[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Daca nu ma insel, e vorba de un bazin de o suta si ceva de litri... n-ar fi o nenorocire, acu' in primele 2 luni.
- Dap, sunt in plin proces de creatie vis-a-vis de posibilitatea de a atasa in gratar in jurul overflowului. Inca studiez.
- Ref. "mancare si culoare", pune mana si cauta granule care contin ingredientul numit Astaxantin (astaxanthine).
- Suna-l pe Cornel (http://www.freewebs.com/diskusfun/mixturapret.htm) si intreaba-l daca mai face mixtura. Recomand cu mare incredere, este un tip foarte serios!
Da, frate!
Foarte misto, sa-ti traiasca!
Bazinul arata fantastic de bine!
- Imi place foarte mult cu "verdeata" de pe deasupra... tre' sa vad ce plm fac, ca sa pun si eu niste "plutitoare". Problema e cu overflowul...
- Pestii sunt grasuni si bine intretinuti, se vede ca le merge bine!

Una peste alta, bravo!
Eu am facut un "inel de hranire" dintr-o bucata de furtun gros... pur si simplu am "mufat" capetele, unul in celalalt. Si-am agatat totul cu un fir de naylon (ca sa stea la pozitie fixa).
Daca vrei forma rectangulara, poti sa folosesti bucati de teava "de cornete" interconectate cu bucati de furtun.
Pot sa confirm ca Stability este un produs excelent!
koala wrote:... cei 2 poponari au plecat intr-un bazin de 850 litri... alaturi de alti 6 confrati de-ai lor...
Arata foarte frumos, felicitari!
Evident ca asta intentionez sa fac, numa' ca n-am reusit sa-l prind ... la urmatoarea "reducere de nitrati", o sa-i las cu spinarile afar' din apa si-l prind usor.
Atat am de spus!

http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/mestesuguri-uitate-doar-cativa-batrani-mai-stiu-sa-tina-telefonul-orizontal-cand-filmeaza

image
Pretul e foarte bun iar acvariul arata tare bine!
Spor la vanzare si hai cu ala mare!
Si mie-mi place rockscape-ul!
Si-a trecut o saptamana...

- pestii cresc vizibil... mananca de rup, de 3-4 ori pe zi.
- ala "handicapat" nu are sanse... l-am studiat cu atentie si are gura "paralizata" (nu poate sa o deschida decat foarte putin). Ca atare, mancarea "trece pe langa el" degeaba. E cocosat si cu operculii nedezvoltati normal.
Inainte sa cada forumul, iti scrisesem sa iei o sticla de plastic, d-aia de 2 litri... sa o tai pe jumatate (pastrand partea de jos) si sa gauresti (ca sa circule apa pe-acolo). Sa o "atarni" in acvariu si sa pui pestele inauntru, ca intr-o "colivie".
Astronotusii sunt pesti rezistenti si se refac bine, daca au conditii corespunzatoare. Grabeste-te cu bazinul cel mare.
Rasina epoxi devine "sticloasa" si "straluceste" nefiresc, in primele luni... ulterior, se mai acopera cu alge.
Bah, ce-a durut asta... sa moara ma-sa lu' Gherasim!
Ohoho, tot au fost destui, si asa!
georgemonda wrote:Se reproduc si in captivitate , da pe baza de adoptii

Si tu esti pe lista aia.
Este foarte in regula, o sa fie bine.
Poti sa-i zici cum vrei, indiferent de sex, ca oricum pe pisica o doare la bascheti...
Pe-al meu il cheama Fitz, da' fii-mea-i zice Dorin si/sau Mishi. Ei bine, pisicu' reactioneaza la toate aceste apelative.

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: