| Message |
|
|
|
Daca nu ii vrea nimeni asa la schimb cu o planta ceva, nu se gaseste nimeni sa ii ia ca donatie?
|
 |
|
|
|
Nu face nimic ca ai intrebat, din pacate acvariul il am in Bucuresti
|
 |
|
|
|
Din pacate prin Constanta nu trec prea des si este cam lung drumul pt pestisori, nu stiu daca rezista asa mult
|
 |
|
|
|
Spuneti-mi va rog pt scalari ce mancare imi recomandati?Momentan le dau tetramin si Tropical energy food de la Aquatic Nature. Din ce am citit pe forum ar trebui sa le dau si hrana vie sau congelata si uscata (sa varieze tipul hranii). Mie unul mi se pare mai comod si practic sa cumpar hrana congelata, dar nu am inteles ce este mai indicat: tubi congelati, artemie sau stiu eu alte vietati.
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
La schimb ar merge si plante, deoarece aseara mi-am cumparat 4 scalari si ar cam fi de ajuns pt acvariul meu
Tetrazonii nu am unde sa ii tin si vreau sa ii dau cat mai repede pentru ca i-am cazat provizoriu intr-un acvariu mic de 10-15 L.
De preferat ar fi zona IOR , Dristor
http://img825.imageshack.us/img825/3491/dsc06801h.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/3383/dsc06807d.jpg
|
 |
|
|
|
Bine ai venit pe forum!
|
 |
|
|
Dupa aproximativ o saptamana de la achizitionarea neonilor acestia par ca s-au mai acomodat, au inceput si ei sa se hraneasca normal si nu mai este niciunul care sa fie derutat. Sper sa fie ok de acum incolo. De azi o sa incep sa caut niste pui de scalari 
|
 |
|
|
|
Schimb doi pui barbus tetrazona cu un scalar mic sau doi scalari pui(oricat de mici). Tetrazonale au aproximativ 3 cm. Cine este interesat ma poate contacta pe PM. Astept mesaje. Multumesc
|
 |
|
|
E900 mi-am luat si eu de cateva zile, doar ca deocamdata imi face furntuna in acvariu, dar in timp sunt sigur ca nu va mai fi asa
P.S si eu am acvariu de 126L
|
 |
|
|
Este vorba de 3 pesti cadou pt ca am luat de la ei pachetul complet acvariu+capac. Am primit un voucher si cu acel voucer pot merge sa ii ridic 
|
 |
|
|
|
In curand voi putea sa imi iau cei 3 pesti de la Hornbach insa nu stiu ce voi face cu ei pt ca nu am unde sa ii tin in carantina. Cred ca voi lua scalari..sper sa nu iau cine stie ce boli
|
 |
|
|
Asa este, mi s-a zis, nu pot sa mint, dar n-am mai avut rabdare cu pestisorii 
|
 |
|
|
|
Schimbul l-am facut de dimineata dupa ce am vazut ca a murit neonul, din pacate nu stiu daca cel care sta ascuns va apuca ziua de maine , este decolorat si nu arata deloc bine.
Pe viitor sper sa am si testele necesare. Multumesc Dolly
|
 |
|
|
Stie cineva daca as putea face ceva sa-l salvez pe neon, tot intr-un colt sta si nu parea sa isi revina 
|
 |
|
|
|
Bine ai venit pe forum!
|
 |
|
|
|
Nu i-am bagat direct, i-am lasat sa se acomodeze cu temperatura si am bagat treptat cata putina apa din acvariu in puga. Din pacate nu am cu ce sa fac analiza la apa sa vad daca asta este cauza..
In momentul de fata unul singur mai este derutat sta singur intr-un colt si nu vrea sa manance..asa e de azi dimineata
|
 |
|
|
|
Din pacate azi mi-a murit primul peste, un neon, era si cel mai mare dintre toti. Cand l-am gasit de dimineata inca misca dar era cu burta in sus si innota aiurea nu mai avea echilibru..Inca doi neoni stau departe de grupul lor si stau cam ascunsi, mi-e frica sa nu moara si ei. De mancat nu prea mananca sau mananca foarte foarte putin
|
 |
|
|
 pt Nea Alber, care ma ajuta cu tot ce nu stiu in domeniul asta .
O sa mai aranjez in viitor si plantele, acum astept putin sa vad daca le merge bine sau nu.
|
 |
|
|
Multumesc pt apreciere . Nea` Alber a avut si el o contributie, el m-a sfatuit sa iau lemnul acela 
|
 |
|
|