| Message |
|
|
|
trist, cu adevarat trist. Ma gandeam ca sa intram la idei celebre, spune-i si tu sa puna "acvariul" la orizontala sa il faca de 180x55x12 si sa creasca broaste in el, cativa nuferi, trei spoturi, lumanarele plutitoare, ca poate oracaitul broastelor il mai linisteste seara la culcare.
by koala:
1) Acvariul este pe un hol, la intrare...
2) Acvariul este incastrat in perete... accesul e posibil doar prin fata.
3) Cum ziceam mai devreme, e o cauza pierduta din start...
|
 |
|
|
|
de curiozitate te intreb: ce grosime are geamul, ca daca a pus si geam de 10 inseamna ca latimea interna e de 10. La dimensiunea asta mai bine lipea 2 geamuri intre ele cu un autocolant cu pesti si plante la mijloc. Era for ever young si nu mai avea treaba cu ingrijirea lui.
by koala: Ashea, "la ochi", e geam de 10 mm...
|
 |
|
|
|
niste carbune activ te avantajeaza?
|
 |
|
|
|
sfat: daca il faci 120x60x50 schimbi total situatia in bine pentru tine
|
 |
|
|
|
o mana de riccia te ajuta cu ceva? Gratis mama soacra, gratis
|
 |
|
|
|
incalzitor TECHMIC 50w 20ron- RETINUT
|
 |
|
|
|
iar ca prize cel putin 10 intrari. O sa ai nevoie, crede-ma. La un acvariu asa mare eu as merge chiar pe 15 intrari. Priza cu impamantare obligatoriu
|
 |
|
|
|
te felicit pentru sinceritate! si bine ai venit!
|
 |
|
|
|
una din conditiile supravietuirii puilor de betta este ca apa in care sunt tinuti sa nu depaseasca 8-10 cm. Ei sunt foarte firavi si nu se pot ridica la suprafata singuri, iar masculul in curand va obosi si nu va mai face fata singur. De aceea eu te sfatuiesc sa mai scoti cu grija din apa pana la limita pe care ti-am zis-o. Apa o scoti incet cu un furtun subtire asta ca sa nu ramana cuibul suspendat in aer
|
 |
|
|
|
eu cand am montat noile balasturi am refacut aproape toate legaturile( curatate, stranse, etc). E posibil ca balasturile sa fie foarte bune, si legaturile sa fi fost de vina, nu stiu si acum chiar nu voi mai experimenta
|
 |
|
|
|
balastul electronic nu are starter
|
 |
|
|
|
balastul 1x39 e retinut
|
 |
|
|
|
am 2 balasturi t5: 1x39w si 2x39w. Eu le-am inlocuit ca imi clipeau neoanele. Dupa inlocuire problema la mine s-a remediat. De aceea eu cred ca nu sunt tocmai ok dar daca le vrea cineva casa faca teste sau sa ia eventual piese din ele( daca se pot lua) poate sa vina sa le ia. Poate pot fi folosite la tensiuni mai mici, nu stiu , dar curiosii sau cei in domeniu pot experimenta
|
 |
|
|
poate te ajuta pentru vizualizare link-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=QNQUQE3vBa4
|
 |
|
|
|
salut Laurentiu. Ia legatura cu @scarabel. Are niste guppy mari si frumosi. Sunt sigur ca i-ar face placere sa iti dea cativa, sa fie linistit ca ajung pe maini bune
|
 |
|
|
|
a mai ramas doar acvariul care arata impecabil. Tu unde l-ai pune in casa?
|
 |
|
|
e clar, baieti scoateti unditele ca la vara stim unde pescuim
|
 |
|
|
|
corect Stefan. Noi privim acelasi "varf" dar un pic din alt unghi de vedere.
De bacterii nu am citit nimic negativ. Ma gandeam doar ca nu castigi prea mult timp cu ele. E drept ca nerabdarea e mare, dar fiecare cu ale lui.
Pacat ca nu ai ridicat pariul. Acum eram bun de o bere.
Inca odata scuze Ana, nu am avut intentia sa te supar. Eu te analizez ca acvarist si nu ca femeie
|
 |
|
|
|
se poate inchide. Multumesc de gazduire
|
 |
|
|
|
scuze daca te-am suparat in vreun fel. Eu de regula analizez omul pentru a incerca sa-i dau un raspuns potrivit lui. Daca m-am inselat imi fac mea culpa. Asa ca de acum ma voi abtine la a te caracteriza. Oricum caracterizarea "este ceea ce vad altii in tine si nu ceea ce credem ca suntem". Si cu asta pace buna!
|
 |
|
|