei intelege notiunea, vei intelege si de ce, chiar daca ai bani la dispozitie nu inseamna ca ai si buget care sa se inchida. Si ca nu banii investiti iti
returneaza valoarea a ceea ce ai realizat.
O seara buna!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Pe mine ma depaseste situatia, nu am destula putere morala pentru acest topic.
Imi cer scuze ca ti-am criticat filtrul, e ok si ala, cel mai ok
Iti doresc succes.
+1
Totusi, am o mare dilema, Dan. Cine e mai vinovat : cel care refuza sa intinda mina unui om care se ineaca sau omul care se ineaca dar care refuza mina intinsa?!
|
 |
|
|
|
Vesti bune. Se pare ca toate alea necesare ne vin la amindoi pina pe 21-22.
Poate reusim sa postam in week-end-ul celalalt.
|
 |
|
|
|
Gabi, avea bunica mea o vorba : "Ce-i frumos, si lui Dumnezeu ii place".
Asa ca nu stiu cine te-ar putea injura pentru frumusetea asta.
|
 |
|
|
Cipy, va fi greu. Fara sa experimentez asta, am citit ca HC reactioneaza bine la aditia directa de carbon lichid. Uite sursa :
http://www.aquascaping.ro/acvaristica-de-apa-dulce/plante-de-acvariu/208-hemianthus-callitrichoides-cuba.html
Numai ca fara CO2 in forma gazoasa, dizolvat in apa, nu stiu daca va rezista. Poti incerca cu Easy Carbo sau poti creste
HC in caserole, emeres, si apoi sa-l plantezi in acvariu (va fi mai greu asa) cind este suficient de viguros. Poti incerca si
Eleocharis Pusilla Mini, care este mai putin pretentios sau Marsilea Hirsuta. Pe ultimile doua le-am cultivat destul de bine
cu o aditie minima de CO2.
|
 |
|
|
|
Dan, eu nu am glumit si nici nu am vrut sa se inteleaga ca ridic mai stiu eu ce minge la fileu. Mie mi-a placut foarte mult.
Am urmarit filmuletul de trei ori si chiar am gasit o idee buna legata de reset-ul meu la A100 (cea cu insula verde crud).
Mi-am spus parerea, nu stiu daca decizia pentru o astfel de postare tine de parerile personale. Repet, off-glumite!
|
 |
|
|
|
L-am cautat in "Creme de le Creme".
Nu l-am gasit.
|
 |
|
|
Back to the Future - Partea a 4-a!
[retoric] : Mai exista acest exemplu de maiestrie si frumusete?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sa traiasca!

|
 |