[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: coxanelu
Forum Index » Profile for coxanelu » Messages posted by coxanelu
sa stii ca o sa ajungi in iad cu siguranta pentru chinul prin care trec pestii aia ajunsi la tine pe cai obscure... nu va mai apucati frate de visat la femei de lux daca nu aveti bani de tramvai
cirotariu wrote:Of, poate bomba aia daca imi pun mintea in uichend scot ceva bule din ea, ca sa il fac si pe amicul coxanelu sa se apuce si el.

m-am exprimat eu putin gresit.... vreau sa invat cum se face...uitandu-ma la tine cum mai confectionezi una dupa ce-i dai de cap primei.... ...eu nu inteleg de ce nu-ti merg plantele bine...eu n-am niciun pic de substrat, am un neon de 18w...le dau lumina ba prea multa ba prea putina din cauza programului si a faptului ca nu-i dau de cap prizei programabile sa mearga mai mult de 2 zile cum vreau eu...tot ce am facut a fost o singura data 7 balls, saptamanal vreo 15 ml de planto nu mai stiu cum acum si de cateva zile 1 picatura ferropol si am un inceput de jungle...noapte buna si tie
5 molly se pregatesc de imbarcare...
eu unul iti tin pumnii sa-ti iasa bomba aia...ca abia astept sa te rasplatesc ca pe un poseidon ce esti sa aflu si eu cum se face
arunca scoica, schimba substratul ala care seamana cu bombonelele CIP, ia-ti neaparat un acvariu de minim 60L la ce ai tu acolo daca nu mai mare...sau doneaza 7 din cei 8 pesti...tinand un zebra
il vreau eu....
pe mine unul nu ma deranjeaza offtopicul ptr ca tine toppingul sus ....tin doar sa spun ca si eu am observat chestia cu "nu ma lasa nevasta" pe aici eu unul, daca as avea vreo problema de acest gen ( recte nevasta ))) ) nu m-as exterioriza asa ci as inventa alte probleme

apropos...pe aici nu se intalneste lumea nicaieri ptr a barfi despre neveste live?

mult succes si nu uita de poze....cu cada
Am de dat un mascul xipho verde ( primit de la jolie de aici dar care a inceput sa se bata cu altul cam des ) si 8 pui de molly lyra perfect sanatosi, aprox 3 saptamani
sint perfect sanatosi
de ridicat din zona titan/dristor/salajan/pantelimon

0729 580 080, ym sau pm
...
bun...iata-ma dupa 1 luna jumate alaturi de acvariu dot ro la...ce scrie-n titlu ...nu stiu ce sa (nu) mai cumpar...in materie de plante/pesti/fertizilanti/etc...
pana acum am asa :
3 molly maturi cu 8 pui ( cand ii pot pune la donatii? au vreo 3 saptamani ), 4 cory, 5 rasbora, 4 xifo ( 2 masculi, o femela si...un transsexual se pare ) si o femela endler care a nascut ( 4 pui au supravietuit)...masculul a murit dar colegul kmol in darnicia sa nemarginita imi va dona de la el unul
plante sint...cele din poze ....stiu doar ca pe una o cheama japonica ....cresc frumos doar cu 7 balls si pietrisul de la hornbach...sau cel putin imi pare mie ca o fac

eu unul mi-as mai baga mana prin ele...sa le tai putin dar nu stiu pe care si cum...sa le re-aranjez dar mi-e ca stric lucrurile care pare-se ca s-au aranjat pe acolo

ca si "otravuri" am pus 7 balls-urile....o data la 4-5 zile putin niste crystal water conform retetei ,,,lumina incerc sa o tin undeva la 10 ore/zi caci priza programabila s-a dovedit mai desteapta decat mine ...mai am aqua safe, easy balance si un nutrient ptr plante lichid ( aqua-plant plus de la aq-nature)

in zilele foarte calduroase dau drumul la un ventilator high-end la 19 ron de la bricostore care tine apa undeva la 27 grade....schimbul de apa il fac la saptamana cand scot aprox 30% din apa ( asta dupa ce timp de vreo 3 saptamani schimbam la 2 zile cate aprox 15% )...tester am un 6in1 de la tetra care stiu ca nu e o alegere ideala dar conform coloritului spune ca totul e ok cu apa

si acum intrebarile ca nu e forum de vrajitoare :

- ce ar implica schimbul total al substratului ? am doar pietris in el si tare-mi doresc o schimbare inspre ceva mai profi
- momentan ii hranesc 1 data/ zi pe la aprox 18.00 cu fulgi...o zi tetra-min si o zi alterez cu jbl novo-bea in cateva transe mici ca sa nu se duca prea mult la fund...le-am mai dat niste wafers cu spirulina dar oricat as incerca sa le pisez sint prea mari ptr ce am eu deci ce le-as mai putea oferi sa fie fericiti?
- rasbora, cory si xifo se pot inmulti in conditiile date? sau trebuie neaparat sa le fac rost de o nuca de cocos? am buturuga aia si un "podulet" din pietre prin spate undeva.... pana acum molly si endleritza au nascut...
- la inceput nu ma deranja filtrul ala mare dar acum parca-mi sare prea tare-n ochi...exista unul mai "discret"?

mentionez ca acvariul are 60L si adaug cateva poze ptr o imagine mai clara asupra vorbelor de mai sus
te scapa vecinu de 2 femele si 1 mascul rapido daca lasi o modalitate de contact ca pe mess nu ai raspuns...
rotariu-boss ....vezi ca au la toate magazinele de electropraznice ventilatoare din alea comuniste de baie...eftine, bune si urate ...eu am luat de la bricostor unu chinezesc la 19 ron care-mi tine apa la 27 grade cand afara erau....cateva sute, acum 4-5 zile

se evapora apa de ziceai ca o bei cu paiu' dar la cat a fost inventia...si la cate stim noi ( fara suparare ca te-am inclus ) despre apvariile astea...e cea mai buna treaba zic eu
iti spun eu rapid fara sa-ti dau vreun sfat ca trebuie sa dai mai multe detalii despre acvariu...
cu permisiunea dvs domnilor o sa pun si eu o intrebare legata de iluminarea unui "hornbach" complet din asta aici ca sa nu mai poluez cu un extra-topping

la un acvariu de 60l....eheim...care a venit cu o lampa narva 15w cool-daylight ( si in care zic eu ca nu sint probleme cu plantele dar mereu e loc de mai bine )...sa ma joc de-a mc gyver si sa vad cum ii pot adapta inca un neon sau sa trec la unul mai puternic, solutie evident preferata...? daca da...cati watti si ce producator? multumesc ptr eventualele raspunsuri sper ca raspunsul sa-i fie de ajutor si lui burb
salutare...ti-as recomanda o vizita in hornbach ptr un acvariu de incepator...au niste eheim-uri complete de 60l la 300 ron cu care o sa fi mai mult decat multumit zic eu...
nu ne spui si noua cum s-a rezolvat?
eu cred ca-ti cam ceri criticile astea de le tot mentionezi.... eu as rapi un raket ptr un acvariu ca asta ...multe felicitari....da un semn daca-l vinzi
sa nu uitam ca a spus ca aruncat un peste in toaleta ptr ca l-a mancat pe altul....this beats the hell outta her phrases, eh?
m-as mira sa fie o gluma daca fata o arde cu asemenea exprimari/idei la aproape 14 ani ( te rog sa nu te simti in vreun fel ofensata sau mai rau, flatata)....deh,s-a razbunat ca femeie pe saracul mascul ptr ce a facut...

sper ca am si eu dreptul sa-ti urez sedere placuta

Forum Index » Profile for coxanelu » Messages posted by coxanelu
Go to: