[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Eu unul l-as scoate pe cel mare din stanga si asa pune cateva ca si cele de langa el,din fata.
Pune-i niste ventuze,o prinzi de fundul acvariului si gata.
Da,dar capacul nu poate sustine greutatea filtrului.
Interesant,dar eu am capac la acvariu,ceea ce inseamna ca nu prea imi este de folos...

Multumesc mult pentru poze IwaGumyGUY,daca achizitionam filtrul ala,faceam o mare prostie.
Da...tu gandesti la ceva in genul HOB,cum am eu la pond,apa curge in filtru pe sus iar jos are dou furtune pe unde se scurge inapoi.

Ar fi o idee cu un raft deasupra,iar filtrul sa fie mascat cumva,insa vine problema futunelor,poti sa le bagi in perete,dar deja e prea mult.

Ma gandesc la unul din teava PVC,sau poate gasesc un alt recipient,oricum va fi unul clasic,pompa in interior,pe sus da afara pe jos trage apa .
Dupa cum spuneam in topicul "42L",ma pregatesc de un upgrade,insa de data asta e altfel,titlul cred ca spune tot despre cum ma simt acum.Si cum nu imi place sa stau si sa scriu romane,trec la subiect.

Am achizitionat un bazin 100x40x50 - 200 litri brut + capac.

image

image

Urmatorul pas: Filtru extern DIY,ca si asa am o poma de la helesteu care sta degeaba.

PS: Scuzati paturica ...
O sa caut niste tamplarii si o sa imi aleg ceva care sa ma lase sa dorm linistit.
Abia acum am vazut postarea ta Lucian,scuze de intarziere.

Eu m-am gandit la un lemn mai dur,gen lemn de fag,pe care sa il colantez cu negru pe margini,plus ca acvariul are o rama de PVC,nu va ramane nimic in afara inestetic.

Am gasit-o in seara asta aruncata intr-un sertar,se poate ridica duminica din piata de animale in jurul orei 11.
Acvariul s-a dat deja ...un upgrade sigur urmeaza,dar dupa cum se misca treaba,inclin sa cred ca totul va fi gata prin noiembrie.

Dar nu-i graba...
Acest jurnal se incheie aici.Multumesc colegilor care au avut rabdarea si bunavointa sa posteze pentru a-mi spori cunostintele.
Frumos...si nu doar somnul!
Ha ha...maestre koala,baga repede un edit ca iti iei ban .
Merci frumos!
Stie cineva unde gasesc un catalog online,un fel de enciclopedie a pestilor si plantelor de acvariu.Ma intereseaza in special provenienta lor.
Si de ce nu ai spus?
Bun venit mavros!

Denis,cum adica pestii aceia sunt inestetici?
Merci de reply.

Poti face cumva o schema (in paint,la misto) despre cum se monteaza?Si chiar are 5 litri volum,pompa de 1800l/h?
Guppy se mai ciupesc/fugaresc/terorizeaza...dar nu se bat pana se omoara.Singurele cazuri in care Guppy se omoara e atunci cand o femela este stresata de prea multi masculi,si in final cedeaza,in sensul ca isi da duhul .

Cand aveam Guppy isi mai rupeau cozile unul altuia,o femela fugarea un mascul...dar nu mi-au murit pana nu au sarit pe parchet.

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: