| Message |
|
|
mausmann wrote: Daca nu primesc un raspuns pana vineri o sa mai scriu o data poate vor binevoi sa-mi raspunda. Mie mi se pare extrem de stupid sa fi importator tropica, sa primeshti o cerere si s-o ignori.
Mie nu mi se mai pare nimic stupid in Romania cand e vorba de comert, prestari servicii, etc. Nu exista nici o urma de respect pentru client. Chiar si in cazul in care este concurenta.
mausmann wrote: Ieri am fost pe la magazinul din amzei si am intrebat de nishte creveti. Raspunsul a venit prompt: "Pentru moment importurile sunt oprite din cauza gripei aviare". Daca e acelasi fenomen si la plante nu cred ca avem prea multe sanse. 
 Suntem de groaza, noi, romanii!! Ce are crevetele cu pasarile?
Si de unde fac ei importurile de creveti? :o
|
 |
|
|
Si totusi nu vrea nimeni ? Haideti ca e mititel si nu ocupa mult loc in casa  Il las 1.500.000 lei. Are capac, v-am spus? :-)
Hmmm, cand am vrut eu sa-mi fac prima oara acvariu, nu am gasit nici urma de oferta pe forum. Acu'...oferte peste oferte, dar nu mai exista cerere. 
|
 |
|
|
koala wrote:... si tu, Brutus ? ... oh, bietul de mine, si eu care te menajam  ...
M-a cuprins si pe mine "spiritul koala"  E molipsitor, se pare :-) Si gata cu off topicul 
|
 |
|
|
Am impresia ca suntem 5 pana acum  Oricum, depinde acum si de pretul plantei. Ca daca e "cumsecade" indicat ar fi sa luam fiecare mai multe fire.(defapt, nici nu stiu cum se vinde :o )
Mausmann, cand ai vesti sa ne anunti si pe noi
Cealalta sursa ai verificat-o? :-)
|
 |
|
|
Kreator wrote:In schimb am o nedumerire... Alga asta am vazut-o si prin adapatoarele pentru animale, in care apa curge nonstop dintr-un izvor... deci nu poate fi vorba de apa murdara...
Uite ce scria Leo in articolul despre alge: "Daca sunt in cantitati reduse, filamentoase sau cu crusta, primele sunt indicatorii unei bune calitati a apei si pot fi eliminate prin procedeele de intretinere saptaminale sau cu ajutorul anumitor solutii algacide. Ele apar ca urmare a faptului ca bazinul dispune de o lumina suficienta si de substante nutritive. "
|
 |
|
|
koala wrote:
akademik_79 wrote:@koala (offtopik) - caut baieti pentru a pune bazele unei echipe, sa luam niste lucrari prin zona Fundeni. Daca esti priceput si stii sa umbli cu mistria si OB 37 sau OB 52 (otel beton) ma cauti sa te pun sef de echipa
... n-ai tu bani sa platesti munca si priceperea mea  ...
Da' poate te tenteaza cu altceva....Trebuie sa ai si tu o slabiciune, ceva, nu? 
|
 |
|
|
INTROS wrote:Acvariul din stanga sus al lui Oliver Knott il stiam. Este acvariul meu favorit din toate timpurile, daca se poate spune asa
Din momentul in care l-am vazut este si preferatul meu. Eu ceva mai frumos n-am vazut. Mi-a ramas sufletul la el  Ma uit acum cu jale la "incercarea" mea de acvariu
Parca imi vine sa refac totul si sa incerc ceva de genul asta. Desi...nu cred ca se gasesc toate speciile de plante de acolo la noi.
Dar cat de bine sunt asezate tufele! :-)
|
 |
|
|
Se pare ca vreau sa realizez prea multe intr-un singur acvariu  Asa ca...am renuntat pana la urma la bete. Nici mie nu mi se parea ca fac parte din peisaj
Oricum, acvariul nu este inca pregatit pentru o noua poza 
|
 |
|
|
Cand am dat cautare pe google dupa Hemianthus callitrichoides printre rezultate mi-a dat si asta.
Nu stiu daca l-ati mai vazut pana acum dar mie mi s-a taiat rasuflarea :-)
|
 |
|
|
Am reusit sa-i gasesc, in cele din urma, o stapana iubitoare si sufletista.
Am si eu sufletul impacat acum 
|
 |
|
|
Mi-ar placea si mie. Sper sa nu fie insa foarte scumpa. 
|
 |
|
|
Sa stii Dolly ca am pus anunturi peste tot pe unde am putut.
Greu de gasit un doritor, intr-adevar
La cei cu copii mici alta e problema. Fiind si pisoiul foarte mic trebuie sa stea cineva de el, sa-l dadaceasca. La o familie care are deja un copilas mic pe care sa-l dadaceasca numai de un pisoi n-ar avea timp si chef. 
|
 |
|
|
neee...nici nu m-am atins de el. Cred ca e ceva genetic 
|
 |
|
|
Alergia mea e foarte grava, din pacate.  Nu rezist mai mult de jumatate de ora in preajma ghemotocului de blana, ca incep sa tusesc, stranut, imi curg ochii...vi s-ar face mila de mine daca m-ati vedea
Intre timp am descoperit ca e fetita. Hmmm, se pare ca am o problema in ultima vreme cu determinarea sexului ....la animalute 
|
 |
|
|
Am nevoie de ajutorul vostru!
Ieri, pe ploaia aceea ingrozitoare, am gasit langa blocul meu, ud pana la piele, cu o gura cat o sura  , un pisoi mic mic. Cred ca nu are mai mult de 2 luni.
N-am rezistat sa-l las acolo in conditiile alea, stiind si cat de vulnerabil e la varsta lui. Prin urmare l-am luat in casa sa-l spal, sa-l usuc si sa-l hranesc.
Acum l-am pus pe picioare. E baietel si mai stie sa faca si la ladita
Din pacate eu nu am cum sa-l tin. Am alergie la pisici, fizic, asa ca..poate unul din voi ar fi dispus sa-l adopte, sau cunoasteti pe cineva care sta la casa si ar mai putea lua un sufletel.
Poze cu pisoiul puteti vedea aici
|
 |
|
|
sorry, dar postul meu face cat trei.
Zi mai bine daca e normal sa fie asa agresiv ala portocaliu :-)
|
 |
|
|
Este o exceptie.  Probata si pe pielea mea. Althernatera lilacina.
Unii ancistrusi au obiceiul prost sa-i roda frunzele. Unii spun, pentru ca eu am avut la inceput un ancistrus care nici nu se atingea de planta. Cand mi-a murit si am luat altii (2) Althernatera mea nu a mai rezistat.
Dar cu echinodorusii nu au nici o treaba 
|
 |
|
|
Se pare ca s-a rezolvat de la sine. Una dintre femele e...un mascul 
|
 |
|
|
koala wrote: era de fapt o bucata de radacina de vita-de-vie recuperata din gunoaie
Si uite asa, din una in alta, afla omul adevarul  Pai tu imi dai gunoaie??? :o 
|
 |
|
|
Si uite asa "mopanul de miliarde" era o vita de vie de toata "frumusata" 
|
 |
|
|