[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
@Avansatul: Eu doar am repostat poza colegului...
Pune-le pe Photobucket,dupa le postezi aici.
Mai bine asa?

image
M-am uitat si eu mai atent iar "Multikani" iese din discutie.Ceea ce mi s-a parut ok la "Black Knight" au fost pompa cu un debit destul de mare si volumului filtrului de 5 litri.

www.aquariumprest.ro wrote:Capacitate de filtrare a apei: 1800 litrii/ora.

Model: BLACK KNIGHT-4 (1800L/H).

Volum filtru: 4,9 litri.
Voi vedeti ca topicul e din 2011?
Na ca l-am prins !

image

image
I-ai aclimatizat inainte sa le dai drumul in acvariul cel mare?

Trece-ti locatia la profil,poti deschide un topic si la sectiunea "Despre noi" pentru a-ti prezenta acvariile.
Mie imi place...
Ce parere aveti despre aceste filtre externe?Detine cineva asa ceva?

Black Knight 4

si

AQUA EL Multikani 800
Acvariile arata bine,ceea ce m-a "impresionat" pe mine este numarul mic al pestilor din ele.
Bine ai venit!

Sa inteleg ca esti fan "Fast&Furious"?
Cristi,explica-mi tu mie,de unde scoti atatea sfaturi "bune",avand in vedere ca tu detii un acvariu de 15l in care ai 2 scalari,un caras,"o pereche" de zebre si un sanitar.

In plus,din cate stiu eu nu ai mult timp de cand te-ai apucat de acvaristica.De unde stii ca pestii aceia au mancat prea mult,ai patit la fel cu caraselul tau,si mai nou ai doar 2 scalari,2 zebre si un sanitar in 15 litri?

Scuze pentru offtopic...
De-as fi in locul tau...as schimba pietrisul...
@pizzaroo1234: Treci pe la rubrica "Despre noi",apoi trece si locatia la profil,pentru a fi "membru cu drepturi depline" .

Cum a zis si colegul Denis,poti deschide un topic unde vom vorbi doar despre acvariul tau.
4mm. ca si grosime ar fi in regula,dar totusi eu zic sa il faci de 5.
La lumina aceea nu vei putea creste plante,trebuie sa ai cel putin 0,5w/l.Incearca sa mai adaugi cateva neoane...
Vand pachet format din:

-acvariu 42 litri (40x30x35),sticla de 5,autocolant negru pe spate.
-filtru JHBL 501
-incalzitor Aquael 50w
-lampa DIY 2x18w cu tuburi Osram+2 tuburi Philips de rezerva
-termometru.
-substrat Aquatic Nature,nu stiu exact cate kg. dar suficient pentru acvariu,mai are valabilitate vreo 6 luni.
-plante: valisneria,christmas moss,riccia,criptocorine
-fauna: in jur de 6-7 RCS si un ancistrus.

image

Pret: 200 de lei fix

Nu se vinde pe bucati.

Valabil doar in Iasi unde asigur si transport.
Mai aveam un prieten pe alt forum care avea 2 acvarii si numai maternitati pline cu pui de Guppy si Xipho,ghici din cauza cui .

Ti-am trimis un PM.
@Avansatul: Ceea ce ai recomandat tu e bine...un singur lucru nu imi place acolo...viviparii.Omul a spus ca prietena lui nu renunta la pesti,gandeste-te ce ar spune cand ar vedea puisorii.
Multumesc koala...mai mult ca sigur asa o sa fac.

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: