Ionut Godea wrote:
Ma bucur ca a aparut un articol despre munca mea, scris de catre cineva din Asia, mai precis din Vietnam, tara cu o puternica prezenta in lumea acvaristicii.
Nu e putin lucru asa e Vietnamul a dat ceva locuri fruntase in ultimii ani in aquascaping

E bine!
Legat de nano...acum ti l-am descoperit

Ca tot ma banuia lumea ca te tin in brate
Hai sa o luam pe rand:
Practic nu ai zis nimic...nisip, pietre, apa si ceva lumina+un filtru hidos, dar util, care firesc o sa fie scos la momentul poza...
De ce ai inceput asa, da si tu niste detalii. Ce ai dedesubtul nisipului/pietris. Pe ce plante si pe ce linie de fertilizare mergi avand in vedere ca este un acvariu de poza pe care il faci cu utilizare pe termen scurt? Cu lumina vad ca ai ceva ...dar ce?
Imi place unghiul, este destul de coios ca sa zic asa
De ce ai mers pe nisipul asta alb? De obicei tu lucrai pe un soi de pietris natural care nu era rau de loc, de ce l-ai schimbat?
Ciudat as spune...cum a zis si koala
Imi place mult aranjamentul pietrelor!...numai ca eu as adauga ca pietrele in sine nu sunt chiar o mare scofala, cam colturoase si cam drepte...Nu e un fapt care trebuie sa te preocupe prea mult caci vor fi acoperite de plante fapt care o sa maai atenueze din unghiul drept...
Totusi din experienta iti spun ca daca vrei sa nu dai gres lucrezi cu pietre clasice dedicate aquascapingului gen
Seiryu Stone. Nu ma intelege gresit personal sunt un tip deschis la nou, altii insa or sa-ti comenteze taietura in unghi a pietrei. Cand iti este arbitrata lucrarea nu prea ai date despre cat sunt de receptivi la inovatie ceilalti. Unora le poate place si o sa zica oau, alti...
stefanp wrote:Io cred ca te-ai pus tare pentru concursul de la rusi
Iar eu bag de seama ca deja m-am pus pe arbitratul pe capu`baiatului
Una peste alta da-i inainte imi place. Incearaca sa mentii unghiul ala !