[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
compatibili?  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
bluedolphin
Junior member
[Avatar]

IP:

Sal.Am in momentul de fata,5 tetra callistus(serpae),6 tetra imperiali(palmeri) si 2 sanitari(corydoras).Am un acvariu de 80 l.Temperatura este de 24-25 de gradeC.As vrea sa mai adaug o pereche de betta in acvariul meu.As vrea sa stiu de la voi,daca betta sunt compatibili cu pestii din acvariul meu si daca vor rezista la temperatura pe care o am(24-25gr.).Va multumesc anticipat.
[Yahoo!]
fish_lover
Member

IP:

nu stiu ce sa-ti zic ....eu de exemplu am barbus tetrazona(8) si nu se inteleg deloc cu betta...saracul e hacuit tot timpul de tetra..probabil ca-s mai multi si il ataca in grup ...eu zic ca nu ...da nush sigur...cu sanitarii betta se intelege ....

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
vyrussu
Junior member
[Avatar]

IP:

Temperatura e buna pt betta, problema este la masculul de betta, daca tetra sunt putin mai maricei si au ceva tupeu in ei , or sa incerce sa-l tot ciupeasca pe mascul. Acuma asta nu e neaparat o problema, daca masculul este maricel, le va face fata, va fi poate ciupit putin la inceput, dar dupa aceea va ajunge sa-i domine pe ceilalti.

"Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă că cel crud faţă de animale nu poate fi un om bun."
Arthur Schopenhauer
[Email] [Yahoo!]
bluedolphin
Junior member
[Avatar]

IP:

Daa..,voi renunta la betta.Totusi as vrea sa mai adaug o specie acvariului meu.Imi plac mult si Barbus Tetrazona.Credeti ca acestia din urma,vor face "casa" buna cu pestii pe care ii am acum?
Daca da ,cam cati pot adauga in acvariul meu?
Va multumesc
[Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Tetrazonele sigur se vor intelege cu Callistus pt. ca au un temperament asemanator dar daca palmeri tai sunt mici sigur vor fi ciupiti si vor sta tot timpul ascunsi pt ca sunt printre cele mai sensibile caracidae . Eu ti-as recomanda sa mai adaugi 2-3 perechi de tetra phantom negru pt. ca sunt frumos colorati si atunci vei avea un acvariu numai cu caracidae exceptand corydorasi :-).
[Yahoo!]

Forum Index » Characidae
Go to: