Message |
|
|
 |
|
- Dap, sunt in plin proces de creatie vis-a-vis de posibilitatea de a atasa in gratar in jurul overflowului. Inca studiez.
- Ref. "mancare si culoare", pune mana si cauta granule care contin ingredientul numit Astaxantin (astaxanthine).
- Suna-l pe Cornel ( http://www.freewebs.com/diskusfun/mixturapret.htm) si intreaba-l daca mai face mixtura. Recomand cu mare incredere, este un tip foarte serios!
|
 |
|
Da, frate!
Foarte misto, sa-ti traiasca!
|
 |
|
Bazinul arata fantastic de bine!
- Imi place foarte mult cu "verdeata" de pe deasupra... tre' sa vad ce plm fac, ca sa pun si eu niste "plutitoare". Problema e cu overflowul...
- Pestii sunt grasuni si bine intretinuti, se vede ca le merge bine!
Una peste alta, bravo!
|
 |
|
Eu am facut un "inel de hranire" dintr-o bucata de furtun gros... pur si simplu am "mufat" capetele, unul in celalalt. Si-am agatat totul cu un fir de naylon (ca sa stea la pozitie fixa).
Daca vrei forma rectangulara, poti sa folosesti bucati de teava "de cornete" interconectate cu bucati de furtun.
|
 |
|
Pot sa confirm ca Stability este un produs excelent!
|
 |
|
koala wrote:... cei 2 poponari au plecat intr-un bazin de 850 litri... alaturi de alti 6 confrati de-ai lor...
|
 |
|
Arata foarte frumos, felicitari!
|
 |
|
Evident ca asta intentionez sa fac, numa' ca n-am reusit sa-l prind  ... la urmatoarea "reducere de nitrati", o sa-i las cu spinarile afar' din apa si-l prind usor.
|
 |
|
|
 |
|
Pretul e foarte bun iar acvariul arata tare bine!
Spor la vanzare si hai cu ala mare! 
|
 |
|
Si mie-mi place rockscape-ul!
|
 |
|
Si-a trecut o saptamana...
- pestii cresc vizibil... mananca de rup, de 3-4 ori pe zi.
- ala "handicapat" nu are sanse... l-am studiat cu atentie si are gura "paralizata" (nu poate sa o deschida decat foarte putin). Ca atare, mancarea "trece pe langa el" degeaba. E cocosat si cu operculii nedezvoltati normal.
|
 |
|
Inainte sa cada forumul, iti scrisesem sa iei o sticla de plastic, d-aia de 2 litri... sa o tai pe jumatate (pastrand partea de jos) si sa gauresti (ca sa circule apa pe-acolo). Sa o "atarni" in acvariu si sa pui pestele inauntru, ca intr-o "colivie".
Astronotusii sunt pesti rezistenti si se refac bine, daca au conditii corespunzatoare. Grabeste-te cu bazinul cel mare.
|
 |
|
Rasina epoxi devine "sticloasa" si "straluceste" nefiresc, in primele luni... ulterior, se mai acopera cu alge.
|
 |
|
Bah, ce-a durut asta... sa moara ma-sa lu' Gherasim! 
|
 |
|
Ohoho, tot au fost destui, si asa!
|
 |
|
Si tu esti pe lista aia. 
|
 |
|
Este foarte in regula, o sa fie bine.