Message |
|
- Aripioarele se refac in maxim 2 saptamani, nu te ingrijora de asta... sa ai grija la calitatea apei!
- Da, cateodata pestii astia dorm "pe o parte"... e normal.
- DA, daca spatiul lor e mic (iar la tine asta e situatia), se ciondanesc... la varsta asta nu e grav, nu-si fac rani si nu e pericol.
|
 |
|
|
 |
|
mosu (owneru' si depanatoru' sef) e plecat din tara... am vorbit azi cu el, o sa remedieze problema de luni incolo.
|
 |
|
|
 |
|
Bah, nu te supara... bazinu' arata infiorator!
- asculta sfatu' meu si arunca tot ce e acolo... lasa bazinul gol, acu', pana treci la "ala mare".
- o sa-ti fie mai usor "la curatenie" si o sa te mobilizeze sa te apuci de bazinul serios.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Teoretic, masculii sunt mai "foamea-n gat" si mai plini de energie... ca atare, ei mananca mai mult... daca mananca mai mult, atunci cresc mai repede.
Deoarece ei au un ritm rapid de crestere (in primul an de viata), s-ar putea spune ca se verifica teoria: "intre puii din aceeasi ponta, masculii sunt aia care cresc mai repede".
Nu este o regula batuta-n cuie, da' in practica se cam verifica.
|
 |
|
Mie asa mi se pare normal... mereu m-am tinut de regula asta: "noul acvariu = mai mare decat vechiul acvariu".
|
 |
|
|
 |
|
Foarte frumusel, sa-ti traiasca!
|
 |
|
Rundas wrote:Dupa cum am promis, deschid aici un topic cu dihania ce a aparut in casa, adusa de fiica-mea  ...
Sa va jucati cu ea!
- Se obisnuieste jucausa si iubitoare... pisoiu' meu joaca "v-ati ascunselea" cu fii-mea, prin toata casa. Se cauta unul pe celalalt si-si "dau leapsa".
- Tot asa, l-am luat de pe strada, mic si murdar. Acu' s-a facut un cotoi frumos si jmeker.
|
 |
|
Si eu am pisic, asa ca iti doresc sa te bucuri de el. 
|
 |
|
Plm, pai tu ce credeai?  ...
- normal ca tre' sa iei direct Ancistrusi adulti!
- astronotusii o sa mai incerce niste "manevre", da' un Ancistrus adult sigur nu are probleme cu ei.
- in final, astronotusii se obisnuiesc cu Ancistrusii si-i lasa in pace... eu am in bazin cateva exemplare (pui) de Ancistrus care au "crescut" la un loc cu Astronotusii aia mari.
|
 |
|
Si mie mi s-a intamplat sa se impuieze melcii Nassarius... am avut aceeasi senzatie, ca se inmultesc in nisip (la fel ca Andrei, nu am vazut oua niciodata).
|
 |
|
|
 |
|
Eu as face un anunt frumos, cu detalii, poze, pret, etc... toate amanuntele pe care tu le consideri necesare si utile.
Desigur, poti face acelasi lucru si aici, in topicul tau.
Topicurile din ariile comerciale (Vanzari, Cumparari) sunt "saptamanale", asta insemnand ca poti repeta anuntul la fiecare 7 zile.
Sper ca urmeaza un bazin imens, cu sump si baboi americani... este?
|
 |
|
adriancean wrote: ... Sa vedem daca le plac...
O sa le placa mult, te asigur!
|
 |
|
Alea-s Chironomus (libelule), de care vorbeam mai sus... DA, sunt foarte bune!
|
 |
|