[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bluedolphin
Forum Index » Profile for bluedolphin » Messages posted by bluedolphin
O vand cu 130 RON.
Astazi este ultima zi a ofertei mele.

Pentru cei interesati de aceasta oferta,ma puteti gasii si la nr. de telefon 0729.872.665 (Dragos)
bluedolphin wrote:Reducere de pret.
Totul la doar 250 RON.
Astazi este ultima zi a ofertei mele

Pentru cei interesati de aceasta oferta,ma puteti gasii si la nr. de telefon 0729.872.665 (Dragos)
Reducere de pret.
Totul la doar 250 RON.
Astazi este ultima zi a ofertei mele
Reducere de pret.
O vand cu 130 RON.
Astazi este ultima zi a ofertei mele.
Rectific
Oferta este valabila pana miercuri 1.10.2008 ora 20.00.
Va multumesc
Vand urgent aceasta canistra (filtru extern) foarte performanta de la Tetra.
Doresc sa va informez ca este nou-nouta,nescoasa din cutie.
Pretul este de 150 RON.
In magazin costa 200 RON.
Este pt acvarii intre 60 - 120 litri.
Oferta este valabila pana luni 1.10.2008 ora 20.00
Primul venit,primul servit.
Astept PM.
Va multumesc
Oferta ramane valabila
RedRooster wrote:Ai PM.

Ti-am trimis mail
Vand urgent acvariu Juwel Rekord 80(dimensiuni 81 x 31 x 41 cm) plus standul aferent de culoare neagra la doar 300 RON.
Acvariul este cel original,complet,in perfecta stare.
Contine filtru,termometru si incalzitor plus capacul la care am mai atasat un tub(2x20 W)
Standul are dimensiunile 90x90x36 cm si este similar celui original Juwel.
In pret este inclus si nisipul,plantele(echinodorusi,anubias,Java moss,Java fern)plus un frumos lemn.
Deasemenea includ in acest pret si mancarea (7-8 feluri diferite de Tetra si de la Sera) plus un tub de Tetra Aquasafe.
Le dau pe toate la un pret asa de mic deoarece ma voi muta din Bucuresti.
Oferta este valabila pana pe data de 01.10.2008(inclusiv,pana la ora 18.00).Primul venit,primul servit.Astept PM.
Va multumesc
bluedolphin wrote:Vand 2 tuburi de neon de 18 W (60 cm):
-"Sera Plant Color",pret 350.000 lei,folosit o saptamana
-"Hagen Sunglo",pret 150.000 lei,folosit 2 luni
Astept pm.
Multumesc.

Tubul Sunglo s-a vandut.
Ramane "Sera Plant Color".Pret 350.000 lei.
Tin sa precizez ca in magazin costa in jur de 450.000 lei.
Nu ai gasit nimic,pentru ca denumirea folosita de tine este incorecta.
Cauta dupa "cichlasoma nigrofasciatum albino"
Bafta!
Vand 2 tuburi de neon de 18 W (60 cm):
-"Sera Plant Color",pret 350.000 lei,folosit o saptamana
-"Hagen Sunglo",pret 150.000 lei,folosit 2 luni
Astept pm.
Multumesc.
Dolly,am incercat varianta ta dar tot degeaba.Alte pareri?!Multumesc
Cam cu aceeasi problema ma confrunt si eu de ceva timp.In acvariul meu "Rekord 80" de la Juwel am in acest moment 7 callistusi si mai nou,4 tetrazona,cumparati acum 3 zile.De ieri mi se intampla si mie aceeasi problema cu lumina.In momentul in car o aprind toti pestii se retrag pe fundul apei.Cand le dau de mancare se ridica la suprafata prin miscari bruste parca fiindu-le frica de lumina,de fapt observ ca miscarea lor este in general haotica,parind a fi foarte speriati,stresati.Ciudat este ca inainte cand aveam callistusi si palmeri,se comportau normal.
Mai tin sa precizez ca odata ce am adus tetrazoanele mi-am inlocuit si tubul "Sunglo" pe care il aveam cu unul "sera plant color".Acesta din urma are o lumina cu o nuanta de violet celalalt avea o lumina alba.O alta schimbare ar mai fii ca am inlocuit filtrul de carbon cu unul nou.Amintesc inca o data ca,din momentul din care sting lumina,pestii mei revin la normal fiind foarte activi.
Astept parerile voastre privind cauza stresului pestilor mei.Va multumesc
Aripioara caudala a unui tetrazona se reface cu timpul(revine la normal),in cazul in care ea este zdrentuita,ciupita?
Daa..,voi renunta la betta.Totusi as vrea sa mai adaug o specie acvariului meu.Imi plac mult si Barbus Tetrazona.Credeti ca acestia din urma,vor face "casa" buna cu pestii pe care ii am acum?
Daca da ,cam cati pot adauga in acvariul meu?
Va multumesc
Si eu cu unul de 18 W (60 cm).
Sal.Am in momentul de fata,5 tetra callistus(serpae),6 tetra imperiali(palmeri) si 2 sanitari(corydoras).Am un acvariu de 80 l.Temperatura este de 24-25 de gradeC.As vrea sa mai adaug o pereche de betta in acvariul meu.As vrea sa stiu de la voi,daca betta sunt compatibili cu pestii din acvariul meu si daca vor rezista la temperatura pe care o am(24-25gr.).Va multumesc anticipat.
viviparu'"]Daca sunt de apa sarata, aduse de prin Ucraina nu exista riscuri. Asta pentru ca eventualele materii daunatoare ar afecta pestii de apa sarata. Nu trebuie nici sa le speli, nici sa le sterilizezi. Tot ce trebuie sa ai grija e sa le dai la inceput mai cu zgarcenie pentru ca mananca pana crapa efectiv.[/quote:66165e10df wrote:
Bun,dar problema e cum pot face diferenta intre cele de la noi si cele aduse din Ucraina?
Exista vreun risc de a-mi imbolnavii pestii daca le dau larve de libelula?Dupa ce le cumpar,le pot spala si le pot da direct pestilor,sau trebuie sa le strerilizez in vreun fel(similar tubilor),inainte?Va multumesc anticipat

Forum Index » Profile for bluedolphin » Messages posted by bluedolphin
Go to: