Message |
|
Nu l stric maestre. Dar e poza de maxim maxim zic eu. Vreau sa tund gazonul, pinnarufida si va trece o vreme pina sa mai arate asa.
|
 |
|
Multumesc mult. Diseara am sa postez poza finala a setupului, un close up fain si un filmulet ( la o calitate jalnic?). 
|
 |
|
Multumesc Dragos si Arthur inca o data . Am mai desaturat o idee verdele si am marit putin contrastul . Cred ca asta va fi finala .
Ca o paranteza m am trezit cu oua de neritina pe geam .... nu ma asteptam la o faza de asta
[/img]
|
 |
|
Faini pestii ! Sa ti traiasca ! De departe eu zic ca s cele mai faine cichlide.
|
 |
|
 Tot imi e greu care sa o aleg .... naiba m-a pus sa mai trag un rind de poze .
Oricum m au chinuit pestii de numa. Cred ca am tras vreo 80 de poze pina sa gasesc una cit de cit ca pozitionare a lor .
Multam de munca depusa .
|
 |
|
Multumesc tuturor de pareri. Acum o sa mi fie si mai greu sa m? decid care o sa fie finala sa zic asa.
Pentru gustu meu prima e favorita ca si culori si contrast.
La a doua îmi place mai mult perspectiva, pare muult mai adinca plus ca am mutat o bucephalandra in zona de focus si cred ca da bine. Culorile la a doua sint de fapt foarte aproape de cele reale. Pestii in schimb nu stau chiar asa bine ca in prima poza....
Cred ca totusi va ramine a doua dar sa încerc poate sa i cresc Putin contrastul si sa mai cobor o idee expunerea......
Multumesc înc? o data tuturor.
Ps : Daca la micsorez amindoua sa zic la m?rimea unei cutii de chibrituri si le privesc simultan prima se vede cel mai fain.... Per total îmi plac aminoua tare mult o sa mi fie greu sa decid. 
|
 |
|
Si cea de azi
[/img] 
|
 |
|
Am sa mai incarc pozele odata sa fie mai usor de comparat
[/img]
|
 |
|
Si o poza pentru unqben ( sper ca am scris bine - el ceruse cu perspectiva  ) si Dan Hincea
Intrebare la voi , care a ti alege o ca si poza reprezentativa pentru bazin - cea din seara asta sau cea care am facut o duminica ?
Multumesc de raspuns si scuze ca v am stresat atit cu acavriul meu .
[/img]
|
 |
|
Nu stiu ce sa zic me?tere... Am avut una acolo fix dupa moss si parca nu arata tare grozav. Am mutat o de acolo înainte sa fac poza.
|
 |
|
Te referi in zona unde sunt pestii? Nu stiu ce sa zic maestre.... Eu zic ca numai in zona in care e acum merge..
Multam de feedback. 
|
 |
|
Cred ca ar arata mai ok daca ai mai inclina putin pietrele sa fie unghiul mai larg intre ele.
|
 |
|
Mersi fain Arthur. Si mie mi place tare aia . Cea cu cei doi creveti pina i am vazut cum merg aliniati pe creanga , pina am luat aparatul , deja ajunsesera la capatul crengii....  - nu mai era de efect dar am zis sa fac si asa .
Si una in alb si negru
[/img]
|
 |
|
Mai pun una care mi place
[/img]
|
 |
|
Si inca una in car ecrevetii nu stau chiar intr o pozitie faina dar na ....
[/img] 
|
 |
|
 Sper sa nu fii asa ghinionist . Pun un close up care mie imi place foarte foarte tare .
[/img] 
|
 |
|
 A avut ceva sanse cind a tinut o vreme citiva pui de Oscar. Erau al naibii de faini. Dupa ce i a dat nu au mai fost sanse sa ma convinga.
|
 |
|
O sa fac si un video mic. Diseara oricum mai pun 2 poze de close up.
Ieri m a vizitat un prieten mare cichlidar. Are un bazin de 240l cu cichlide de malawi. I a placut asa mult acvariul meu ca saptamina asta vrea sa vinda pestii si sa facem un plantat. Ca sa l incurajez ca e pe calea cea buna i am dat si 2 din radacinile folosite la old forest- asta si ca nu cumva sa se razgindrasca. 
|
 |
|
Artur wrote:Plm, esti un artist, absolut superb acvariul tau, ti se face piele de gaina cand il vezi  . Dar sa stii ca asteptam in continuare si acel video ca sa ne confirmi ca are si apa in el, si nu e facut in photoshop  ))
 Mersi tare Arthur . Au iesit tare faine pozele in seria asta( in special vederea de ansamblu) desi cind m am apucat sa le descarc am zis ca s praf toate .... Miine o sa mai pun doua close upuri - unu din ele e absolut superb , de departe unu din cele mai bune ale mele .
Legat de filmulet o sa incerc sa fac si un filmulet . Trebuie sa verific cu inregistrarea asta daca ma lasa mai mult de 10 secunde .
Astept sa vad si bazinul tau cum evolueaza .
|
 |
|
Nenea Koala fara poze nu te crede nimeni . 
|
 |
|