| Message |
|
|
|
Eu unul l-as scoate pe cel mare din stanga si asa pune cateva ca si cele de langa el,din fata.
|
 |
|
|
|
Pune-i niste ventuze,o prinzi de fundul acvariului si gata.
|
 |
|
|
|
Da,dar capacul nu poate sustine greutatea filtrului.
|
 |
|
|
|
Interesant,dar eu am capac la acvariu,ceea ce inseamna ca nu prea imi este de folos...
Multumesc mult pentru poze IwaGumyGUY,daca achizitionam filtrul ala,faceam o mare prostie.
|
 |
|
|
Da...tu gandesti la ceva in genul HOB,cum am eu la pond,apa curge in filtru pe sus iar jos are dou furtune pe unde se scurge inapoi.
Ar fi o idee cu un raft deasupra,iar filtrul sa fie mascat cumva,insa vine problema futunelor,poti sa le bagi in perete,dar deja e prea mult.
Ma gandesc la unul din teava PVC,sau poate gasesc un alt recipient,oricum va fi unul clasic,pompa in interior,pe sus da afara pe jos trage apa  .
|
 |
|
|
Dupa cum spuneam in topicul "42L",ma pregatesc de un upgrade,insa de data asta e altfel,titlul cred ca spune tot despre cum ma simt acum.Si cum nu imi place sa stau si sa scriu romane,trec la subiect.
Am achizitionat un bazin 100x40x50 - 200 litri brut + capac.
Urmatorul pas: Filtru extern DIY,ca si asa am o poma de la helesteu care sta degeaba.
PS: Scuzati paturica  ...
|
 |
|
|
|
O sa caut niste tamplarii si o sa imi aleg ceva care sa ma lase sa dorm linistit.
|
 |
|
|
|
Abia acum am vazut postarea ta Lucian,scuze de intarziere.
Eu m-am gandit la un lemn mai dur,gen lemn de fag,pe care sa il colantez cu negru pe margini,plus ca acvariul are o rama de PVC,nu va ramane nimic in afara inestetic.
|
 |
|
|
|
Am gasit-o in seara asta aruncata intr-un sertar,se poate ridica duminica din piata de animale in jurul orei 11.
|
 |
|
|
Acvariul s-a dat deja  ...un upgrade sigur urmeaza,dar dupa cum se misca treaba,inclin sa cred ca totul va fi gata prin noiembrie.
Dar nu-i graba...
|
 |
|
|
|
Acest jurnal se incheie aici.Multumesc colegilor care au avut rabdarea si bunavointa sa posteze pentru a-mi spori cunostintele.
|
 |
|
|
|
Frumos...si nu doar somnul!
|
 |
|
|
Ha ha...maestre koala,baga repede un edit ca iti iei ban  .
|
 |
|
|
|
Merci frumos!
|
 |
|
|
|
Stie cineva unde gasesc un catalog online,un fel de enciclopedie a pestilor si plantelor de acvariu.Ma intereseaza in special provenienta lor.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Si de ce nu ai spus?
|
 |
|
|
|
Bun venit mavros!
Denis,cum adica pestii aceia sunt inestetici?
|
 |
|
|
|
Merci de reply.
Poti face cumva o schema (in paint,la misto) despre cum se monteaza?Si chiar are 5 litri volum,pompa de 1800l/h?
|
 |
|
|
Guppy se mai ciupesc/fugaresc/terorizeaza...dar nu se bat pana se omoara.Singurele cazuri in care Guppy se omoara e atunci cand o femela este stresata de prea multi masculi,si in final cedeaza,in sensul ca isi da duhul  .
Cand aveam Guppy isi mai rupeau cozile unul altuia,o femela fugarea un mascul...dar nu mi-au murit pana nu au sarit pe parchet.
|
 |
|
|