[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bluedolphin
Forum Index » Profile for bluedolphin » Messages posted by bluedolphin
Va multumesc tuturor pt raspunsuri.Imi sunteti de mare ajutor.
Sal!Stiu ca poate parea o intrebare stupida,dar totusi va intreb:filtrul unui acvariu trebuie sa functioneze non-stop?(in cazul meu,filtrul,e cel al unui acvariu "Juwel Rekord 80").Va multumesc.
Cum oparasti tubii,Dalles?Torni pur si smplu apa fiarta peste ei?
In privinta hranei uscate stau si eu detul de bine,...problema e in privinta hranei vii,pe care mi-e cam frica sa le-o dau pestilor(tubifex,larve de chironomidae).Am inteles ca hrana vie congelata e mult mai sigura.Aveti careva dintre voi,idee,de unde pot cumpara,in Bucuresti,hrana vie, congelata,pt pesti?Am vazut ca in alte tari exista o gama foarte diversificata de hrana vie congelata;la noi n-am gasit inca.
Astept sugestiile voastre.
Va multumesc
Sal!Cu toate ca mai exista un topic asemanator pe forum,ar fii interesant sa reluam acest subiect.M-ar interesa sa vad cu ce isi hraneste fiecare dintre voi,pestisorii.Va multumesc
Va multumesc mult tuturor.Imi sunteti de un real ajutor.
Imi doresc ca acvariul meu de 80l sa fie unul bine plantat in care voi avea cam 10 peshtishori.Filtrul pe care il am produce si acea miscare a apei despre care vorbiti voi.Deci,cred ca nu mai este nevoie sa adaug o pompa de aer acvariului meu.
Salutare prieteni acvaristi.De curand,sunt fericitul posesor al unui acvariu "Rekord 80" de la "Juwel".Acvariul e complet echipat(filtru,incalzitor,sistem de iluminat).Intrebarea mea e,daca mai am nevoie de o pompa de aer,sau e suficient aerul produs de pompa filtrului.Va multumesc

Forum Index » Profile for bluedolphin » Messages posted by bluedolphin
Go to: