[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FlyingDutch
Forum Index » Profile for FlyingDutch » Messages posted by FlyingDutch
Mufele sunt bnc, in general. Ma astept sa se potrivesca. O sonda reincarcabila de la dupla o gaseseti pe la 300 de lei.
Desigur. Am avut scos si la vanzare si am si donat. Ce se vede e dintr-un pui pastrat.
Multumesc. E pteropus narrow leaf
image

image
Ce ai pe substrat pare a fi bba.
Si pui si pestii inapoi in acvariu. A uitat sa mentioneze Stefan
Eu am procedat la fel, fara probleme.

Ca sa nu astept 24 de ore:
-am pastrat cam jumatate din apa din acvariu prin diverse galeti, si peturi de 10 l
-apoi am adaugat apa depozitata pentru schimburile saptamanale
-am mai pus cred ca 10 l de apa plata
image

image
Labeo (cel alb cu aripioare rosii si cel negru) sunt pesti teritorialisti. Varianta asta pe care o ai e ceva mai pasnica (labeo frenatus si albino). Daca incep sa se cafteasca intre ei o sa trebuiasca sa renunti la unul din ei. Eu am avut mai demult 2 bicolori (astia sunt mai agresivi) si cand au crescut a trebuit sa-i despart.

Mai fa rost de plante. Succes
Nu cred ca tine 2 luni. Poate cu un reactor extern sa-l tina 1 luna si ceva. Pe mine ma tine 1 luna si o saptamana cu taifun+extensie. Cea mica nu se preteaza. Eu mi-as lua de 5-7 kg
La pascut
Oglindire
Acum am descoperit si eu topicul. Super!
Mi-am adus aminte de facultate. Am avut de facut un proiect cu microcontroller, si am facut o incinta termostata. Avea un lcd, unde setai temperatura dorita, un atmega 8 (sau 16 parca), un senzor de temperatura, un cooler si un bec de masina pe post de sursa de incalzire (+restul celor trebuincioase: rezistente, tranzistoare,etc). Toata smecheria montata pe o sursa de calculator, pe care am construit o mini carcasa din plexiglass (ca un fel de unitate de pc). Fara sursa toata afacerea m-a costat vre-o 50lei (se intampla acum 3-4 ani).

Cred ca un astfel de sistem mesterit personal iese mult mai ieftin, dar si necesita timp
Nu cred, esti cu 2 zile mai batran ca mine pe forum
Multi inainte!
La e901 eu aud ceva doar daca sunt cu urechea langa el (cativa cm).
Nu diferentele de cost sunt problema, ci spatiul fizic. Mai e pana atunci, si merg si eu pe ideea de cat mai lat posibil.
Stefan, ce zici tu e sindromul acvaristului: oricat ar fi de mare, ar merge parca si mai mare
Asa ma gandeam si eu, numai ca nu imi permit atat de mult din pacate. Poate maxim un 45...
La latime te referi sau inaltime?
Comunul 100x40x40(poate 50). Dar nu ma grabesc sigur il voi finisa pe asta pana atunci.
Urmeaza un upgrade, asa ca nu mai investesc in ce nu pot folosi in el.
Ai dreptate. Sa vezi ce surpriza am avut cand am scos alternanthera si am vazut padurea de tulpini de la limnophila.
Un micranthemum ar mai merge. Vedem.
Da, lateralele sunt defavorizate. Tuburile au 438mm iar acvariul 600mm. Varfurile dinspre limnophila sunt vesele

Astept sa se ridice si blyxa. Si vedem ce mai invart. As putea muta o parte din limnophila in stanga si rotala in locul ei. Ar fi pe mijloc deci o fericesc.

Forum Index » Profile for FlyingDutch » Messages posted by FlyingDutch
Go to: