[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Nu l stric maestre. Dar e poza de maxim maxim zic eu. Vreau sa tund gazonul, pinnarufida si va trece o vreme pina sa mai arate asa.
Multumesc mult. Diseara am sa postez poza finala a setupului, un close up fain si un filmulet ( la o calitate jalnic?).
Multumesc Dragos si Arthur inca o data . Am mai desaturat o idee verdele si am marit putin contrastul . Cred ca asta va fi finala .
Ca o paranteza m am trezit cu oua de neritina pe geam .... nu ma asteptam la o faza de asta

[/img]image

Faini pestii ! Sa ti traiasca ! De departe eu zic ca s cele mai faine cichlide.
Tot imi e greu care sa o aleg .... naiba m-a pus sa mai trag un rind de poze .
Oricum m au chinuit pestii de numa. Cred ca am tras vreo 80 de poze pina sa gasesc una cit de cit ca pozitionare a lor .
Multam de munca depusa .
Multumesc tuturor de pareri. Acum o sa mi fie si mai greu sa m? decid care o sa fie finala sa zic asa.
Pentru gustu meu prima e favorita ca si culori si contrast.
La a doua îmi place mai mult perspectiva, pare muult mai adinca plus ca am mutat o bucephalandra in zona de focus si cred ca da bine. Culorile la a doua sint de fapt foarte aproape de cele reale. Pestii in schimb nu stau chiar asa bine ca in prima poza....
Cred ca totusi va ramine a doua dar sa încerc poate sa i cresc Putin contrastul si sa mai cobor o idee expunerea......
Multumesc înc? o data tuturor.
Ps : Daca la micsorez amindoua sa zic la m?rimea unei cutii de chibrituri si le privesc simultan prima se vede cel mai fain.... Per total îmi plac aminoua tare mult o sa mi fie greu sa decid.
Si cea de azi
[/img]image
Am sa mai incarc pozele odata sa fie mai usor de comparat
[/img]image
Si o poza pentru unqben ( sper ca am scris bine - el ceruse cu perspectiva ) si Dan Hincea
Intrebare la voi , care a ti alege o ca si poza reprezentativa pentru bazin - cea din seara asta sau cea care am facut o duminica ?
Multumesc de raspuns si scuze ca v am stresat atit cu acavriul meu .
[/img]image

Nu stiu ce sa zic me?tere... Am avut una acolo fix dupa moss si parca nu arata tare grozav. Am mutat o de acolo înainte sa fac poza.
Te referi in zona unde sunt pestii? Nu stiu ce sa zic maestre.... Eu zic ca numai in zona in care e acum merge..
Multam de feedback.
Cred ca ar arata mai ok daca ai mai inclina putin pietrele sa fie unghiul mai larg intre ele.
Mersi fain Arthur. Si mie mi place tare aia . Cea cu cei doi creveti pina i am vazut cum merg aliniati pe creanga , pina am luat aparatul , deja ajunsesera la capatul crengii.... - nu mai era de efect dar am zis sa fac si asa .
Si una in alb si negru
[/img]image

Mai pun una care mi place
[/img]image

Si inca una in car ecrevetii nu stau chiar intr o pozitie faina dar na ....

[/img]image
Sper sa nu fii asa ghinionist . Pun un close up care mie imi place foarte foarte tare .

[/img]image
A avut ceva sanse cind a tinut o vreme citiva pui de Oscar. Erau al naibii de faini. Dupa ce i a dat nu au mai fost sanse sa ma convinga.
O sa fac si un video mic. Diseara oricum mai pun 2 poze de close up.
Ieri m a vizitat un prieten mare cichlidar. Are un bazin de 240l cu cichlide de malawi. I a placut asa mult acvariul meu ca saptamina asta vrea sa vinda pestii si sa facem un plantat. Ca sa l incurajez ca e pe calea cea buna i am dat si 2 din radacinile folosite la old forest- asta si ca nu cumva sa se razgindrasca.
Artur wrote:Plm, esti un artist, absolut superb acvariul tau, ti se face piele de gaina cand il vezi . Dar sa stii ca asteptam in continuare si acel video ca sa ne confirmi ca are si apa in el, si nu e facut in photoshop ))

Mersi tare Arthur . Au iesit tare faine pozele in seria asta( in special vederea de ansamblu) desi cind m am apucat sa le descarc am zis ca s praf toate .... Miine o sa mai pun doua close upuri - unu din ele e absolut superb , de departe unu din cele mai bune ale mele .
Legat de filmulet o sa incerc sa fac si un filmulet . Trebuie sa verific cu inregistrarea asta daca ma lasa mai mult de 10 secunde .
Astept sa vad si bazinul tau cum evolueaza .

Nenea Koala fara poze nu te crede nimeni .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: