| Message |
|
|
|
Muta-le fara grija, bacteriile care te protejeaza importriva deciclarii sunt in materialele filtrante, nu in canistra filtrului.
Pune MicroMec-ul la baza si Matrix-ul in urmatoarele etaje.
|
 |
|
|
rodoselada wrote:Ce frumusete ar iesi.
Da, dar as avea de ales intre :
1. A inlocui "fire place" cu un paludarium dar sa dorm cu Figo in cusca sau ...
2. A lasa "fire place" la locul lui si sa dorm sub o pilota satinata.
Tu ce ai alege?
|
 |
|
|
|
OK, poate gresesc, dar toate "olandezele" pe care le-am vazut eu au si acea zona frontala si bine delimitata de gazon. Succes!
|
 |
|
|
ocean wrote:La multi ani(buni)
Un ocean de sanatate si fericire sa ai!
|
 |
|
|
Mmmm ... ar incapea perfect, nu-i asa?
|
 |
|
|
Marius, arata foarte tare! Mai ales ca, in sfirsit, vad si eu un fan Limnophila!
Doua sugestii pentru "olandez" : elimina Valesriana din stinga si pune gazon in fata (HC, Monte Carlo, Pussila, ...).
In rest, felicitari!
|
 |
|
|
Si inca doua poze cu acvariul viitorului "The Dawn of Life", in nota de sezon ...
La Multi Ani, inca o data!
|
 |
|
|
Si casuta cu mansarda pentru pisici.

|
 |
|
|
Suparat ...
Suparat sunt Doamne iarasi, suparat ...
Nu stiu ce tot au astia cu mine,
Ca ma scot din casa unde-i cald si bine ...

|
 |
|
|
|
Si eu il inteleg, evident! Insa sunt colegi pentru care limitarea vine din buget sau spatiu, nu din motivare.
Asadar Gabi, tu, eu, ... avem ceea ce eu numesc "o grija placuta". Sa ne fereasca Domnul de grijile ... neplacute.
|
 |
|
|
Gabi C wrote:
rodoselada wrote:Foarte frumos schitat, de cand vrei sa incepi noul project?
Ma bucur ca ti place ideea . Pai poate chiar in pauza asta de sarbatori sa-l incep. Depinde si cit de " motivat " o sa ma simt sa ma apuc de treaba .
Iti amintesti discutia despre "The Lion King"? Asta ar putea sa te motiveze?
PS Fara gluma!
|
 |
|
|
rodoselada wrote:Pai ce trebuie sa fac sa-te motivez.
Poate vrea un #Motivat pe parbriz
Da' poate daca punem mina de la mina, se rezolva!
|
 |
|
|
|
Hmmm! In cazul acesta, comentariile contrazic "hexalogul" lui Bogdan dar si comentariile mele de mai inainte. Ei chiar au niste limite in care trebuie sa te incadrezi si care nu tin seama de trend-uri..
Eu asta inteleg din a 5-a fraza si mai cu seama din ultima parte.
|
 |
|
|
|
Felicitari, Gabi! Am o nelamurire : comentariile din scrisoare sunt cu adresa? ... adica cele legate de calitatea imaginilor, prezenta pestilor ... sunt strict pe
proiectul tau sau e un comentariu general?
|
 |
|
|
|
Ai suficienta lumina pentru plantele pe care le ai. Poti, eventual, sa cresti durata de iluminare treptat, pina la 10 ore, eventual fractionata in doua parti
de cite 5 ore cu o pauza de 2-3 ore. Din experienta mea, potasiu este bine de aditionat in 1/2 din doza recomandata daca folosesti si un fertilizant universal +Ferropol.
Eu folosesc Kalium-Potasium 5 ml + Ferropol 3 ml/100 litri/saptamina si este OK.
|
 |
|
|
|
Felicitari, Gabi! Eu nu am Face dar ma uit pe contul baiatului meu cind ajung acasa. La un "terestru" ma gindeam si eu.
|
 |
|
|
Am unul si este OK. Numai ca folosesc clopotul rar pentru ca am o multime de pui de creveti printre plantele joase.
Pentru substrat fara plante functioneaza bine. Eu prefer sa agit putin plantele si sa aspir doar cu furtunul
ce se ridica din ele. Insa atentie mare, apa se tulbura putin. La mine nu e o problema pentru ca am peste tot
o prefiltrare si filtrare foarte bune. Altfel trebuie sa aspiri cu mare rabdare. In plus, eu am destul de multi melci de substrat.
Ai vazut filmuletul de promovare?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=-MGjR9UHMEY
|
 |
|
|
|
Nu, este biofilm. Lasa skimmer-ul sa mearga si, dupa ce apa se elibereaza de biofilm, curata marginea apei (probabil are un aspect uleios si care, cind dai cu degetul pe sticla,
se "urca" pe aceasta, ca si cind s-ar intinde pe sticla) cu un servetel de hirtie.
|
 |
|
|
|
Este o pelicula sau ceva ca o spuma la marginea apei?
|
 |
|
|
|
Poate fi biofilm, dar ar trebui sa il vezi pe toata suprafata apei, mai ales in zonele linistite.
|
 |
|
|