Message |
|
Standul ala nu il dai cu lac, ca in 2-3 luni e terminat de vaporii de apa, sau e dat cu ceva?
|
 |
|
In concluzie se merita hydrometrul tropic marin?, sa stiti ca si ala jbl e foarte mare.
|
 |
|
Cum mai merge bazinul?
|
 |
|
La mine nu o duc rau dar am mari probleme cu po4, daca ar fi sa mai am un nano de 30 litri nu mi-as mai lua nici o data 2 clowni, eu nu renunt la ei pentru ca in curand le voi oferi un acvariu mai mare.
Incearca si tu 2 goby, eviota, catalina, clown goby, etc...
|
 |
|
Vreau un pret pentru skimmer, s-ar putea sa ma intereseze?
|
 |
|
Cand lipesti bazinul?
|
 |
|
Eu am desfacut un acvariu cu un bisturiu medicinal, cred ca se gaseste la farmacie.
|
 |
|
Cumpar magnet pompa de valuri, nu conteaza modelul, am folosit magnetul exterior de la pompa la ceva si am acum in loc de magnet o bucata de fier.
|
 |
|
Acvariul arata super bine, echipamentele oribil, mai bine iti iei un vortech mp10 plus filtrul diy, nu ar mai fi asa inestetic.
|
 |
|
Am 2 telefoane, un samsung corby functional si un Allwieu a 4 you fara dysplay, daca are cineva nevoie pentru vreo piesa la vreun controller le dau gratis ca imi sint inutile.
|
 |
|
Am citit pe undeva de apa oxigenata impotriva algelor, merge si la apa sarata, a mai folosit cineva?
|
 |
|
Daca ar ajunge la mine (desi nu am nevoie de el) e posibil sa plece ars!!!!!!
|
 |
|
Tomestonus?
|
 |
|
Se mai adauga incalzitor 50w resun, pret pachet 380 lei negociabil.
|
 |
|
Felicitari, il incerc si eu saptamana viitoare, um zicea ca isi revin.
|
 |
|
E un fel de electrician, cunostinta cu bunicul meu, da cel mai important este ca e inganfat si crede ca le stie pe toate, da cand ii ceri ajutorul zice ca nu se baga,
Daca am nevoie de electronist are bunica mea pe unul care ii repara aparatele la cabinet, nu ar avea rost sa trimit lampa la shubi, dar nu e nevoie nici una din variante.
|
 |
|
Deci nu a functionat varianta cu simplitatea, nici priza nu mai e goala acum!
|
 |
|
Shubi wrote:Da tovarasu` koala, probabil c-as fi fost si eu la fel de fericit daca i-ai fi dat tu ledurile si restu`
Lampa merge, nu-i nimic stricat, eu sunt fericit, dvs nu aveti de ce sa va faceti griji!
La masina de spalat veche (care daca puneai mana pe ea uneori curenta putin) electriciAnul taiase cablul de alimentare ca sa faca alimentarea din hol (sa nu dea gaura asa mare in perete) si a zis ca nu are rost sa mai conecteze impamantarea, deci acum inteleg rolul impamantarii!
Inca o data multumesc pentru lampa, fiti fericit!
|
 |
|
Ldd-ul bulit e din cele vechi, alea alimentate pe sursa veche, l-am masurat cu aparatul de masura al unui vecin si nu e bun, pe celalalt ldd 1000 functioneza ambele canale(alb si albastru royal puse independent), dar puse toate in serie falfaie, mai iau un ldd si am rezolvat cu siguranta!
Concluzia este ca de data asta n-am pierdut nici un ban.
Trebiue sa mo hotarasc pentru upgrade ori la red sea reefer nano ori la im nuovo 30 l, ori la diy.
|
 |
|
Daca vreti va trimit eu la vara, gratis!
|
 |
|